2008 Kasım Anneleri

Eylülcüm ben de hamileyken seninkine benzer bir olay yaşamıştım. Ne oldu bebeğim oldu ellerinde büüdüğüm insanlar açıp tebrik bile etmedi. Senin annen ve ablan. 3ünüzde kızgınmışsınız. Biraz olayların yatışmasını bekle. Zamana bırak ve üzülme. Yapacağın en büyük hata üzülmek olur...

Aman maşallah erkenden başlamışsınız. Şu senin dahi dr. a bu ek gıda işini bir sorsana çilek kafa kesin bu konuda da bilgilendirici ilginç fikirleri vardır. Merakla bekliyorum.

Karnı guruldayınca noluyormuş Lelal ben anlamadım. Ben emerken guruldarsa gaz olur diye biliyorum.

Kızlar benim de tam o dediğiniz saatlerde sütüm azalıyor. Artık bitiyor mu bilmiyorum. Benim lokum dün o saatlerde huysuzlandı. O güne kadar memeler doluydu çünkü gündüz uyuyordu ama dün gündüz uyumayınca ne süt birikti ne bişi. Sünger gibi oldu memeler :))) Annem aç bu çocuk diye ısrar edince dolaptan 100 cc süt çözdüm. 70'ini içti. Tabii anneme mamaya başlamak için iyi bir neden. Ama ben ısrar ettim böyle olunca mama vermeyeceğiz kilosu az çıkarsa vereceğiz diye annem kızdı çocuğu aç mı bırakacaksın sabaha kadar diye. Şimdi en kısa zamanda bu işi mamasız çözmem lazım ama nasıl bilmiyorum.

Bu arada Asort,e sanırım annen,n sonuçları temiz çıktı bence haftanın en güzel haberi bu olmuş. :içelim:

ayy kızlar çok sağolun yorumlar için sanırım benimde kızgınlığım geçiyo gibi ama hala arayan soran yok :)))))olsun canları sağolsun

kıs asortie yeni gördüm sonuçlar iyi çıkmış diğride sorunsuz çıkar umarım ...

denizanası canım danette dediysem kaşıkla ağzına vermedim sürdüm dudağına :))

yaa aynen benim de gündüz öle oluyo sünger bob adını taktım memelere
ewt julicim temiz çıktı çok sağol canımm

ben burdayım asortikciğim ama dediğin gibi gelen giden yok
kasım anneleri nerdesiniz ya bebişlerden fırsat kalmıyo demi önceden ne kadar da boş vaktimiz varmış ya hadi bakalım buraları boş bırakmayın yoksaklava:klava::enbuyukkk:

ee tabi artık çocuklar hareketlendikçe uyku düzenleri değiştikçe ve daha fazla yanlarında oturup konuşma bekledikçe buraya gelme vakti minumuma iniyor artık :)

julicim ben karnı aç olduğu için guruldadığını düşünüyorum çünkü gaz çıkarmada sorunu yok maşallah alttan üstten gidiyor .. ama işin ilginci açsa neden normalden az yiyor çözüces bunuda yine bişiler değişiyor galiba :))

günaydın herkese,
biz iki saattir ayaktayız nazar değdirdim kuzuma galiba

ben çayları koydum deminialır siz gelene kadar, ben uyumaya gidiyorum inşallah öğleye kadar uyurum

günaydın millet
kızım bu sabah erken kalktı biraz. bugün gezmeye gidicez onunla. üstümüze başımıza bişeyler bakalım diyorum. kilolardan temizlikçi gibi dolaşıyorum valla ortalıkta. façayı düzeltelim biraz.

denizanası sana da günaydın. nazar değmemiştir merak etme, bazen böyle yapıyolar...

günaydın kıslar
iyi bir gece geçirdim ve bomba gibü geldim.sağol denizanası çay harika olmuş ellerine sağlık sana bol uykular inşallah.
eee başka kimse yok mu sabah lafı yapalım kaydirigubbakcemile5

Günaydıın kızlar. Bakıyorum bir türlü toplaşılamıyor. Bebişler büyüdü tabii daha az uyanıklar :) Karnımın kazıntısıyla uyandım ymin ederim. İlle de sıcak poğaca istiyorum yok mu yapan yaaaa :)

julicim ilkleriniz hayırlı olsun canım daha yeni mi gittiniz gezmelere aa sizin baba çıkarmıyordu dimi
benim kızımda bugün bana atıldı emelim mi dedim annemin kucağındaydı atladı çok sevindim yaa

Evet Asortie biz kapalı mekanlara daha doğrusu avm lere gidemiyorduk ama nasıl olduysa dün gittik. Ama biz bundan sonra sık sık markete idicez galiba çünkü kızım bir raf delisi :)) Üst üste konulmuş şeylerden gözünü alamıyor.

Selam kızlar...
Geçmişi okuyamadım umarım herkesin keyfi yerindedir...
Kaç zamandır giremedim, haftasonu full time gezme, kayınvalide halaaa ordueviyle bizim ev arasında yatılı misafir ve ben acaip hastayım. 2 gündür yorgan döşek yatıyordum, umarım kızıma geçmez... ilk kaynana getirdi eve mikrobu sonra sırasıyla ben ve eşim hastalandık. Sabah da kadın azıcık yardım edip bi yemek pişireceğine yangından kaçar gibi orduevine gitti. Boğaz ağrısından ve öksürükten üstüne de ara ara yükselen ateşten öldüm bittim...
Bu arada melek kızım huy değiştirdi galiba sürekli babanneyle dedenin kucağında durmaktan çocuğun poposu yere değmez oldu, şimdi de yatırınca çığlık çığlığa oluyor. O kadar almayın diyopruz dinlemiyorlar!!! İnşallah onlar gidince eski haline döner yavrucuğum...
Neyse fazla canınızı sıkmadan burada kesiyorum...

Günaydin günaydinnnnnnnnnnnnnnnn

gecem benimde fena degildi,benim oglusum acmis kizlar ya

dün ilk defa gece mama verdim yavrum emdi ve uyudu yine uyaninca memeyle devam ettik.

yavrum benim onca mizirdamasi bundanmis demekki.

Denizanasi evet canim cok benziyorlar bencedeee kilo ve yemek konusunda:)

julicik bikez sormustum doktora oda kafasini sallaya sallayaaaaaaaaaaa sakin sakinnnnnnnnnnn

6 ay dolana kadar bisiy verme dedi:)ama ben onu her konuda dinlemiyorum o baska.

hatta esime dediki;esin beni cok ciddiye almadi kesin verir demisti:) kisacasi dr.hayir diyor canikom.

selam kızlarrrrrrrrrr
sonunda misafirden fırsat bulup yazabiliyrum
haftasonundan buyana 3 gün misafir ağırladım
yarın da misafirlerim var fulltime çalışıyorum yani

siz nasılsınız geçmişi okuyamadım inşallah sorun yoktur

canım elmalı turtacım yaaa ne zaman gidecekşu kayınvaliden
Allah kolaylık versin sana canım
geçmiş olsun bu arada

julicim valla ben misafirlere sık sık ikram hazırlıyorum zaten
gel sende katıl bize hem bıcırıklarda tanışır demi ama
öptüm siziiii

selam kızlarr :)) elmalıcım geçmiş olsun cnm bebişe dikkat etde geçmesin ona.çilekçim ilk mamanız hayırlı olsun tatlım.bende hazırladım birazdan uyanır benimki vericem hemen :)

sorma saphiracım canım ya zaten çalışınca oğluşumu az görücem doyamıyorum kuzuma
ama bugün ailecek takılacağız
çünkü bugün benüm doğum günüm
oğlum ve eşim akşam dışarıda yemek yiyeceğiz
tabi önce yarın ki misafirleriin hazırlığını bitirmem gerek

bu arada elifdemcim kızına maşallah
nasıl da büyümüş
çok çabuk büyüyorlar ve değişiyorlar
onlarla bu günlerin tadını doya doya yaşamak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…