- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #15.481
Aaaa ben de mücver yaptım ama fırında mmm nefis pişti şimdi. Yanında da ciğer var. Seven varsa gelsin ben bayılırım.
Çilek sana bişey diyemiyorum yani dalga bile geçemicem seninle :))))))))))
ama ben seni seviyorummmmmmmmmmmmmmmmm
özlemezmiyim seni hic ben güzel kafam..
canım ya beni merak etmişşş anlatacağım altta nerdeydimzeynaa nerdeeeeeeeeeeeee yokluğu farkediliyoo
benim koçumunda dökülmeye başladı ama biliyordum döküleceğini ilkinde de dökülmştü bana o zaman şey demişlerdi bebe anneyi tanıyınca dökermiş saçını ve anneye gülüncede annenin saçını yerine yenisi çıkıyoya benım bebıste sac dokuyo.. bır kac gundur farkettım carsafı sac dolu normal herhalde?
fisfisfisbeni hatırlamana şaşırdım :bbo:öğlen oldu kimse yok valla zeyna nın yokluğu anlaşılıyor. biz de aksam annaannemize gideceğiz birkaç gün orada kalacağız sanırım koca bavul alıcam yanıma :)) sıpamın eşyalarıyla dışarı çıkıca öyle oluyor :)
çarşamba günün senin için anlamı büyüktü hem kızın hem annen için ama ikisininde iyi olmasına çok sevindim Allah hep yanında olsunherkese merhaba kızlar dün zor bigün geçirdim kızımda aşı oldu annem ameliyat oldu çok şükür ikisi de iyi geçti
kızım gık bile demedi maşallah subhanallah hemşireler bayıldı aldılar kucaklarına sarıldılar çok beğendiler meleğimi
akşamada ateşi falan olmadı ama düşürücü yazdırdım calpol giderkende eczaneden dijital derece aldım
bambinonun gece bir kaç kez ölçtüm ama çıkmadı şükür bunu da atlattık 2 ay sonra tekrar gidicez bakalım
annem de çok iyi çok şükür ki bu sefer ki parça daha büyüktü ama onun sonucunu da ayın 30 unda alacağız
oku oku anca yazabildim sizi çok ösledim valla ama giremedim fırsat bulup kızımda kendini dün uykuya verdi
akşam eve gittik ikimizde bayıldık sabah 9:30 da kalktık anneme geldik bugün burada kalacağım
işte böle bu arada kızım 6345 kg olmuş maşallah subhanallah kuzuma yani 1 ayda 1345 kg almış maşallah sütüm yarıyor demek ki bende üzülüp duruyordum bugün show tv de emzirme günü vardı
ayy ne kadar güzel bebişler vardı hadii bizde yapalım burda bebişi olan kimse yok
çok sağol valla böle bişi arıyorum ama indirigandi yapmayı beceremedim çalışmalara devam edeceğimkızlar bir photoshop programı indirdim dün.
durmdan resimlerimi düzenliyorum.
inanılmaz keyifli..
google a photoshop yazıp karıştıra karıştıra buldum..
bebişlerin fotoları için süper bir şey.bakın bence siz de..
Gelecek olanların çoğu geldi sayılı.Gelirse bikaç kişi daha gelir.dark bir misafiride atlattın allahtan benim misafir furyam bitti ama o kadar çok yoruldumki artık dinlenmek istiyorum sen yarıyıl tatilinden sonra başlıyor musun göreve
canım hiç başlamak istemiyor daha bakıcıda bulamadım çok sıkıntılıyım
Benimkide geçen hem memeyi hem parmağını almıştı:9Çok yaratıcılar bunlar.Seninkide pek oburiks canımBenimki de yumruğuyla mememi aynı anda ağzına almaya çalışıyor, tabi alamayınca da sinirden çatlıyor delikafadulden ya deli ya fazla obur kafamçokkarıştı
Ben indiremiyorum Pcim kaldırmaz.Fosildir kendisi:)
Tam bakacaktım rsimlerine kızım ağladı yarım kaldı ya.Sonra bakıcam inşallah.ben bir kaç resim düzenlemeye çalıştım.
tuna kucağımda tabi bu arada.
bunlar ilk acemiilikler:))))
ama profilde.
sizlerde yapınca paylaşırsınız belki kıxzlarr
sağol canım valla benimde gün içinde aklıma gelmiyo değilsiniz hanizeyna geçmiş olsun ve hoşgeldin canım yokluğun hissediliyor
sağol tatlım valla takılıyoz işte arada napalım her şey bebeler içinzeynacımm geçmiş olsun kuzucuk sende anne takılıyorsun benim gibi
karne alacak bebelere şimdiden hayırlı olsun bakalım biz kızımın karnesini nezman
görces ben indiremedim bu arada proğramı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?