2008 Kasım Anneleri

link gönderilmiştir
elmalı turta ve mmmf eğer orada kitaplık oluşturursanız buradan haber verirseniz sevinirim kızlar kitaplarınızı incelemek isterim

zeyna geçmiş olsun canım

bende henüz regl olmadım (sanırım) ameliyattan önce doktor muayenede regl hazırlığı görüyorum demişti ama sonrasında regl kanaması gibi birşey gelmedi

Son düzenleyen: Moderatör:
cok tsk ederım arkadaslar
oglusuma gıdıp geldım emıstık geldım :ecrin_bebek:
haklısınız en azından cocugumun cok daha ıyı bır gelecegı olması ıcın calısabılıyorum bır ısım var sukurler olsun
bundan sıkayetcı degılım severek calısıyorum hatta ama pasamdan ayrılmak cok zor gelıyor
bıraz daha buyuseydı dıyorum
henuz ek besıne baslamadım doktorum ıse baslayınca baslarsın demıstı ama ben sık sık gıderek ek besıne gerek kalmadan 4.ayı dolduralım ıstıyorum
zaten ılk etapta emyve suyu ıle basla dedı nasıl meyve suyunu sıkıcam bılmıyorum bıle
makıne mı alsam yoksa cam rende ısımı gorurmu bılmıyorum
sızlerden ek besıne baslayan var mı?

ben lactum mama aldım bır tane ısten gelemezsem falan annem versın dıye ama hıc kullanmadım henuz
ek besın olarak rezene cayı harıcınde hıcbır sey vermıyorum

regl meselesıne gelınce ben hıc olmadım sanırım
sprıal taktırdıktan sonra kanama seklınde olmasada lekelenme seklınde 15 gun suren bır akıntı vardı ama su an o da yok
bakalım ne zaman olucaz

sorma lelalcim çok düşüncelilerdir ama maşallah seninkiler benimkilerden de düşünceliymiş gözlerim yaşardı.
kalimero işe başlamışsın hayırlı olsun.ama gözün arkada kalmasın bencede çünki el bakmıyo kendi canından biri bakıyo ve emin ol iyi bakar.
kirlenmeyen arkadaşlar dert etmeyin valla keyfinizi sürün nasılsa eninde sonunda olacaksınız.

allahtan annecıgım var o da olmasaydı ne yapardım bılmıyorum
hamılelıgımden bu yana ne ıs ne de yemek yaptırdı bana
sımdı hem bana hemde pasama bakıyor allah razı olsun
bazen ıyı kı bır kız kardesım yok dıyorum tek kız olmanın avantajımı acaba dıyorum

slm ızlar
kalimerocum işe başlamışsın üzülme cnm hem bebeğinin geleceği için çalışıyosun hemde annen bakıyomuş gözün hiç arkada kalmaz,ablam çalıştığı için 2 oğlunuda annem bakıyo valla ablamdan bile güzel bakıyo hemde o kadar yaramazlarki kadın 2 afacanla boğuşuyo.
ben doğumdan sonra 2 kere hastalandım ama 3.gelmedi 24ünde olmam gerkiyodu olmadım of bee hiç olmasaydım daha iyiydi şimdi 2 kere olupta 3.gelmeyince şüpheleniyorum piraye ye kardeş gelmez inşallah:)))

bugün kızım tam 3 aylık oldu yaşasın büyüyoruzzzhihoyyytkaydirigubbakcemile3:dance:
daha nice aylar yıllar görursunuz inş pirayecim.

senağlama ya arkadaşlar benim kızım nezaman diğer bebekler gibi düzene girecek.şaşırdım valla ne yapacağımı.bu gun saat 7buçukta uyudu.oda yorgunluktan ve fitil sayesinde sanırım.3 aya girdik hala gaz problemimiz bitmedi.kupa kupa rezene kimyon anason içiyorum.yok fayda etmiyor.verdiğim şuruplarda bağırsaklarını zorluyor heralde.oofff ya biz nezaman akşam yatıp sabah kalkcaz.:çok üzgünüm:en erken 12 de kalkıyorum.ondan sonra ne iş ne bişey yapamıyorum.çünkü kıızımda benle birlikte kalkıyor.sizler ne durumdasınız?

canım geçmiş olsun ve kolay gelsin bebekler gece uyumayınca zor oluyor, bizim belli olmuyor bir gece uyumuyor ama ertesi gece çok güzel deliksiz uyuyor, dün gece çok iyiydi mesela gaz ilacı kullanıyormusun bebeğine, ben sab simpleks kullanıyorum memnunum, ama bazen ilaca rağmen zorlanıyor, en çok kaka yapmakta zorlanıyor

pirayecim daha nice 3 aylar görürsünüz inşallahh :)) darısı bizlere :)
mucize bende denizanası gibi sab simplex kullanıyorum gayet de rahat ediyoruz ben önceden 6 saatte bir 8 damla veriyordum şimdi tersine çevirdik 8 saatte bir 6 damla olarak eskisi kadar gaz sorunumuz kalmadı çok şükür.gaz ilacını düzenli kullanmadığın sürece işe yaramıyormuş.bi de böle denesen belki iyi gelir .

ee kıslar nerelerdesiniz ben kızı yedirdim uyuttum ütüsünü bilem yaptım ama kimsecikler yok bugün hayırdır???bir ses alalım bakalım.. :)

heyttt ben burdayim lelalcim..

lokum uyudu bende yemek derdine düstüm..ya bu mücverin icine ne kadar un koyucam bilen varmi?

birde ilk defa yapicam bakalim nasil olcak.kizarticam ben hadi bana yardim edin..

ben geldimama gidiyorumsandalyede oturacak halim b,ile yok kızlar anam kimayağını sürttüyse SAĞOLSUN YAANİ 15 kişi geldi peşi bitmedi hepsine ayrı ayrı tabak hazırla çaylarıyla ilgilen bulaşık mulaşık derken bide dün adet olmuştum 2 kere oldum sandım ama yok lohusalığın devamıymış herhalde bu tam yumurtlamadan 13 gün sonra geldi sancılı şakır şakır biara bacaklarımda bişey hissettim wc gittim batmışım nerdeyse bacaklarımdan akıcak-tatlicadiarzu-korse olmasına rağmen

çiilekcim yaptınmı bilmiyorum ama krepten biraz daha katı yapıyoum ben mücveri ununu ona göre ayarlıyorum canım

Selam şekerler kimse kalmamış galiba yine mi geciktik p bende bugün uykusuzdum tembellik yaptım anca düştüm buralara.

bugün fasulyr bulgur pilavı kuru soğan üçlüsünü yaptım.inşallah gaz patlaması yaşamayız.
ilk kez kuru fasulye yemeği yedim.daha önce aşure faciayla sonuçlanmıştı .durun bakalım hayırlısı artık.
bol kimyon attım,üstüne de rezene içtim.birazdanda elma yerim

yapiyorum mucveridee nasil yani krep kivami? rendeledim koydum icine ne varsa unda koydum biraz civik gibi sanki.yahu ilk defa yapiyorum insl.iyi olur.

mmf allah seni napmasin emi kisir diye diye yedirtcen bana sonunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…