2008 Kasım Anneleri

Benim o konuyla ilgili düzenlemelerimi kardeşim yapıyor:9

Bugün misafirim gelecekmiş.Eşimin iş arkadaşları biraz ortalığı toparlayayım.Hazırlık yapmayın,hemen görüp çıkacağız demişler.Deepfreze de bişiler vardı,birazda hazır alırız artık.

Kızlar Kredi kartımla ilgili bir sorunum var.Birinin eşi bankacıydı sanırım.Konuma bakarmısınız,bilginiz olabilir belki.
http://www.kadinlarkulubu.com/hukuk...i-sirketi-tarafindan-bana-ulastirilmiyor.html

Günaydın kzılar günlerdir böyle uykusuz bir gece daha gecirmemiştim :))) Ohh be kendime geldim canım. Ne o öyle sabah 10 lara kadar uyu ses yok seda yok. Böyle daha güzel oldu. Sabah 4 e kadar oturduk ondan sonra 7 de falan kalktık, iyice uykumuz acıldı kendimize geldik (((( Artık bötyle teselliedicem kendimi :)

Dark eşinin iş arkadaşları biraz gecikmemiş mi. Kızın düğüne gelselerdi :)

Benim kızımın gözleri de lacivertti şimdi iyice acık mavi oldu inşallah değişmez.

Lavinyacım çocuk doktorlarını tanımıyorum.Özel Karadenize götürmeyi düşünüyorum.Orada tanıdığın varmı sen kime götürdün ?

karahani bey var biz doğumdan sonraki gün odamıza gelip o kontrol etmişti bebişimi ama ne bileyim pek memnun değilim aslında gözle görülür pek bir sorun yok ama ne bileyim imperialda ahmet bey varmış onuda çok ii diyolar ama ne bileyim bulacağız artık gerçi vakfıkebire de bir bayan doktor gelmiş ama devlet hastahanesinde özeli yok ama hastahanede de sıra beklemek yoruyor hele de küçük bebekle çok zor çookkk

Canım bende bilmiyorum biraz arştırayım iyi birini bulursam sanada önereyim.
Gerçi benim eşimde Acil doktoru bebeklerden iyi anlıyor.
Ben yinede bir çocuk doktoru olsun istiyorum

Nerde çalışıyor canım eşin muhakkak tanıdığı bir doktor vardır bende salı günü tekrar karahani beye getircem bakalım salı günü 2,ayımız doluyor

darkçım kolay gelsin sana desene yoğun bir gün olacak.
benim minoş da bugün saç döküyor.çok şaşırdım.yeleği saç dolmuş.arada 1-2 giderdi ama çoğaldı bugün.

daha neler göreceğiz:))

bu sayfada en altta photoscope indir yazıyor mavi renkte tıkla orayı çilekçim.

gelen sayfada en alltta indir yazıyor indir.sonra ileri ileri diyorsun kuruluyor.

ama ben sabah bir daha ileri diyerek kurdum.program belgelerimde duruyor.

yine sorun olursa söyle.çok hızlı yazıyorum

selam güzel anneleeeer
nasılız bugün
ben ve oğlum çok güzel uyumuşuz keyfimiiz yerinde
eeeeee birazdan gezmeye çıkacağız anneannesi ve teyzesiyle
izmie de hava süper bahar havası gibi bizde fırsattan istifade çıkıyoruz

dilokscum dediğin programlar süper bu forumdan bir arkadaş emirin resimlerini düzenlemişti çok hoş oluyor gerçekten

öğlen oldu kimse yok valla zeyna nın yokluğu anlaşılıyor. biz de aksam annaannemize gideceğiz birkaç gün orada kalacağız sanırım koca bavul alıcam yanıma :)) sıpamın eşyalarıyla dışarı çıkıca öyle oluyor :)

fatercim ben de orada görmüştüm.adresi de oradan buldum ..
ama ben daha o safhaya gelemedim.sadece rengini değiştirip üzerine şekiller doldurabildim.
zaten vaktim de olmadı.
ama senin resim hakikaten şahane olmuşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…