2008 Kasım Anneleri

benimkide uyandı, altını değiştirdim, emzirdim ama benimkinin gözleri cin cin bana bakıyor, arada bir de gülücük atıyor,
bu arada cuma günü aşımız var kızlar, sizinkiler aşıdan sonra ateşlendimi, birinci ayki hepatitde birşey olmadı ama bu sefer aşı sayısı arttığı için tırsıyorum açıkçası

ayy o cin cin bakanı sen gönder bana ısırayım azcık cnm bizde hiç ateş olmadı çok şükür.ama yinede garanti olsun diye calpol verdim ben ama biraz huysuz oluyorlar

son doktor kontrolünde bende bir şurup ve bir fitil yazdırdım tedbiren evde olsun diye ama gitmeden versemmi yoksa birşey olursa mı versem bilemiyorum, birde benimki ilk aşında ağlamaktan sesi kısılmıştı, şimdikinde hiç ses kalmayacak sanırım

ah cnm benim..bana sağlık ocağında aşısını yapan hemşire akşam calpol verin de rahat uyusun dedi.bende verdim.ama benimki zaten aşı yaptırdım diye o gün bana küstü,depresyona girdi,uykuya verdi kendini,hep uyudu :dilcikar:

canım ya kıyamam ben o küsen meleğe, ama galiba benimkide bu sefer bana küsebilir, çünkü azcık onunla ilgilenmemişsem dudaklar hemen sarkıyor aşağıya, şu yarını bir atlatsam çok mutlu olacağım

günaydın kızlar
teşekkür ederiz yorumlar için dün karne almadık toplantı vardı okuma yarışmasında en yakın rakibini ikiye katlayarak yenmiş benim aslan paşam maşalah subhanallah acaip koltuklarımı kabarttı darısı başınıza inşallah
aşı olacaklara geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum inşallah sorunsuz atlatırsınız
asorti gelmemiş inşallah çok güzel haberlerle gelir canım yaa
hadi çaylar pişti toplaşında beraber ,içelim

Lavinyacım çocuk doktorlarını tanımıyorum.Özel Karadenize götürmeyi düşünüyorum.Orada tanıdığın varmı sen kime götürdün ?

Benimki karma ve pnömokokda ateşlendi.
Biz veremi sonra yaptırdık.veremde ateşlenme olmadı.

Burdaki ebe bana artık calpol vermiyor doktorlar,dolven alın dedi.
Dolvene de baktık 6 aydan büyük çocuklar içinmiş.

canım bende 6. ayda tam oturuyo sanıyodum ama 2 yılı ble bluyomuşş..çok ilginçç

bide açıklığıyla ilgisi yok bambaşka bi hale geliyo..

benim oğlum gri gözlü doğdu şimdi açılıp maviye dönüyo..

benim yeşil babasının mavi ikisinden biri olur dedik mavi çıktı :)

hımmm çok ilginçmiş.
benim kızda eşim tarafına benziyor.Özellikle görümceme.
Görümcemde eşimde yeşil gözlü,kaynanamda mavi.En fazla ela olur diyorum bakalım görcez:))
Sağlıklı olsun da o gözlerle hep güzel şeyler görsünde rengi çok da önemli değil.
Sanki benim gözüm kahverengi diye çirkinmiyim,hayır kaydirigubbakcemile3

yok canım.. bligilendirme amaçlı söyledim..

ben zaten oğlum koyu renk gözlü olur inş. derdim..

erkekte açık renk sevmem ben..

ama sizinki kız o ayrı:)

günaydın kızlar..
ben de erken girdim diye seviniyordum nete
ama daha da erkenciler varmış..
benim oğlumun gözleri de kahve ela yeşil arası değişiyor sürekli.
ben kahve babamız yeşil gözlü.
ben de erkekte koyu kahve gözü çok severim.ama ela da kalabilir hani..işin şakası tabi,
sağlıklı olsunlar da yavrular renk önemli değüüll

darkçım olinke şimdi bakacağım ,merak ettim neymiş,,

kızlar bir photoshop programı indirdim dün.
durmdan resimlerimi düzenliyorum.
inanılmaz keyifli..

google a photoshop yazıp karıştıra karıştıra buldum..
bebişlerin fotoları için süper bir şey.bakın bence siz de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…