2008 Kasım Anneleri

kızlar bişe sorucam yaa aşıdan sonra ne kadar süre banyo yaptırılmıyor bize sölemedi hemşire

Ben hemen ertesi gün yaptırmıştım.Banada hemşire birşey dememişti ama bilseydim yaptırmazdım.

Lavinyacım inşallah kontrolünüz iyi geçer.Sanırım Trabzonu gezeceksin benimde araba almam lazım geçen Toyikiden baktım ama inceleyemedim acele ettim.Sende nereden hangi modeli aldığını paylaşırsın bizimle

Canım sevindim sonucun temiz çıkmasına.
Bence bebeğin normal kilo alıyorsa çok mecbur kalmadıkça mama verme.Tabi aç olmadığından emin olman lazım.Benimki emdikten sonrada 60 cc mamayı götürdü mideye.Dedimki çocuk aç memeyle doymuyor.Sonra bir baktımki 60 cc kustu :)

Benim bebeğim beni tanımıyor veya tanıyorda yüz vermiyorsenağlama

-tatlicadiarzu-

DARKCIM bu model sana çok yakışmış ya.Sırf bu model için Adanaya gelirim:roflol:

herkese merhaba hatunlar nasılsınız bakiim biz iyiyiz buna da şükür
dark a hangi model yakışmış ben nie görmedimm
biberona gelince akşam saat 11 de falan stüm olmuyor sanırım çünkü hergün
o saatte ağlama başlıyo bende göğsümü sıkıyorum ama bir damla anca gelioo
neden bitiyor ki osaatte süt

asorti anneciğinin sonucuna sevindim canım umarım diğeride temiz çıkar,

benim oğlana birhaller oldu huyu değişiyor lokumun, iki gündür mum gibi dikti beni ayağa, şimdi biraz uyudu uyansın hava bozmazsa dışarı çıkarayım hava alsın garip

çilekçim bende birkaçgündür doğru düzgün giremiyorum girsemde ancak okuyup çıkabiliyorum yoksa herkesin yokluğu belli oluyor

asorticim koydum ya resmi bu modelden yaptırmış-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

Geçenlerde Juli diyordu sütümü sağmış1 gr. çıkmamış bebeğe meme vermiş emiyormuş pompa yeterince alamıyor sütü sanırımCADIARZU

Kızlar ekim annelerinden ek gıdalara başlayan olmuş 3 aydan sonra
Bence çok erken ilk 6 ay anne sütü en iyisi.Ben 5.ayı dolunca başlıyacağım azar azar inşallah
O zamana kadar sütümüz yetsede doyuyordu doymuyordu üzülmesek.Ek gıdaya başlayınca meyva püresiydi muhallebisiydi doyar bebişlerimiz

4. aydan sonra azar azar başlanmalı ama süt yetmiyorsada bir şekilde doyurmak lazım kuzuları:)
asorti ağlıyormu kızın aç olduğu için gurulduyorsa ağlar, benimki ortalığı yıkıyor açken onun için söyledim

az önce benimkininde karnı gurulduyordu normalde 120 cc mama yiyen velet 90 cc zor yedi.. zaten iki gündür kıza bi haller oldu az az yiyor mamayı..
bi de yeni huy edindi sürekli yanında olayım konuşayım istiyor uzaklaştığım zaman kedi gibi mırıldanıp ağlama numarası yapıyor.. yandık valla bununla
ek gıdada ise zaten doktorlar gereken yönlendirmeyi yapıyorlar ama bildiğim kadarıyla sadece anne sütü alan bebeklerde 5. aydan itibaren meyve sularına başlanıyor ve 6. ayda ek gıdaya başlanıyor..
mama ile beslenenlerde ise 4. ayda ek gıdaya başlatıyorlar..
sanırım biz 4. ayda başlarız ..

selam kızlar bizde bugün 3 aşı birden vurulduk verem 5li karma ve pnömokok.ağladı kuzum ama şimdi uyuyo.bugün rota virüsü aşısını da yaptırıcaktım ama vazgeçtim bugünlük bukadar işkence yeter yarın yaptırayım dedim.130ytl ya aşı haşırt valla bide 4.ayda bi daha var rota virüsü.devlet karşılamıyo.su çiçeğini de karşılamıyomuş o da pahalıdır kesin ama o 13. ayda vuruluyomuş daha var allahtan.ben şimdi minoset şurup içirdim bi çay kaşığı ateşi ağrısı olmasın diye inşallah olmaz.

selam kızlar;
moralim bozuk aslında ;
yazmıştım 1 hafta yokum annem çağırdı gel kal dedi diye anneme gitmiştim..sadece hafta sonu kalabildim malesef çünkü ablamla kavga ettim.ablamın 2 kızı var biri 3 biri 1 yaşında oda geldi anneme hafta sonu diye..ama yoktan bir yere tartışma çıkardı ve kavga ettik..annemde böyle yapacaksanız gelmeyin dedi.bende gidiyorum zaten istenmediğim yerde durmam dedim ve kocişimi aradım geldi aldı bizi..dün geceden beri ne arayan ne soran oldu..annemde ablamda aramadı.çocuğumla sap gibi kaldım çok üzücü bir durumdu..kendimi onların içinde çok yabancı hissettim..ne bilim yani işte böle..

slm kızlar bılıyorsunuzkı benım bebıs hastaydı dun aksamdan berı uyumadı emmıyor ve sureklı aglıyor dr goturdum fılm istedı meger yavrum balgam doluymus buguzde oksuruyor emmıyormus sabahtan berı ilaç verıyorum ve buhar yapıyorum nekadar zor bır bılsenız bebegın hasta olması susturamıyorum bırturlu sız dıkkat edın kızlar bebıslere hasta olmasın (
inananınkı çok zor((

biz geldik biz geldikkk
oğlumla carrefouru fetteik geldik.
asorticim benimde o saateler bitiyo sütüm hatta o saatte değilde 8-9 arası işte o saatte mama veriyom sonra geye kadar evde ne var ne yok o da emmedi diye depoyu dolduruyom gece mama vermeyim diye.özellikle şu aşure bana çok ayaradı artık evden hiç eksik etmiyeceğim.depo fulleniyo senin tabirinle.
eylülcüm üzülme kuzum olur böle şeyler aile arasında.yanlız tuhafıma giden annen neden araya girmedi yada gitme kızım demedi yada aramadı.ablan acaba kendi safına mı çekti anneni.üzülme biz varız yanlız değilsin :teselli:

atatanem geçmiş olsun aşılarınızı sorunsuz atlatmanıza sevindim, bizim doktorumuz ertesi günü yapmadı rota aşısını, ya aynı gün olurmuş yada aradan bir ay geçmeliymiş öyle dedi,
birde buradan bir arkadaş yazmıştı rota aşısı damla imiş yanlış hatırlamıyorsam

eylülcüm hassas zamanlarınza denk gelmiştir canım üzülme onlar senin ailen, böyle şeyler arada olur ama ihtiyacımız olduğunda yanımıza ilk koşanlarda ailemiz olur biliyorsun

Eylülcüm olur böyle şeyler takma kafana.Tartışsanda kavgada etsen insana en yakın onlar.Allah başımızdan eksik etmesin.Ama bizimde hashas dönemlerimiz anlayışlı olmaları gerekiyor.

geçmiş olsun canım.İnşallah kısa zamanda eski iştahına ve sağlığına kavuşur

canım geçmiş olsun allah şifa versin, dikkat et bebeişinede kendinede

bebeğin hasta olması zor olur tabi , benim böcük iki gündür kaka yapmakta zorlanıyor dün azcık yaptı bugün daha tık yok (aslında tık var da ilerisi gelmiyor) o bile beni üzüyor, adam uykusunda bile kavga eder gibi kolu bacağı durmuyor sıkıntıdan( hasta olmasını tahmin edemiyorum ne zor olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…