2008 Kasım Anneleri

selamlar, bebişleri hasta olanlara geçmiş olsun..
bende albümlerinize baktım çok güzel olmuşlar...benimde hiç aklıma gelmedi ama bende oğluşlarımın resimlerini koyayım bir ara...
bu arada benim bebişlerin aşı huzursuzluğu hiç olmamıştı aksine o gün aşıdan dolayı çok sakinlerdi..
benim oğluş kaan kasık fıtığından ameliyat oldu doktor sünnetide aradan çıkaralımmı dedi ama ikizini düşünerek o sonraya kalsın dedim... şimdi hem ikisi bir arada olsun istedim hemde ameliyatla sünneti bir arada kaldıramaz huzursuz olur diye düşünmüştüm..

geçmiş olsun canım şimdi nasıl bebeğin iyimi

selammm milet biz geldik ahh başımıza gelenlerrr donuma kadar ıslandım karne almaya gitmiştik çatlak müdür bizi bahçede bekletti zatürre olursam sorucam oherife ama nasıl bi gurur anlatamam size yaa Allah hepiciğinize nasip etsin .
büyüğüm gene hasta ufağın ateşide 37ydi çıkmadan evden şimdi geldim uyuyo kalkınca bidaha bakıcam ay stress oluyorum çok çocuklar hastalanınca antibiyotik başladık gene (

ahh bu arada ayva tatlısı yaptım çok güzel olmuş tarif isteyenlere duyurulurrrr:))

piraye teşekkür ederim canım, tüm bebeklerimiz maşallah çok güzeller.
mmf karneniz hayırlı olsun ve geçmiş olsun bızdıklara

piiişşşt ben geldim a.s.naparsınız beaa? ben sabah beri koşturuyom.saah çarşıya indim ağda yaptırıdm sölemesi ayıp sonrada oğlanın okuluna ancak anneme geri geldim kocişi bekliyom bizi eve götürsün diye.

Kızlar herkese merhaba.Dün oğlumu sünnet ettirdim.Yavrum nasıl ağladı gece.Sizlerden sünnet ettiren var mı?
geçmiş olsun canım. Allah mürüvetlerinide göstersin.
bende yaza yaptırmayı düşünüyorumnasıl yaptırdın neler yaşadı bebecik bilgi verirsen sevinirim.
geçmiş olsun jülicim

daha yazacam kociş geldi eve bi gideyim deee

anaaaa kimse uğramamış nazlı ile denizanası dışında noluyoz be bende zaten rotadan şaştım ama evime geldim 2 gün hatta 3 gün sonra
kimse benim albümüme bakmıyomu :çok üzgünüm:

anaaaa kimse uğramamış nazlı ile denizanası dışında noluyoz be bende zaten rotadan şaştım ama evime geldim 2 gün hatta 3 gün sonra
kimse benim albümüme bakmıyomu :çok üzgünüm:

canım ben öğlen işte baktım ama yorum yazamadım özellikle aile resmi bi harika
maşallah efe bebeğe

kızlar yaklaşık 15 gündür günde 3-4 saat olsada işe gidiyorum sütü sağıp bırakıyordum kızım 3 gündür beni emmek istemiyor ya gece bi problem yok ama sabah emmek istemiyo sanırım biberona alıştı sakın biberon vermeyin ama ben direniyorum daha sağıpda vermicem evim yakın nasıl olsa gidip gelicem 2-3 saatte bir

kızlar bebişine verem aşısı vurduran varmı?bebeklerde aşı sonrası herhangi bi ateş huysuzluk gibi sorun oluyomu?biz salı vurulucaz çünkü öğreneyim bari önceden

Ecemim güvenirdim ama her zaman gittiğim dr değildi. Benim içime sinmemişti. Zaten üç ayrı dr.la görüştüm. Üçü de Bactrim için bebeğin çok küçük olduğunu diğer şurup için de ancak çok ağır olursa ceyrek cay kaşığı kadar verebileceğimi söyledi ki içlerinden biri bu şurubun 2 yaştan önce kullanılmaması gerektiğini anlattı. Ben de iki ilacı da kullanmıyorum. Son kararım budur.

Elmalıturtacım eminim senin elinden mücver çok güzel olacaktır. Ama sitene de foto koooooyar mısııııın :))

Mmmmf geçmiş olsun canım. Ne vicdanız müdürünüz varmış öyle ya gıcık herif. Ya zor mu ayva tatlısı yapmak annemdeyim hazır burdayken yarın yapsam.

kızlar bebişine verem aşısı vurduran varmı?bebeklerde aşı sonrası herhangi bi ateş huysuzluk gibi sorun oluyomu?biz salı vurulucaz çünkü öğreneyim bari önceden

Canım bizde ateş yapmamıştı sadece huysuzdu biraz kızım. Ama o da ertesi gün gecti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…