- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #15.781
Kızlar biraz önce bebişimi öyle kötü korkuttum ki içim parçalandı. Bengi'ye oyunlar falan yapıyodum, hadi bi de "ce-e" yapıyım dedim. Canım öyle bi korktu ki yerinden sıçradı. Canım benim, daha ce-e oynama zamanı gelmemiş melişimin.
kızlar sizinle çok hoşuma giden birşeyi paylaşmak istiyorum geçenlerde birkitap takas sitesine üye olmuştum, okuduğum ve artık raf bekleyen kitaplarımdan birisiyle uzun zamandır istediğim ama hep sırasını başka kitaplara devreden bir kitabı takas ettim sadece kargo parası ödedim üstelik kitabım bugün ulaştı elime:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
bugünlerde kitap okumak için zamanımız olmasada aklınızda olsun diye paylaşmak istedim,
sizlerle oradanda kitap paylaşmak çok hoşuma gider açıkçası
denizanası büyük oğluıma yapmıştım kağıttan külah yapıp zeytin yağına batırıp sokuyodum poposundan hemen yapıyodu buna kıyamıyorum nedense hala yapmadı bu arada kucağımda şuan durmuyo durduğu yerde
ben dün ce-e oynadım çok hoşuna gitti hatta benden sonra abisi devam etti yakında öğrenir:))
yapıyo yapıyoooohihoyyyttampamuklu çubuğu hazırladım geldimyanına patır patır başladı çoookkkşükürrrr
yapıyo yapıyoooohihoyyyttampamuklu çubuğu hazırladım geldimyanına patır patır başladı çoookkkşükürrrr
fatercim bende senin gibi misafir den gözümü açamıyorum.her 2 güne bir misafiir geliyor.hepte kalabalık.allah eksikliğini göstermesin.ve misafir gelecegi zamanlarda allah bebeklerimize sakinlik versin.bu arada bebeğinle ve tüm sevdiklerinle daha nice yaslara mutlulukla ermeni dilerim.selam kızlarrrrrrrrrr
sonunda misafirden fırsat bulup yazabiliyrum
haftasonundan buyana 3 gün misafir ağırladım
yarın da misafirlerim var fulltime çalışıyorum yani
siz nasılsınız geçmişi okuyamadım inşallah sorun yoktur
canım elmalı turtacım yaaa ne zaman gidecekşu kayınvaliden
Allah kolaylık versin sana canım
geçmiş olsun bu arada
julicim valla ben misafirlere sık sık ikram hazırlıyorum zaten
gel sende katıl bize hem bıcırıklarda tanışır demi ama
öptüm siziiii
elmalı turta geçmis olsun canm.benim kızımda grip nasıl zor nefes alıyor.keske o olmasada ben olsaydım.Doğum günün kutlu olsun Fater'cim. Nice yıllara inşallah...
Julicim, fırında biraz daha beklettim, gayet güzel oldu. Teşekkürler canım...
Kızlar bu arada ben iyice şifayı kapmış durumdayım. Burnum da çeşme gibi akmaya başladı. Ufaklık da hapşırıp tıksıryorbebişime geçmese bari... Var mı bunun bi çaresi
nasıl yani mmf alt kattan gelmek içinmi iki gün önceden haber veriliyor.bizim komşular çok iyi ya bu konuda hiç öyle öncesinden özel hazırlık falan yapılmaz o an kim musaitse allah ne veerdiyse oturup 5 çayı sabah kahvaltısı yaparıs.hatta bu gün ben 3 te hala kahvaltı yapamamıştım komsum bunu duyunca hemen evde çay demlemiş böreğini demliğini aldığı gibi bana geldi ki kahvaltı yapıyım diye allah bozmasın inşyarında misafirim var çok uzaktan geliyolr 2 günönceden haber verdiler nerdenmi alt kattan ay uyuz oldum yaa komşuluk ilişkilerimiz bööle işte biz<im
kızlar resim yükledim mehmet akifin
ya maşallah nazar değmesin.sanki 2 resimdeki çoçuklar farklı çoçuklar.senin oğlanda benim kız gibi keltoş.hadi seninki erkek bi derece kurtarır bizim kız bu kelliğiyel nolcak bilmem.elbise giyince çok komik oluyor.kabak kafam benim
http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimiz-ve-cicileri/249534-haydi-kasim-anneleri-bebeklerimizin-ilk-ve-son-hallerinin-fotolari-2.html#post5084548
sızdı..........:lepi:
mucizecim neden baş ağrıtasınki burada hepimiz herşeyimizi paylaşıyoruz
kuzucuğunada geçmiş olsun tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?