2008 Kasım Anneleri

Lavinya can damarıma bastın. Sütü iş yerinde sağacağım. Bu arada her gün kenara 100 cc atıyorum. Tabii binbir emek ve zorlukla.

Seyra ben de aynı makineyi kullanıyorum ve aynı seninki kadar çıkıyor. Hatta benim 1 göğsüm daha küçük ve ondan en fazla 50 çıkıyor. Heralde doyuyor kızım geçen ay 1 kilo almıştı çünkü. Onlar makinenin cektiğinden daha fazla emiyorlar çünkü. Ben de çıkan rakama sinir oluyorum hatta içim içimi yiyor çalışınca doyuramayacağım kızımı diye ama ne yapayım baktım olmuyor dr tavsiyesiyle 1 öğün mama veririm. Zaten 4 aylık olacak.

Canım ben Trabzonun bir ilçesindeki devlet hastanesinde Anestezi Teknikeriyim.Çalıştığım hastanede yaptım doğumumu.15 saat süren normal doğum ağrısından sonra acil sezeryan oldum.27 kasımda günüm doluyordu.24 kasımda doğum oldu.Aslında 25 kasımda sezeryan olacaktım ama ani suyum gelince herşey normal ilerliyor diye normali deneyelim dedik en son bebeğin kafası sıkıştı kaldı o halde sezeryana girdim (

Ben şu an annemdeyim .Balkondan Karadeniz Hastanesi görünüyor.
Ama doktorun Ufuk bey süper.epidural filan yaptırdınmı

kıslar slmlar dun bende doktora goturdum tekrar oglusumu kusması ıcın normal bır problem yok dedı doktor ıdrar ve buyuk tuvaletınınde tahlılı yapıdı hersye ıyı dedı kusması ama hala devam edıyor o ayrı ama kılo kaybı olmadıgından ılac kullanmayacagız kalca ultrasonuda cektırdım dun cok sukur bırsey cıkmadı sızlerden cektıren varmı kıslar ne guzle sız gogsunuzden sut sagıp kenara atıyorsunuz benımde ılk zamanlar cok sutum vardı nazara geldım sımdı tek gogsumle emzırıyorum bebısımı kıslar
ben korsayı bugun takmaya basladım bı faydası olurmu sezaryanla dogum yaptım gobusum var bıraz kılomda cok var kıslar ne yapcagız dıyet yaptım gecen hafta sutum hep gıttı bebıszaten bı gogsumden emıyor oda kesılınce kaldık neysekı yemek yıyınce duzeldı

Bende anlamıyorum julicim bazen hiç çıkmıyor
Hele makinenin ilk geldiği gün ben bir hevesle aldım steril ettim başladım çekmeye iki taraftanda sadece 10 ml çıktı.göğsüm çok acıdı morardı :))

Gülçiçek maşallah bebişin kilosu kusmasına göre gayet iyi. Bende de öyle çok süt yok sadece gece kızım uyuduğunda ben uyanıp sütü sağıyorum gün içinde onun emmediği göğsü de sağıyorum ki 10-15 birikiyor öyle. Çalışacağım için yedeklemek zorundayım ne yazık ki.

benim oğlum hiç emmiyor elini emziği yetiyor ona,:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

ama yüzüstü yatırdığımda bazen elini ağzına yaklaştırıp minik minik yalıyor, bende bişii yapmıyorum:icecream::icecream:

Gulcicek benimkiside tek gogus emiyor ve doyuyor emmemesinden daha iyidir bence.

canim ben dogumdan sonra 4.gun taktim korseyi tabi normal dogumdu ama yinede cok

zor oldu ilk basta.inatla cikarmamistim iykide cikartmamisim.

dilokscum birakiyorum ben emiyor elini,yeni taniyor ellerini cok komik halleri.

Benimki de emiyor elini yeni yenii..çok müdahale etmiyorum ama bazen baş parmağını yakalıyor o zaman çok komik coku cokur ..emzik veriyorum başparmağa alışırsa diye korkumdan..

arkadaşlar bişi paylaşmak istedim sizlerle.ilk günlerde beneim decok sütüm oluyordugöğüslerim sertleşiyor hemen doluyordu.bu ay kzım yine dodyuyor kilo alıyor ama göğüslerim sertleşmiyordu.geçenlerde kzım için milupanın rezene cayını aldım bende de gaz olmasın diye bir fincan içtim geceleyin gögüslerim acaip doldu bi de hergün havuç salatası yiyorum.bi doktorun sitesinde okudum havuç,rezene çayı ve kuru üzüm süt yaparmış die.ben tesadüfen farkettim bunu.okuyunca da dogrulandı.benim de artık süt sağıp kenera atmam lazım.süt poşetlerini ne kadara aldınız?bir de buzdolaı buzluğunda n ekadar saklanabilio ?sevgiler

canım benimde günüm 27 kasımdı önce düşünmüştüm epidural ama ufuk bey önermedi sigortanın doktoru varmış anestezi uzmanı görüştük ama ben vazgeçtim baktım doğuramayacağım 28 kasım için sezeryana gün almıştım ama kızım tam 27 kasımda teşrif etti çok kolay bi doğum yaptım ben karadeniz hastahanesi gerçekten çok ii bir hastahane sen beril hanımı hangi doktora götürüyorsun canım?

Merhaba fısrıklar, kimse uğramamış bi saattir.Bende banyo yaptım felan filan anca geldim.Kızda yatıyo,inşallah hemen kalkmaz,sütü sağdım.Kalkarsa mecbur sağdığımı veririm.

iyi akşamlar kıslarrrr
istanbulda hava gerçekten çok güzel sabah günlük güneşlikti ve havada gayet yumuşak .. biz güneşi bugün kaçırdık ama yine de kendimizi sokaga attık evde pek bi huysuzdu ama dışarı çıkınca uyudu hanfendi bende böylece yürüyüş yapmaya başlamış oldum :))
ya kızlar aklıma geldi doğduğunda gözleri renkli olan bebeklerinizin göz rengi değiştimi yoksa hala aynımı. bizimki şuanda hala renkli ama değişirmi diye merak ediyorum gerçi 8 ayına kadar renkli olup sonrasında kahverengiye dönenler rengi değişenler var biliyorum ama yine de merak ettim.

bu arada mmfcim karneniz hayırlı olsun canım
asortinin de annesi bugün ameliyat olacaktı sanırım inşallah iyi geçmiştir herşey.
ben artık eskisi kadar sık giremiyorum nete eve kıza ve kocişe yetişemiyorum artık. anca böyle akşamları bir defa idare etmeye çalışıyorum.

Lelalcim bizim kızın gözüde mavimsiydi,şimdi yeşile dönüyor.
Nette okudum 6. aydan sonra otururmuş tam olarak göz rengi.3 ayımız daha kaldı:)))

benim kızın önse bile en fazla ela olur.Baya renkli çünü,kü.

laelaelaelaelae
Biraz önce makineyle sağdım göğsümü 1 gr çıkmadı şimdi kızım lokur lokur içiyor nasıl bir şey bu ben anlamadım ki???
Bende bu olayı farkettim.Bence bunun bi kırılma noktası gibi bişeyi var.

ya bu bebişler ellerini yumruk yapıp ağızlarına soktuklarında bir şey yapıyor musunuz kızlarr

valla ben bırakıyorum emiyor..
Yok canım bişey yapmıyorum.Arada benim elimide sokuyorum ağzına:))
Ay deli oluyor hiç deneyen oldumu bilmiyorum ama.Özellikle arka dişlerini kaşımak istiyor sokamayınca deli oluyo.Biraz sokarsa öğğğ diyo Çok eğleniyoruz eşimle.
Elimi yıkıyorum öncesinde bide parmağımın sırt kısmını veriyorum ağzına.

Evet canım.Yakınmışız ya :)) Buraya yolun düşerse beklerim
Ben üniversiteyi Samsunda okudum Giresundan çok geçtim.Bulancakta arkadaşım var
bende Rizede Okudum üniv.de braz.Uyy uaşaklar:)
Trabzondada gezdim.Boztepede çay içtim.Atatürk köşküne,uzun göle gittim.Sümela nasip olmadı hiç.
Bide sahilde ganita mıydı neydi oraya gittik eşimle.

iyiymş maşallah ben ikisinden 90 sağıyorum.Bugün 100 çıktı ilk kez.
Gayet iyi sütün maşallah.Allah daha çok versin.Çok aç değillerse 60 lıkla doyuyorlar zaten.Genel olarak tabi.

Ay süper ya yerim ben bu Müzik adamını:)

bende tek benimki böyle sanıyorum.
Benim kızın elleri ayakları hiç durmuyor maşallah.
Benimkide yapışık geziyor ama ben tadını çıkarayım 2-3 hafta sonra bu kadar vakit geçiremeyeceğiz diyorum.

Çitos benimkide önce başparmağa ağırlık veriyordu bende korkuordum.
Sonra sonra diğerlerini alıyo şimdi.Başta hangisi daha kolay oluyosa ona yöneliyo sanırım.
Geçici bir süreç başparmak.

heyoooooooooooo ben geldim gidiyorum :) oglusum babasinda keyif yapiyor birazdan cikaricam

odasina azcik yorsun babasida uyusun hemen.

Lelalcim benim lokumun dogdugundan buyana göz rengi hic degismedi koyu mavi hala.

dayimizinda renkli insl.ona benzemistirde degismez.

anladimki benim lokum tam kIrIk.sizinkiler yine iyi basparmagini aliyormus agzina..dün bizimki

yatiyordu koltukta ve elleri agzindaydi tabiki.cocuk bi basladi ögürmeye nasil gittik yanina jet hiziyla.

almis tüm parmaklari agzina ve birde ittirmis iyice bogaza dogru:)kendi kendini kusturdu yani anliycaginiz.

bugunde yapti ama ben yanindaydim kontrol edebildim.

neyse bende gidimde yatim hadi iyi geceler herkeze.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…