2008 Kasım Anneleri

merhaba arkadaslar ben aranıza yeni katıldım. 2 ay 10 günlük bi meleğim var. kasımın 12 sinde doğdu kuzum. bende bir kasım annesiyim:) kuzumun adı berra selen ve kendisi ağlamaya başladı şu an:) kaçıorum fırsat bulunca geri gelicem.hihoyyyt

herkese merhaba kızlar dün zor bigün geçirdim kızımda aşı oldu annem ameliyat oldu çok şükür ikisi de iyi geçti
kızım gık bile demedi maşallah subhanallah hemşireler bayıldı aldılar kucaklarına sarıldılar çok beğendiler meleğimi
akşamada ateşi falan olmadı ama düşürücü yazdırdım calpol giderkende eczaneden dijital derece aldım
bambinonun gece bir kaç kez ölçtüm ama çıkmadı şükür bunu da atlattık 2 ay sonra tekrar gidicez bakalım
annem de çok iyi çok şükür ki bu sefer ki parça daha büyüktü ama onun sonucunu da ayın 30 unda alacağız
oku oku anca yazabildim sizi çok ösledim valla ama giremedim fırsat bulup kızımda kendini dün uykuya verdi
akşam eve gittik ikimizde bayıldık sabah 9:30 da kalktık anneme geldik bugün burada kalacağım
işte böle bu arada kızım 6345 kg olmuş maşallah subhanallah kuzuma yani 1 ayda 1345 kg almış maşallah sütüm yarıyor demek ki bende üzülüp duruyordum bugün show tv de emzirme günü vardı
ayy ne kadar güzel bebişler vardı hadii bizde yapalım burda bebişi olan kimse yok

dilokscum cok tsk,ler.lokum uyusun bakicam programa.

asorticim gecmis olsun canim.insl.iyi sonuc alirsiniz temiz cikar parca.

uyuytayim Deniz oglani ben,simdilik kactim.

Asortie seni ve anneni merak ettik hepimiz dün aklımız da kalbimiz de seninleydi ve cok sevindim her şeyin güzel gecmesine. Eminim sonuç da temiz çıkacak... Ne güzel seni de böyle moralli görmek. Başımıza ne gelirse gelsin artık bebeişler için hiç canımızı sıkmamamız lazım.

Dilek program gerçekten çok güzel hatta bir fotoğrafı düzenleyip akşama babamıza sürpriz yapacağız. Çok tatlı oldu :) Sağol canım. Photosop un kendisi bu kadar basit ve güzel değil

ya bu bebişler ellerini yumruk yapıp ağızlarına soktuklarında bir şey yapıyor musunuz kızlarr

valla ben bırakıyorum emiyor..
eylül de sokuyor ağzına bişey yapmıyorum napiim biraz mikrop alsın kuzucuk
doktor alsın bırakın dedi mikroba da ihtiyacı var dedi mikrop almazsa da hastalanıyorlarmış ilk defa duydum ama:1shok:

cnm teşekür ederim iyi geçti şükür
bizim ki ateşlenmedi canım hemşire yapmaz ateş dedi şükür ki yapmadı
cnm herşet güzel geçti teşekür ederimŞeniz
size de maşallah canım

günaydı kızlar
mmfciö alayım çaydan canım,mmm eline sağlık :)

asoortie annesinin yanındaır heralde.İnşllah iyi geçmiştir.
annemdeyim canım şuan bugün de buradayız teşekür ederimma.s.

canım hoşgeldin aramızaa.s. bebişin de hayırlı olsun canım aramıza katılımını bekliyoruzhihoyyyt

zeynaa nerede geçmişe baktım akşam falanda yazmamış hayırdır msn de de yok nerde küü:sm_confused:

hoşgeldin canım umarım sık sık katılımda bulunursun

dilokscum cok tsk,ler.lokum uyusun bakicam programa.

asorticim gecmis olsun canim.insl.iyi sonuc alirsiniz temiz cikar parca.

uyuytayim Deniz oglani ben,simdilik kactim.

Asortiecim cok gecmıs olsun umarım en kısa zamanda toparlar annen. ne guzel bebegınde aglamadan atlatmıssınız asınızı darısı dıger asılara

hepinize tşk ederim kızlar gerçekten hatırlanmak çok güzel
julicim evt canım bebişlerimiz için zaten kızımın psikolojisi iyi olsun die moralimi elimden
geldiğince bozmamaya çalışıyorum şükür:Saruboceq: ki bozacakta bir durum çıkmadı

SElaaaaaaaaaaamm şekerler...
akaşma misafirim var şöyle bir uğradım..evi sildim süpürdüm.pasta börek filan.gerçi pasta börek kısmını kayınvalidem hallediyor sağolsunn..

Oğluşumun kontrolü vardı bbugün 6400 gr olmuş oğluş..boyu da 60 cm..maşallah oğluma..

maşallah çitosçum bebişine.
benim 3.ay kontrolüm 3 şubatta.
ama benim oğlum hala şöyle güzelce emmiyor.hala kırk takla atıyoruz sakinleşip emene kadar.öğleden sonra başlıyor yatana kadar böyle.
ben de üzülüyorum tabii.bakalım kontrolde kilosu iyiyse hiç dert etmeyeceğim..

diloks super bı program tesekkurler

rica ederim cnm

hoşgeldin cnm

program indiicekti kokosum ama olmadi galiba.kucagimda denizle yapamadim belkide..

juli kafa yardim elini uzatsana bea illa soyleyimmi..

bu meraklı catlar simdi bu kokoşa da söyleyelim :)) hem yazık o bize hep canlı yayın yapıordu:)
hadi söyle sen
bende ikinci seferde becerebildim indirmeyi,

juli bu arada sabah yazacaktım fırsatım olmadı, sen kuzuna nazar değdiriyorsun sanırım annesi, ne zaman kızım şöyle uyudu böyle uyudu desen minnoş uyumuyor, lepiska saçlarından kokla annesi benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…