- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #15.741
kızlar sağolun;napim çok kırıldım ..zeynacım bende anlamadım neden kimse bişey demedi..onun üstüne yemek yendi bana sadece buyur dedi annem bende yemiycem dedim yemessen yeme dedi ..ben süt veriyorum ve yemekte de kokan bişey vardı yani canım nasıl çekti ama gurur yaptım..giderken de sevgili babacığım hayırdır ya niye gidiyosun hani kalıcaktın dedi bilmiyo garibim gündüz olanları..
Eylülcüm ben de hamileyken seninkine benzer bir olay yaşamıştım. Ne oldu bebeğim oldu ellerinde büüdüğüm insanlar açıp tebrik bile etmedi. Senin annen ve ablan. 3ünüzde kızgınmışsınız. Biraz olayların yatışmasını bekle. Zamana bırak ve üzülme. Yapacağın en büyük hata üzülmek olur...
vallahi ben ne yersem veriyorum lokumun agzina tatsin diye.
örnegin dün aksam cok azcik yayla corbasi,birazcik yogurt ve kabak tatti benim oglum.
tabi veripte kus gözü kadar bisi ama olsun alissin damagi diye habire veriyorum ben.
alisti benim lokum ac annem geliyor diyince kocaman aciyor agzini canavar.
ama beslenme amacli 4.aydan sonra yavas yavas vericem ben cünkü 6.aydan sonra
besinleri kabul etmeleri ve tatlara alismalar daha zor oluyor.
Aman maşallah erkenden başlamışsınız. Şu senin dahi dr. a bu ek gıda işini bir sorsana çilek kafa kesin bu konuda da bilgilendirici ilginç fikirleri vardır. Merakla bekliyorum.
az önce benimkininde karnı gurulduyordu normalde 120 cc mama yiyen velet 90 cc zor yedi.. zaten iki gündür kıza bi haller oldu az az yiyor mamayı..
bi de yeni huy edindi sürekli yanında olayım konuşayım istiyor uzaklaştığım zaman kedi gibi mırıldanıp ağlama numarası yapıyor.. yandık valla bununla
ek gıdada ise zaten doktorlar gereken yönlendirmeyi yapıyorlar ama bildiğim kadarıyla sadece anne sütü alan bebeklerde 5. aydan itibaren meyve sularına başlanıyor ve 6. ayda ek gıdaya başlanıyor..
mama ile beslenenlerde ise 4. ayda ek gıdaya başlatıyorlar..
sanırım biz 4. ayda başlarız ..
Karnı guruldayınca noluyormuş Lelal ben anlamadım. Ben emerken guruldarsa gaz olur diye biliyorum.
biz geldik biz geldikkk
oğlumla carrefouru fetteik geldik.
asorticim benimde o saateler bitiyo sütüm hatta o saatte değilde 8-9 arası işte o saatte mama veriyom sonra geye kadar evde ne var ne yok o da emmedi diye depoyu dolduruyom gece mama vermeyim diye.özellikle şu aşure bana çok ayaradı artık evden hiç eksik etmiyeceğim.depo fulleniyo senin tabirinle.
eylülcüm üzülme kuzum olur böle şeyler aile arasında.yanlız tuhafıma giden annen neden araya girmedi yada gitme kızım demedi yada aramadı.ablan acaba kendi safına mı çekti anneni.üzülme biz varız yanlız değilsin :teselli:
herkese merhaba hatunlar nasılsınız bakiim biz iyiyiz buna da şükür
dark a hangi model yakışmış ben nie görmedimm
biberona gelince akşam saat 11 de falan stüm olmuyor sanırım çünkü hergün
o saatte ağlama başlıyo bende göğsümü sıkıyorum ama bir damla anca gelioo
neden bitiyor ki osaatte süt
Kızlar benim de tam o dediğiniz saatlerde sütüm azalıyor. Artık bitiyor mu bilmiyorum. Benim lokum dün o saatlerde huysuzlandı. O güne kadar memeler doluydu çünkü gündüz uyuyordu ama dün gündüz uyumayınca ne süt birikti ne bişi. Sünger gibi oldu memeler :))) Annem aç bu çocuk diye ısrar edince dolaptan 100 cc süt çözdüm. 70'ini içti. Tabii anneme mamaya başlamak için iyi bir neden. Ama ben ısrar ettim böyle olunca mama vermeyeceğiz kilosu az çıkarsa vereceğiz diye annem kızdı çocuğu aç mı bırakacaksın sabaha kadar diye. Şimdi en kısa zamanda bu işi mamasız çözmem lazım ama nasıl bilmiyorum.
Bu arada Asort,e sanırım annen,n sonuçları temiz çıktı bence haftanın en güzel haberi bu olmuş. :içelim: