2008 Kasım Anneleri

aman dark duygusal diil huysuz bu oglan..cocugun hicbiseye sabri yok aciktiginda uyumak istediginde

hersey aninda olmazsa cok kötü agliyor.ya alt tarafi müzik dinliyor ve parca degisiyor:)bekliyor ses gelmeyince basiyor cigligi.müzik baslayinca eski halini aliyor.dengesiz kuzum benim gülme krizine sokuyor beni ya.

julicim masallah cok uyuyorus banusu.ben bu aylarda gün icinde daha cok uyanik kalicaklarini biliyorum bebelerin,doktoruna sordunmu hic?problem diilse birak uyusun iste.bizimki uyumuyor benle yapisik geziyor aksama kadar.

benim minnoş ta son 3-4 gündür bana yapışık geziyor.
sürekli de hareket halinde.eller ayaklar kafa gövde sürekli hareket halinde.
huzursuzluk ta var biz de gaz sancımız hala devam edyor.hatta dün alşam ağlamaktan mahvoldu.
yine ağlıyor..

Tatlı tatlı dediniz canımı cektirdiniz yine. Bari sütlaç yapayım dedim. Ütü mü sütla. mı dedim tabii ki sütlacı sectim. Dibii tutmazsa arada da ütüyü deneyeyim bakim. Ya herkes nerede nereye kaçtınızzzzz

juli maşallah enerjine hayran olmamak mümkün değil:)))
bende işten geldim kös kös otruyorum annem uyutmuş kuzumu uzun zamandan sonra kızım gündüz
uyudu valla hiç uyumuyor ya

yemiyorum iste tatli matli..aldim kendimee tatsiz tuzsuz kepekli bisküvi

habire onu yiyorum.60 tan bari asagiya ineyim yoksa iyice depresif olcam ben.

Ne zaman bu kızın uyuduğunu söylesem hiç uyumuyor bir daha demiyeceğim :)) Dediğimden beri uyanıktı. Bu arada ütü de bitti sütlaç da. cokacimcoook Yalnız dibi tuttu ne şom ağızlıysam :))

juli maşallah enerjine hayran olmamak mümkün değil:)))
bende işten geldim kös kös otruyorum annem uyutmuş kuzumu uzun zamandan sonra kızım gündüz
uyudu valla hiç uyumuyor ya

Canım ben senin gibi çalışsam oturmayı bırak sızar kalırım. Nitekim 1 ay sonra olacak durum o. Benim çok kötü gözümde büyüyor işe başlamak kızımdan ayrı kalmak ne yapıcam bilmiyorum ( Günde 10 saat ondan ayrı gececek (

julicim süt işini nasıl yapmayı planlıyorsun?ya ben hiç sağıp bırakamıyorum bi kenara kızıma sağdığımı da gün içinde veriyorum zaten ilk günlerdeki gibi sert olmuyo daha göğüslerim bazen 6saat felan geçiyor
benim işim çokrahat beni idare eden bi arkadaş daha var o yüzden istediğim zaman gidip gelebiliyorum 10 saat gerçekten de çok uzun ya(

yemiyorum iste tatli matli..aldim kendimee tatsiz tuzsuz kepekli bisküvi

habire onu yiyorum.60 tan bari asagiya ineyim yoksa iyice depresif olcam ben.

çilek tatlıdan vazgeçilir mi be ya
ben daha önceden bir çikolata dahi bitiremzdim ama şimdi 2 çikloatayı peş peşe yiyorum ya fakat yediğim içinde karnım aynı 4-5 aylık hamile gibi:)))bu emzirme hormonları böyle devam ederse ben asla zayıflayamayacağım((((

Evet canım.Yakınmışız ya :)) Buraya yolun düşerse beklerim
Ben üniversiteyi Samsunda okudum Giresundan çok geçtim.Bulancakta arkadaşım var

canım bulancak bayağı uzak kalıyo bana ben eynesildeyim trabzona 30 dk felan doğumuda trabzonda yaptım kızımı kontrole götüreceğiz salı günü ben genelde tüm işlerim için trabzona geliyorum giresundan daha yakın çünkü bu arada bende beklerim

Kızlar siz ne kadar tek göğüsten süt sağıyorsunuz.Ben dolu göğsü sağıyorum en fazla 70 cc çıkıyor.
Kızımın emdiği göğsü sağarsam ya hiç çıkmıyor yada 10 cc çıkıyor.Sütümmü az acaba.Medelanın elektrikli pompasını kullanıyorum.

bende göbek yok ama eskisi kiloma inmek istiyorum.

korse takmadinizmi siz?suan kimse benim 2,5 ay önce dogum yaptigima inanmiyor.

lavinyaa tatliiiya bende dayanamiyorum ama biraz bari verim yaa kilo.

canım önce doğum hastahanesinde hasan tahsin sanisoğluna gidiyordum o doğum hastahanesiyle ocak ayına kadar çalışmayacakmış o yüzden bıraktım 6.aydan itibaren özel karadeniz hastahanesinde ufuk beye gittim ve orada doğum yaptım ya sen?
sanırım normal doğum yapmıştın sanki öyle anımsıyorum

bende göbek yok ama eskisi kiloma inmek istiyorum.

korse takmadinizmi siz?suan kimse benim 2,5 ay önce dogum yaptigima inanmiyor.

lavinyaa tatliiiya bende dayanamiyorum ama biraz bari verim yaa kilo.

ya aslında bende pek kilo almadım eski kiloma döndüm fakat karnım kaldı korse felanda takmadım ben ya annem çok dei ama ben çok rahatsız oldum korseden((

çilek acele etme inersin ya daha ne kadar olduki şurda doğum yapalı
Ben sezeryan oldum 40 gün sonra korse taktım ama nafile.Hem korseyle duramadım sıkıyor insanı
Kiloyu önemsemiyorum eski pantolonlarımın en bolu dar oluyor zorla düğmesini kapatıyorum.üsttende göbek fışkırıyor ( az çok tahmin et halimi :))
sen iyisin ya Maşallah götür tatlıları süt olsun Denizine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…