- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #15.401
saphira senin msn de var bende ama pek girmiyosun sanırım
bu arada gecenin o saatinde ne işin var bıdık uyutmadı mı
son doktor kontrolünde bende bir şurup ve bir fitil yazdırdım tedbiren evde olsun diye ama gitmeden versemmi yoksa birşey olursa mı versem bilemiyorum, birde benimki ilk aşında ağlamaktan sesi kısılmıştı, şimdikinde hiç ses kalmayacak sanırım
ah cnm benim..bana sağlık ocağında aşısını yapan hemşire akşam calpol verin de rahat uyusun dedi.bende verdim.ama benimki zaten aşı yaptırdım diye o gün bana küstü,depresyona girdi,uykuya verdi kendini,hep uyudu :dilcikar:
canım benimde günüm 27 kasımdı önce düşünmüştüm epidural ama ufuk bey önermedi sigortanın doktoru varmış anestezi uzmanı görüştük ama ben vazgeçtim baktım doğuramayacağım 28 kasım için sezeryana gün almıştım ama kızım tam 27 kasımda teşrif etti çok kolay bi doğum yaptım ben karadeniz hastahanesi gerçekten çok ii bir hastahane sen beril hanımı hangi doktora götürüyorsun canım?
Benimki karma ve pnömokokda ateşlendi.benimkide uyandı, altını değiştirdim, emzirdim ama benimkinin gözleri cin cin bana bakıyor, arada bir de gülücük atıyor,
bu arada cuma günü aşımız var kızlar, sizinkiler aşıdan sonra ateşlendimi, birinci ayki hepatitde birşey olmadı ama bu sefer aşı sayısı arttığı için tırsıyorum açıkçası
Burdaki ebe bana artık calpol vermiyor doktorlar,dolven alın dedi.ah cnm benim..bana sağlık ocağında aşısını yapan hemşire akşam calpol verin de rahat uyusun dedi.bende verdim.ama benimki zaten aşı yaptırdım diye o gün bana küstü,depresyona girdi,uykuya verdi kendini,hep uyudu :dilcikar:
Lelalcim bizim kızın gözüde mavimsiydi,şimdi yeşile dönüyor.
Nette okudum 6. aydan sonra otururmuş tam olarak göz rengi.3 ayımız daha kaldı:)))
benim kızın önse bile en fazla ela olur.Baya renkli çünü,kü.
canım bende 6. ayda tam oturuyo sanıyodum ama 2 yılı ble bluyomuşş..çok ilginçç
bide açıklığıyla ilgisi yok bambaşka bi hale geliyo..
benim oğlum gri gözlü doğdu şimdi açılıp maviye dönüyo..
benim yeşil babasının mavi ikisinden biri olur dedik mavi çıktı :)
hımmm çok ilginçmiş.
benim kızda eşim tarafına benziyor.Özellikle görümceme.
Görümcemde eşimde yeşil gözlü,kaynanamda mavi.En fazla ela olur diyorum bakalım görcez:))
Sağlıklı olsun da o gözlerle hep güzel şeyler görsünde rengi çok da önemli değil.
Sanki benim gözüm kahverengi diye çirkinmiyim,hayır kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?