2008 Kasım Anneleri

Yavrum acemilik bunlar:)

Deniz oglan uyanmadan hizli hizli yapim diye öyle oldu..

aman benim deniz gözlümün gözleriiini belli etmezmiyim hec:)

bu arada senin fistik nasil oldu?

Geçmiş olsun Eylül. Biz de bugün verem, karma ve bi de pnömokok aşılarımızı olduk. Yavrum çok ağladı.. Eve geldik, emzirdim, içini çeke çeke uyudu. Ateşi çıkmaz inşallah benimkinin de... Bu arada bu aşı huysuzluğu ne kadar devam ediyo normalde?

Elmalıturtacım geçmiş olsun. Aşı huysuzluğu bizim 24 saat sürmüştü inşallah sizde hiç olmaz.

Kızlar dün bebişimi başka bir dr. a götürdüm grip olmuş. Bir antibiyotik bir de grip için şurup verdi. Çok ağır değil dedi. Bactrim ve Peditus şuruplar ama benim görümcem ilaçların çok ağır olduğunu bactrimin 6 aydan önce kullanılmadığını diğer şurubun 2 yaştan önce kullanlımadığını söyledi. O doktor ona güveniyorum şimdi iyice kafa karıştı. Başka bir dr.a daha götür dedi ama ben de anneme geldim. Başka dr. a götürmeyeceğim ama telefonla başka dr. dan destek aıcam bakalım onlar da ağır derse vermeyeceğim şurupları. Gerçekten bu dr. işleri beni çok yoruyor ya. Bir tane sıra beklemeyeceğimiz, teşhislerine güvenebileceğimiz doktor bulamadık.

canım antibiyotiği bilemem ama peditusu gönül rahatlığı ile verebilirsin ben kızımı peditusla büyüttüm diyebilirim bebekliğinden beri güvenle verebilirsin hiç korkma hatta nezle olduğunda doktoruna sormadan hemen bir kaşık verirdim çok iyi bir ilaç bir de sana tavsiyem doktoruna güven ve başka doktorlara sorma her zaman aklın karışır eğer kullanamayacak olsan neden versin getirdiğin çocuk doktoruydu değil mi en kısa zamanda düzelir inşallah geçmiş olsun canım bebişine acil şifalar

eylül, elmalı turta, juli geçmiş olsun bebişlerinize

çilekk yerim o lokumu bennnnn:icecream:

juli teyzesi teşekkür ederiz, bizde banusu hanıma bayılıyoruz

yasmin hayırlı olsun , bizde doğum, arkasından ameliyat nedeniyle şimdi maddi olarak uygun değiliz ama yaza düşünüyoruz inşallah
genel anestezimi , ne kadar sürdü biraz anlatırmısın ayrıntıları

Geçmiş olsun Banusu'ya, en kısa zamanda atlatır inşallah. Bu arada ilacın prospektüsünde yazıyordur muhakkak kaç yaş için olduğu. Daha olmadı eczacı bile bu tip bilgileri bilir Juli'cim...

Unutmadan, sabah markete gidip kabak aldım :) Dün çok canımı çektirdin, senin tarifi deniycem birazdan...

Bu arada şu albüm meselesi nedir anlamadım... Link gönderebilir misiniz?

canım isimlerimizin üzerine tıklayınca profilimiz çıkıyorya orada albüm var bende yeni oluşturuyorum oradan bakabilirsin

aşı huysuzluğumuz olmadı şükür ama uyku hali vardı sürekli bu gün daha iyi..

juli o dedikleri pedifen 2 yaşdan önce kullanılmayan..peditusu 40 günlükken kullandım gönül rahatlığı ile kullanabşlirsin fakat 5 günden fazla kullanma..antibiyotik için bişey diyemiycem bukadar erken kullanma taraftarı değilim..çok geçmiş olsun ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…