- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #15.681
kızlar selam bütün gün yoktuk ama bizi soran olmamış:dilcikar:neys neys hiçmühims...mutluluğuma gölge düşmeyecek çokşükürrr allahıma binlerce şükürrr :saruboceq:rop muaynemize gittik sonuncuymuş gelişimini tamamlamış o işkenceden kurtulduk ciğerlerim sökülüyo sanıyodum o öyle ağlarken....allahoım başka keder vermesin inşallah .iltihap olmuş yalnız gözü zaten gözyaşı dmaarlarında tıkanıklık vardı bidemerhem verdiler eczaneye gittim almaya 55 ytl borcu gözüküyo dediler şokşokşok oldum tabii her ropa gittiğimizde 2 tane barkod çıkarıyolar her biri 4 ytl ilk defa eczaneden ilaçaldığımız için topluçıktı tabiikarşımıza neyse allah başka keder vermesin kredikartının kesiminden sonra veriim dedim kabul etti sağolsun eczacı tanıdık....:teselli:bide kalça usg içingitmiştik özele 12 ytl verdik girişte dra çıkın dedi yok dedimkendi drmize göstericez meğer barkod çıkarmış nasıl bi soygun bu yaa dra girmeden 10 ytl amaaaaan valla kötü oldubu işler
neyse siz neler yaptınız asorticiğim inşallah güzel sonuçlarla dönersin bize
zeynacım sende sıkılma pek bunalımsın bu aralar kocan gelince gönlünü alır inşallah benimkeyfim yerinde çok şükür hastanede bi bayanla karşılaştımanlatmak istemiyorum allah acısın inşallah üzüldüm ve düşündüm sağlığımızın şükrünü nasıl öderizallaha asla ödemeyeyiz bence çok şükür elhamdülillah:saruboceq:
saol canım evet hastanelerde öyle insanlar varki yatıp kalkıp halimize ükretmemiz gerekmmf gözün aydın canım allah başka dert vermesin dediğin gibi en önemli şey sağlık
ayyyyy canım sıkılıyor ya bişe sorcam günde bir kez biberonla mama versem biberona alışırmı kızlar yaa
ayyyyy canım sıkılıyor ya bişe sorcam günde bir kez biberonla mama versem biberona alışırmı kızlar yaa
asorticim benimki hemen hemen doğduğundan beri mamada alıyo biliyon bazen 2 kez bazen 1 kez günde.ama Allaha şükür hiç bende yabancılık çekmiyo.ikisinede alıştı ki doğdu ilk 5 gün hep biberon gördüğü halde.bir dene bencede.nasılsa günde 1 kez verceksin ve anne memesine yakın uçlar var onları dene.eylül hanım tek ona alışmayacaktır.
mmmfcim evet kociş gönlümü aldı.almasada iyi oldum gün içinde.ne olursa olsun üzülmeye değmez ya.Allaha aşükür sağlığımız evlatlarımız yerinde.aç değiliz açıkda değiliz.iyiyim züperim bile diyebülürüm kaydirigubbakcemile2
günaydın canım benimgünaydın kzılar bugün tükkanı yine ben açıyorum oğlumla karşılıklı oturuyoruz emdiemdi kustu üstümü batırdı nası becerdiyse kendi üzerine bir damla bile gelmemişş pijamamın içinden memişlerimin arasından iç çamaşırımı bile ıslatmış-tatlicadiarzu-çok becerikli benim veledim varmı sizde böölesilülülülülülükonuşuyo şimdi melekleriyle beni göremiyo oturduğpu yeren tavanda var bi hatun ne kadr güzelse gözünü alamadı ondan:CüvCüv:
zeynacım kucağa alıncada durmuyo tabiki alırımkucağıma sussa -tatlicadiarzu-dün akşam bi sıkıntısı vardı yarım fitil attımuyuttum .sabahta burnu fısır fısır dı spey sıkıp çekiyodum biraz kana bulaşık geldi herhalde damarkları zedelendi yavrum çok ağladı ama hemen unutuyo allahtan anası gibikinci diil
günaydın kıslarr
bugün ilk defa bende erkenciyim belki bi çay da bana verirsiniz dedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?