- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #15.701
kızlar bişe sorucam yaa aşıdan sonra ne kadar süre banyo yaptırılmıyor bize sölemedi hemşire
Kızlar ya yarın kızımı doktora götüreceğiz 2.ay kontrolümüze kızıma araba almak istiyorum ben ilçede olduğum için pek çeşit yok yarın merkeze gidicem kızıma araba alacağım var mı önerileriniz zor oluyo arabasız fırsat varken alayım diyorum
kızlar sonuçlar çıktı ama doktora gösterememiş annem kendi doktoruna göstercek ama bişey yok demiş başka doktor
bu yumurtalıklarında ki kistin sonucu diğer göğüs sonucu 30 unda çıkacak
mamaya gelince akşam 10 dan sonra sütüm olmuyor ya kızım sürekli ağlıyo aç olduğu için zar zor uyutuyorum
sütüm gelene kadar sanırım yetmiyor ya sütüm azalıyor sanki içmediğim yemediğim kalmıyo tüm gün ama
selam kızlar;
moralim bozuk aslında ;
yazmıştım 1 hafta yokum annem çağırdı gel kal dedi diye anneme gitmiştim..sadece hafta sonu kalabildim malesef çünkü ablamla kavga ettim.ablamın 2 kızı var biri 3 biri 1 yaşında oda geldi anneme hafta sonu diye..ama yoktan bir yere tartışma çıkardı ve kavga ettik..annemde böyle yapacaksanız gelmeyin dedi.bende gidiyorum zaten istenmediğim yerde durmam dedim ve kocişimi aradım geldi aldı bizi..dün geceden beri ne arayan ne soran oldu..annemde ablamda aramadı.çocuğumla sap gibi kaldım çok üzücü bir durumdu..kendimi onların içinde çok yabancı hissettim..ne bilim yani işte böle..
slm kızlar bılıyorsunuzkı benım bebıs hastaydı dun aksamdan berı uyumadı emmıyor ve sureklı aglıyor dr goturdum fılm istedı meger yavrum balgam doluymus buguzde oksuruyor emmıyormus sabahtan berı ilaç verıyorum ve buhar yapıyorum nekadar zor bır bılsenız bebegın hasta olması susturamıyorum bırturlu sız dıkkat edın kızlar bebıslere hasta olmasın(
inananınkı çok zor((
slm kızlar bılıyorsunuzkı benım bebıs hastaydı dun aksamdan berı uyumadı emmıyor ve sureklı aglıyor dr goturdum fılm istedı meger yavrum balgam doluymus buguzde oksuruyor emmıyormus sabahtan berı ilaç verıyorum ve buhar yapıyorum nekadar zor bır bılsenız bebegın hasta olması susturamıyorum bırturlu sız dıkkat edın kızlar bebıslere hasta olmasın(
inananınkı çok zor((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?