- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #15.541
Ya bu Deniz'ler çok lokummuş gerçekten de! Maşallah her ikisine de, çok tatlı çıkmışlar. Bu arada Cilkk Hanım, siz de çok hoş çıkmışınız
selamlar, bebişleri hasta olanlara geçmiş olsun..
bende albümlerinize baktım çok güzel olmuşlar...benimde hiç aklıma gelmedi ama bende oğluşlarımın resimlerini koyayım bir ara...
bu arada benim bebişlerin aşı huzursuzluğu hiç olmamıştı aksine o gün aşıdan dolayı çok sakinlerdi..
benim oğluş kaan kasık fıtığından ameliyat oldu doktor sünnetide aradan çıkaralımmı dedi ama ikizini düşünerek o sonraya kalsın dedim... şimdi hem ikisi bir arada olsun istedim hemde ameliyatla sünneti bir arada kaldıramaz huzursuz olur diye düşünmüştüm..
slmm
abümlerinize baktım çokk güzel denizanası,çilek lokumlarınız pek tatlı maşallah...çilek sende pek çıtırmışsın yawww
geçmiş olsun canım. Allah mürüvetlerinide göstersin.Kızlar herkese merhaba.Dün oğlumu sünnet ettirdim.Yavrum nasıl ağladı gece.Sizlerden sünnet ettiren var mı?
geçmiş olsun jülicimElmalıturtacım geçmiş olsun. Aşı huysuzluğu bizim 24 saat sürmüştü inşallah sizde hiç olmaz.
Kızlar dün bebişimi başka bir dr. a götürdüm grip olmuş. Bir antibiyotik bir de grip için şurup verdi. Çok ağır değil dedi. Bactrim ve Peditus şuruplar ama benim görümcem ilaçların çok ağır olduğunu bactrimin 6 aydan önce kullanılmadığını diğer şurubun 2 yaştan önce kullanlımadığını söyledi. O doktor ona güveniyorum şimdi iyice kafa karıştı. Başka bir dr.a daha götür dedi ama ben de anneme geldim. Başka dr. a götürmeyeceğim ama telefonla başka dr. dan destek aıcam bakalım onlar da ağır derse vermeyeceğim şurupları. Gerçekten bu dr. işleri beni çok yoruyor ya. Bir tane sıra beklemeyeceğimiz, teşhislerine güvenebileceğimiz doktor bulamadık.
geçmiş olsun canım şimdi nasıl bebeğin iyimi
amin canımsaol canım, çok şükür iyi çabuk atlattık.. zaten fıtık ameliyatıda kısa sürüyormuş akşama evimizdeydik...
Allah hepimizin yavrusuna sağlık versin..:1rolleyes:
anaaaa kimse uğramamış nazlı ile denizanası dışında noluyoz be bende zaten rotadan şaştım ama evime geldim 2 gün hatta 3 gün sonra
kimse benim albümüme bakmıyomu :çok üzgünüm:
canım ben öğlen işte baktım ama yorum yazamadım özellikle aile resmi bi harika
maşallah efe bebeğe
kızlar bebişine verem aşısı vurduran varmı?bebeklerde aşı sonrası herhangi bi ateş huysuzluk gibi sorun oluyomu?biz salı vurulucaz çünkü öğreneyim bari önceden
canım antibiyotiği bilemem ama peditusu gönül rahatlığı ile verebilirsin ben kızımı peditusla büyüttüm diyebilirim bebekliğinden beri güvenle verebilirsin hiç korkma hatta nezle olduğunda doktoruna sormadan hemen bir kaşık verirdim çok iyi bir ilaç bir de sana tavsiyem doktoruna güven ve başka doktorlara sorma her zaman aklın karışır eğer kullanamayacak olsan neden versin getirdiğin çocuk doktoruydu değil mi en kısa zamanda düzelir inşallah geçmiş olsun canım bebişine acil şifalar
Geçmiş olsun Banusu'ya, en kısa zamanda atlatır inşallah. Bu arada ilacın prospektüsünde yazıyordur muhakkak kaç yaş için olduğu. Daha olmadı eczacı bile bu tip bilgileri bilir Juli'cim...
Unutmadan, sabah markete gidip kabak aldım :) Dün çok canımı çektirdin, senin tarifi deniycem birazdan...
Bu arada şu albüm meselesi nedir anlamadım... Link gönderebilir misiniz?
selammm milet biz geldik ahh başımıza gelenlerrr donuma kadar ıslandım karne almaya gitmiştik çatlak müdür bizi bahçede bekletti zatürre olursam sorucam oherife ama nasıl bi gurur anlatamam size yaa Allah hepiciğinize nasip etsin .
büyüğüm gene hasta ufağın ateşide 37ydi çıkmadan evden şimdi geldim uyuyo kalkınca bidaha bakıcam ay stress oluyorum çok çocuklar hastalanınca antibiyotik başladık gene(
ahh bu arada ayva tatlısı yaptım çok güzel olmuş tarif isteyenlere duyurulurrrr:))
kızlar bebişine verem aşısı vurduran varmı?bebeklerde aşı sonrası herhangi bi ateş huysuzluk gibi sorun oluyomu?biz salı vurulucaz çünkü öğreneyim bari önceden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?