2008 Kasım Anneleri

yarım sattir mi kuyolar yavrum onlar şimdi açık bırakıp sayfayı içerde bebeleriyle uğraşıolar zeyna benle msn de konuşuyoda dier ikisini bilemicem

mirmirmirmir uykum geldi valla
bende indirdim bi kaç salak saçma bişi yaptım albüme koyuyorum bakmak isteyen olursa ondan sonra yatağa doğru çufçufluyorum uyanmazsa bu velet..
hepimize bol derin uykulu geceler ...

geldi kacil gidiyorum lokum kafa agliyor..

denizanasi babasi besiktasli annesi fenerbahceli bakalim lokum ne olcak:)

esin niye öyle dediki cok merak ettim:)

geldi kacil gidiyorum lokum kafa agliyor..

denizanasi babasi besiktasli annesi fenerbahceli bakalim lokum ne olcak:)

esin niye öyle dediki cok merak ettim:)
resmin birinde bodysi ve çorabı siyah beyazya ondan dedi,

biz ikimizde fenerbahçeli olduğumuz için fazla seçeneği yok benimkinin

zeyna baktım albümünüze eline sağlık yiğit beyede maşallah

hooyytttttt günaydın ( çilekvari bir giriş yaptım )

ulen beni attılar kk dan ..bana yapılacak şey mi bu :))) neyseki düştüm geri ...

mail adresimle ilgili yani ben erkek filan değilim haaa yalnış anlaşılmasın :)))

kızım aşılarını oldu maşşallah ateş filan yapmadı ama hep uyudu korktum doğrusu habire uyandırdım şimdi iyi ama ..geçmişi okumadım herkes iyi sanırım ..

Benimki de yumruğuyla mememi aynı anda ağzına almaya çalışıyor, tabi alamayınca da sinirden çatlıyor delikafadulden ya deli ya fazla obur kafamçokkarıştı
benim oğlumda öyle hangisini emeceğine karar veremiyor çok gülüyorum fazla obur olacaklar herhalde

canım tekrar geçmiş olsun malesef böyle büyüyecekler bizde pazartesi olacağız aşılarımızı inşallah kolay atlatırız zaten ben hayatta tutamam

mirmirmirmir uykum geldi valla
bende indirdim bi kaç salak saçma bişi yaptım albüme koyuyorum bakmak isteyen olursa ondan sonra yatağa doğru çufçufluyorum uyanmazsa bu velet..
hepimize bol derin uykulu geceler ...

zeyna maşallah bebişin çok tatlı allah nazarlardan saklasın
bu arada izmitte nerde oturuyorsunuz ben 18 sene değirmenderede yaşadım üniversiteyi kazanınca ankaraya geldim sürekli kocaelindemiydiniz canım
hoş geldin canım eksikliğin belliydi

höhöyttttttttttttttttttttt :) lokumla siz bi günaydin diyelim dedik.

denizanasi aslinda üzerindekinler siyah beyaz diilde kahverengi krem ve yesilden olussuuyor

ama nedense siyah-beyaz cikmis.

sabahin bi vaki sevgili lokumun beline kadar s....gi pokla güne merhaba dedik

bakalim beyfendinin diger sürprizleri ne bana:)

biraz müzik dinleteyim uyutuyum pasmi gelirim yine.

zeyna senin sebek tam yemelikkkkk masallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…