2008 Kasım Anneleri

denizanası büyük oğluıma yapmıştım kağıttan külah yapıp zeytin yağına batırıp sokuyodum poposundan hemen yapıyodu buna kıyamıyorum nedense hala yapmadı bu arada kucağımda şuan durmuyo durduğu yerde
ben dün ce-e oynadım çok hoşuna gitti hatta benden sonra abisi devam etti yakında öğrenir:))

kızlar sizinle çok hoşuma giden birşeyi paylaşmak istiyorum geçenlerde birkitap takas sitesine üye olmuştum, okuduğum ve artık raf bekleyen kitaplarımdan birisiyle uzun zamandır istediğim ama hep sırasını başka kitaplara devreden bir kitabı takas ettim sadece kargo parası ödedim üstelik kitabım bugün ulaştı elime:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
bugünlerde kitap okumak için zamanımız olmasada aklınızda olsun diye paylaşmak istedim,

sizlerle oradanda kitap paylaşmak çok hoşuma gider açıkçası

canım benim kıyamam ben ona insan nasıl seveceğini bilmiyor demi çünkü aynı şeyi bende yaptım kızıma nasıl pişman oldum anlatamam

canım ne güzel kitap okumaya da fırsat bulabiliyorsun demek bende çok seviyordum kitap okumayı ta ki evlenene kadar bende hepsinin küçük kuzenlerime dağıttım ama teşekkürler paylaşımın için canıma.s.

mmmfcim kağıt canını acıtabilir ama pamuklu çubuk canını acıtmıyor pamuk kısmı zeytin yağına batırıp hafifçe içeri sokuyorum hemen geliyor zaten, uçtaki sert kısımdan sonrada rahatça yapıyor,
zaten ben fitili yerleştirmeyi beceremediğim için yapıyorum onu fitili koyduğum gibi geri fırlatıyor nedense, beceremedim yani

mmmf özeline link gönderdim canım eğer üye olup kitap eklersen haber ver olurmu
şimdide söyleyim henüz yeni bir oluşum burası fazla kitap ve üye yok henüz ama yinede insanın ilgisini çeken birşeyler bulunuyor, hem böyle tanıdıklarımıza yayarsak daha çok kitaba ulaşabiliriz:))

lavinyacım aslında bugünlerde fırsat buluyorum desem yalan olur ama asla vazgeçemeyeceğim bir alışkanlık benim için

ay napıyonuz kızlar;

biz yine b..k temizledik beline kadar çıkmış kuzunun..bide gülüyoki ohh ben sı..tım sen temizle der gibi :)))

aynen yaaa benimkide zorlanıyorya nasıl özeniyorum, birde yaptıktan sonra nasıl mutlu oluyor rahatlıyor sanki kelebekler uçuşuyor

mercüüüüü teyzeleriiii bu arada baktım fitilide bütün atmış dışarı bide kulak çubuğuyla deniim dedim ıkınırken işedi bide batırdı heryeri olsun annesi temizledi kuzucuk yaa

hepinize hayırlı günler;
uzunca bir aradan sonra nihayet girebildim.geçmişi okuyamadım umarım hepiniz iyi ve mutlusunuzdur.valla hiç tanımadığım görmediğim insanların muhabbetini özleyip merak edeceğimi hiç tahmin etmezdim.pek yazılı olarak aktıf olmasamda yazdıklarınızı süürekli takip ettiğim için nete giremediğim günler acayip eksikliğiini hissettim acaba kasım annelerinde neler oluyor diye.demekki çok güzel paylaşımlarlar oluyor.bağımlılık yaptına göre.
bizim günler çok yoğun geçti eskiden yazmasamda şöyle bakmaya bir fırsatım oluyordu bu sefer oda olmadı.baya bir misafir trafiğimiz oldu.ardından mevlüt hazırlığımız ve nihayet gecikmelide olsa mevludümuzü de atlattık.çok güzel oldu tam istediğim gibi ama hazırlık aşamasındamı üşüttük yoksa bir sürü insan çoluk çoçuk temas ettiği için mi bilmiyorum bebeğim şimdi hasta grip oldu.baya üzülddüm 2 tane şurup kullanıyoruuz öksuruk şurubunu içince kıızım çok ağlıyo.bende kıyamıyorum vermesem diyorum dr alerjik bronşite ceviriir dedi o yuzden de vermek zorundayım.
bu arada 3 ayımıza girdik ama benim kızım hala geçeleri uyumuyor.dün 6 ya kadar oturduk ve hala gaz sorunumus bitmedi 3 ay ümitlerimde yavaş yavaş sönuyor yani.gaz problemimizin ana sebebi kızzımın yanlış emmesinden kaynaklanıyor bol bol hava yutuyor.bir türrlü düzeltemdik.ve bu sebebi yeni anladık.offffff ben ne çok konuştüm başınızı ağrıttım kusura bakmayın ya .hepinize sevgiler...a.s.

fatercim bende senin gibi misafir den gözümü açamıyorum.her 2 güne bir misafiir geliyor.hepte kalabalık.allah eksikliğini göstermesin.ve misafir gelecegi zamanlarda allah bebeklerimize sakinlik versin.bu arada bebeğinle ve tüm sevdiklerinle daha nice yaslara mutlulukla ermeni dilerim.
elmalı turta geçmis olsun canm.benim kızımda grip nasıl zor nefes alıyor.keske o olmasada ben olsaydım.
yarında misafirim var çok uzaktan geliyolr 2 günönceden haber verdiler nerdenmi alt kattan ay uyuz oldum yaa komşuluk ilişkilerimiz bööle işte biz<im
nasıl yani mmf alt kattan gelmek içinmi iki gün önceden haber veriliyor.bizim komşular çok iyi ya bu konuda hiç öyle öncesinden özel hazırlık falan yapılmaz o an kim musaitse allah ne veerdiyse oturup 5 çayı sabah kahvaltısı yaparıs.hatta bu gün ben 3 te hala kahvaltı yapamamıştım komsum bunu duyunca hemen evde çay demlemiş böreğini demliğini aldığı gibi bana geldi ki kahvaltı yapıyım diye allah bozmasın inş

sızdı..........:lepi:

allah rahatlık versin inş,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…