- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #15.721
selam kızlar;
moralim bozuk aslında ;
yazmıştım 1 hafta yokum annem çağırdı gel kal dedi diye anneme gitmiştim..sadece hafta sonu kalabildim malesef çünkü ablamla kavga ettim.ablamın 2 kızı var biri 3 biri 1 yaşında oda geldi anneme hafta sonu diye..ama yoktan bir yere tartışma çıkardı ve kavga ettik..annemde böyle yapacaksanız gelmeyin dedi.bende gidiyorum zaten istenmediğim yerde durmam dedim ve kocişimi aradım geldi aldı bizi..dün geceden beri ne arayan ne soran oldu..annemde ablamda aramadı.çocuğumla sap gibi kaldım çok üzücü bir durumdu..kendimi onların içinde çok yabancı hissettim..ne bilim yani işte böle..
ben de 4 ayı bitince başlıcam annem öle dedi azar azar tabi
biz geldik biz geldikkk
oğlumla carrefouru fetteik geldik.
asorticim benimde o saateler bitiyo sütüm hatta o saatte değilde 8-9 arası işte o saatte mama veriyom sonra geye kadar evde ne var ne yok o da emmedi diye depoyu dolduruyom gece mama vermeyim diye.özellikle şu aşure bana çok ayaradı artık evden hiç eksik etmiyeceğim.depo fulleniyo senin tabirinle.
eylülcüm üzülme kuzum olur böle şeyler aile arasında.yanlız tuhafıma giden annen neden araya girmedi yada gitme kızım demedi yada aramadı.ablan acaba kendi safına mı çekti anneni.üzülme biz varız yanlız değilsin :teselli:
eylülcüm üzme canim kendini vardir herseyde bir hayir..
vallahi ben ne yersem veriyorum lokumun agzina tatsin diye.
örnegin dün aksam cok azcik yayla corbasi,birazcik yogurt ve kabak tatti benim oglum.
tabi veripte kus gözü kadar bisi ama olsun alissin damagi diye habire veriyorum ben.
alisti benim lokum ac annem geliyor diyince kocaman aciyor agzini canavar.
ama beslenme amacli 4.aydan sonra yavas yavas vericem ben cünkü 6.aydan sonra
besinleri kabul etmeleri ve tatlara alismalar daha zor oluyor.
selam kızlar;
moralim bozuk aslında ;
yazmıştım 1 hafta yokum annem çağırdı gel kal dedi diye anneme gitmiştim..sadece hafta sonu kalabildim malesef çünkü ablamla kavga ettim.ablamın 2 kızı var biri 3 biri 1 yaşında oda geldi anneme hafta sonu diye..ama yoktan bir yere tartışma çıkardı ve kavga ettik..annemde böyle yapacaksanız gelmeyin dedi.bende gidiyorum zaten istenmediğim yerde durmam dedim ve kocişimi aradım geldi aldı bizi..dün geceden beri ne arayan ne soran oldu..annemde ablamda aramadı.çocuğumla sap gibi kaldım çok üzücü bir durumdu..kendimi onların içinde çok yabancı hissettim..ne bilim yani işte böle..
ağlamıyo cnm ağlama saatleri akşam 9 dan sonra4. aydan sonra azar azar başlanmalı ama süt yetmiyorsada bir şekilde doyurmak lazım kuzuları:)
asorti ağlıyormu kızın aç olduğu için gurulduyorsa ağlar, benimki ortalığı yıkıyor açken onun için söyledim
canım çok takılma bence arada oluyor böyle sorunlar annende arada kalmıştır seni kırmak istememiştir eminimselam kızlar;
moralim bozuk aslında ;
slm kızlar bılıyorsunuzkı benım bebıs hastaydı dun aksamdan berı uyumadı emmıyor ve sureklı aglıyor dr goturdum fılm istedı meger yavrum balgam doluymus buguzde oksuruyor emmıyormus sabahtan berı ilaç verıyorum ve buhar yapıyorum nekadar zor bır bılsenız bebegın hasta olması susturamıyorum bırturlu sız dıkkat edın kızlar bebıslere hasta olmasın(
inananınkı çok zor((
nehirson cnm geçmiş olsun.
balgam derken,sen farketmişmiydin.yani öksürük falan var mı vardı bebeğinde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?