- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #15.441
merhaba arkadaslar ben aranıza yeni katıldım. 2 ay 10 günlük bi meleğim var. kasımın 12 sinde doğdu kuzum. bende bir kasım annesiyim:) kuzumun adı berra selenve kendisi ağlamaya başladı şu an:) kaçıorum fırsat bulunca geri gelicem.hihoyyyt
eylül de sokuyor ağzına bişey yapmıyorum napiim biraz mikrop alsın kuzucukya bu bebişler ellerini yumruk yapıp ağızlarına soktuklarında bir şey yapıyor musunuz kızlarr
valla ben bırakıyorum emiyor..
cnm teşekür ederim iyi geçti şükürbu arada mmfcim karneniz hayırlı olsun canım
asortinin de annesi bugün ameliyat olacaktı sanırım inşallah iyi geçmiştir herşey.
ben artık eskisi kadar sık giremiyorum nete eve kıza ve kocişe yetişemiyorum artık. anca böyle akşamları bir defa idare etmeye çalışıyorum.
bizim ki ateşlenmedi canım hemşire yapmaz ateş dedi şükür ki yapmadıbenimkide uyandı, altını değiştirdim, emzirdim ama benimkinin gözleri cin cin bana bakıyor, arada bir de gülücük atıyor,
bu arada cuma günü aşımız var kızlar, sizinkiler aşıdan sonra ateşlendimi, birinci ayki hepatitde birşey olmadı ama bu sefer aşı sayısı arttığı için tırsıyorum açıkçası
cnm herşet güzel geçti teşekür ederimŞenizgünaydın kızlar
teşekkür ederiz yorumlar için dün karne almadık toplantı vardı okuma yarışmasında en yakın rakibini ikiye katlayarak yenmiş benim aslan paşam maşalah subhanallahacaip koltuklarımı kabarttı darısı başınıza inşallah
aşı olacaklara geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum inşallah sorunsuz atlatırsınız
asorti gelmemiş inşallah çok güzel haberlerle gelir canım yaa
hadi çaylar pişti toplaşında beraber ,içelim
annemdeyim canım şuan bugün de buradayız teşekür ederimma.s.günaydı kızlar
mmfciö alayım çaydan canım,mmm eline sağlık :)
asoortie annesinin yanındaır heralde.İnşllah iyi geçmiştir.
merhaba arkadaslar ben aranıza yeni katıldım. 2 ay 10 günlük bi meleğim var. kasımın 12 sinde doğdu kuzum. bende bir kasım annesiyim:) kuzumun adı berra selenve kendisi ağlamaya başladı şu an:) kaçıorum fırsat bulunca geri gelicem.hihoyyyt
dilokscum cok tsk,ler.lokum uyusun bakicam programa.
asorticim gecmis olsun canim.insl.iyi sonuc alirsiniz temiz cikar parca.
uyuytayim Deniz oglani ben,simdilik kactim.
Asortiecim cok gecmıs olsun umarım en kısa zamanda toparlar annen. ne guzel bebegınde aglamadan atlatmıssınız asınızı darısı dıger asılara
Asortie seni ve anneni merak ettik hepimiz dün aklımız da kalbimiz de seninleydi ve cok sevindim her şeyin güzel gecmesine. Eminim sonuç da temiz çıkacak... Ne güzel seni de böyle moralli görmek. Başımıza ne gelirse gelsin artık bebeişler için hiç canımızı sıkmamamız lazım.
Dilek program gerçekten çok güzel hatta bir fotoğrafı düzenleyip akşama babamıza sürpriz yapacağız. Çok tatlı oldu :) Sağol canım. Photosop un kendisi bu kadar basit ve güzel değil
diloks super bı program tesekkurler
hoşgeldin cnmmerhaba arkadaslar ben aranıza yeni katıldım. 2 ay 10 günlük bi meleğim var. kasımın 12 sinde doğdu kuzum. bende bir kasım annesiyim:) kuzumun adı berra selenve kendisi ağlamaya başladı şu an:) kaçıorum fırsat bulunca geri gelicem.hihoyyyt
herkese merhaba kızlar dün zor bigün geçirdim kızımda aşı oldu annem ameliyat oldu çok şükür ikisi de iyi geçti
işte böle bu arada kızım 6345 kg olmuş maşallah subhanallah kuzuma yani 1 ayda 1345 kg almış maşallah sütüm yarıyor demek ki bende üzülüp duruyordum bugün
QUOTE]
asotrie geömiş olsun hayatım..bebşine de maşallahh
dilokscum cok tsk,ler.lokum uyusun bakicam programa.
rice ederiim cnm
Dilek program gerçekten çok güzel hatta bir fotoğrafı düzenleyip akşama babamıza sürpriz yapacağız. Çok tatlı oldu :) Sağol canım. Photosop un kendisi bu kadar basit ve güzel değil
eminim çok beğenecek.benim de yeni hobim bu olacak sanırım.
hadi söyle senbu meraklı catlar simdi bu kokoşa da söyleyelim :)) hem yazık o bize hep canlı yayın yapıordu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?