2008 Kasım Anneleri

Aaaa ben de mücver yaptım ama fırında mmm nefis pişti şimdi. Yanında da ciğer var. Seven varsa gelsin ben bayılırım.

Çilek sana bişey diyemiyorum yani dalga bile geçemicem seninle :))))))))))

Aslında kafadan uydurma bişi ama veriyim sen de bişeyler eklersin belki.

3 kabak rendeledim bir soğan. Ama taze soğan varsa o da olabilir. 2 yumurta kırdım. Yarım bardak yağ, kabartma tozu, 1 buçuk bardak un, ne kadar istersen beyaz peynir

mmmmm başka ne vardıııı. hah maydanoz bir de ben bugün koymadım yoktu çünkü. Tuz ve kırmızı biber dök borcama at sonra da fırına. Çok güzel oluyor. Kıvamını kızartmadan biraz daha koyu yap canım.

kıslar masallahya nasıl hızlısın bı yazdııgım sayfayı bır daha ara bul senın olsun o kadar hızlı ılerlıyorkı sayfalar yazılar masallah nazar degmesın annısler sıze bende bulgur pılavı cacık tavuk suyundada corba yaptım kıslar

haber aldim zeyno kaa iyiyymis efecikte iyiyymis.merak olmustum sabahtan bu yana nerde bu gaci diye.gelsinde anlatsin kendisi artik ne haltlar yedigini:)

lokumu sattim babasinaa azcik bogussunlar:)

ben geldım hatunlar
bılıyorsunuz oglumun hastalıgı sebebıyle dunyayla ılısıgımı kesmıs durumdaydım
ama sukurler olsun kı kontrolumuzde doktorumuz bronstımızın temızlendıgı mujdesını verdı
astım ve oksuruk damlasını kullanmaya devam edıcez kıs boyunce ınsa allah baska sorun olmaz
gecıken asılarımız sonunda bugun oldu
dayanamadım oglusumun aglamasına ben cok kotu oldum
ıse basladım ayrıca
aslında sımdılık yarım gun gıdıyorum bır hafta sonra sabah erkenden ıse gıdıcem gunde 2 ve ya 3 kez gelıcem ınsa allah eve

sızler neler yapıyorsunuz kımler var
ben artık eskısı kadar sık gıremıyorum nete
cok uzak kaldım cok ozledım ben sızlerı ama yaaww

zeynaa nerdeeeeeeeeeeeee yokluğu farkediliyoo
canım ya beni merak etmişşş anlatacağım altta nerdeydim
ya benım bebıste sac dokuyo.. bır kac gundur farkettım carsafı sac dolu normal herhalde?
benim koçumunda dökülmeye başladı ama biliyordum döküleceğini ilkinde de dökülmştü bana o zaman şey demişlerdi bebe anneyi tanıyınca dökermiş saçını ve anneye gülüncede annenin saçını yerine yenisi çıkıyo
fisfisfisbeni hatırlamana şaşırdım :bbo:
çarşamba günün senin için anlamı büyüktü hem kızın hem annen için ama ikisininde iyi olmasına çok sevindim Allah hep yanında olsun
çok sağol valla böle bişi arıyorum ama indirigandi yapmayı beceremedim çalışmalara devam edeceğim

dün çarşıya çıktım biliyonuz sonra kayınvaldeme gittik gece geç geldim pc yi açıp bakmaya bile halim yoktu. dün yiğit tüm gün sıçtı.bu böle olmaz diye bu sabah doktora götürdük.meğer yediği iğneler ishal yapmış.ama gende tahlil verdi.zırt zırt yapan bebe öğleye kadar zıçmadı.sonra idrar tahlili bekledik işemesini yani.ultrosona yolladılar.saat 2 buçukta işimiz bitti Allaha şükür temzi çıktı hepsi.ishalide iğnesi bittiği için 2 güne geçer dedi.
hastaneden çıkıp anneme geldim.bu akşamda burda kalacağım.yarın oğlumun karne günü ya gel git yapmayım dedim.işte böle bayanlar.ama sizide özledim

zeynacımm geçmiş olsun kuzucuk sende anne takılıyorsun benim gibi
karne alacak bebelere şimdiden hayırlı olsun bakalım biz kızımın karnesini nezman
görces ben indiremedim bu arada proğramı

Gelecek olanların çoğu geldi sayılı.Gelirse bikaç kişi daha gelir.

Benimki de yumruğuyla mememi aynı anda ağzına almaya çalışıyor, tabi alamayınca da sinirden çatlıyor delikafadulden ya deli ya fazla obur kafamçokkarıştı
Benimkide geçen hem memeyi hem parmağını almıştı:9Çok yaratıcılar bunlar.Seninkide pek oburiks canım DD Yerim ben onun elinicokacimcoook

Ben indiremiyorum Pcim kaldırmaz.Fosildir kendisi:)
Kardeşime söleyim o yapsın.

ben bir kaç resim düzenlemeye çalıştım.
tuna kucağımda tabi bu arada.
bunlar ilk acemiilikler:))))
ama profilde.
sizlerde yapınca paylaşırsınız belki kıxzlarr
Tam bakacaktım rsimlerine kızım ağladı yarım kaldı ya.Sonra bakıcam inşallah.

kızlar selamlar
geçmişi şöle bi okudumda maşşallah pek bi kaynatılmış..
programı bende indireyimde bende bizim cimcimenin rsimlerini yapayım sonra albümü sizlerle paylasırım kıslar
bu arada bebişlerinize bayıldım supanallah maşallah herbirine :)))
malum ben hala annemdeyim ve hala geziniyorum burayı sefiom hergün dışarı atabiliyorum kendimi ve kızı :)) akşamalrı da anca fırsat bulup yazdıklarınızı okuyup bişiler yazmaya çalısıyorum ama maşallah öle çok kaynatıonus ki okumaktan yazmaya fırsat kalmıyor :))
şimdilik kaçtım ben gece yine girip bi göz atarım sizlere kocaman öpüos sizleri

zeyna geçmiş olsun ve hoşgeldin canım yokluğun hissediliyor
sağol canım valla benimde gün içinde aklıma gelmiyo değilsiniz hani
zeynacımm geçmiş olsun kuzucuk sende anne takılıyorsun benim gibi
karne alacak bebelere şimdiden hayırlı olsun bakalım biz kızımın karnesini nezman
görces ben indiremedim bu arada proğramı
sağol tatlım valla takılıyoz işte arada napalım her şey bebeler için
bende indiremedim şu programı beee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…