- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #15.381
canım önce doğum hastahanesinde hasan tahsin sanisoğluna gidiyordum o doğum hastahanesiyle ocak ayına kadar çalışmayacakmış o yüzden bıraktım 6.aydan itibaren özel karadeniz hastahanesinde ufuk beye gittim ve orada doğum yaptım ya sen?
sanırım normal doğum yapmıştın sanki öyle anımsıyorum
Canım ben Trabzonun bir ilçesindeki devlet hastanesinde Anestezi Teknikeriyim.Çalıştığım hastanede yaptım doğumumu.15 saat süren normal doğum ağrısından sonra acil sezeryan oldum.27 kasımda günüm doluyordu.24 kasımda doğum oldu.Aslında 25 kasımda sezeryan olacaktım ama ani suyum gelince herşey normal ilerliyor diye normali deneyelim dedik en son bebeğin kafası sıkıştı kaldı o halde sezeryana girdim(
Ben şu an annemdeyim .Balkondan Karadeniz Hastanesi görünüyor.
Ama doktorun Ufuk bey süper.epidural filan yaptırdınmı
Bende bu olayı farkettim.Bence bunun bi kırılma noktası gibi bişeyi var.Biraz önce makineyle sağdım göğsümü 1 gr çıkmadı şimdi kızım lokur lokur içiyor nasıl bir şey bu ben anlamadım ki???
Yok canım bişey yapmıyorum.Arada benim elimide sokuyorum ağzına:))ya bu bebişler ellerini yumruk yapıp ağızlarına soktuklarında bir şey yapıyor musunuz kızlarr
valla ben bırakıyorum emiyor..
bende Rizede Okudum üniv.de braz.Uyy uaşaklar:)Evet canım.Yakınmışız ya :)) Buraya yolun düşerse beklerim
Ben üniversiteyi Samsunda okudum Giresundan çok geçtim.Bulancakta arkadaşım var
iyiymş maşallah ben ikisinden 90 sağıyorum.Bugün 100 çıktı ilk kez.Kızlar siz ne kadar tek göğüsten süt sağıyorsunuz.Ben dolu göğsü sağıyorum en fazla 70 cc çıkıyor.
Kızımın emdiği göğsü sağarsam ya hiç çıkmıyor yada 10 cc çıkıyor.Sütümmü az acaba.Medelanın elektrikli pompasını kullanıyorum.
Ay süper ya yerim ben bu Müzik adamını:)aman dark duygusal diil huysuz bu oglan..cocugun hicbiseye sabri yok aciktiginda uyumak istediginde
hersey aninda olmazsa cok kötü agliyor.ya alt tarafi müzik dinliyor ve parca degisiyor:)bekliyor ses gelmeyince basiyor cigligi.müzik baslayinca eski halini aliyor.dengesiz kuzum benim gülme krizine sokuyor beni ya.
.
bende tek benimki böyle sanıyorum.benim minnoş ta son 3-4 gündür bana yapışık geziyor.
sürekli de hareket halinde.eller ayaklar kafa gövde sürekli hareket halinde.
huzursuzluk ta var biz de gaz sancımız hala devam edyor.hatta dün alşam ağlamaktan mahvoldu.
yine ağlıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?