2008 Kasım Anneleri

Merhaba kızlar ben damladım bi göz atayım dedim.
Öldüm bugün yorgunluktan.İki gündür uğrayamadım,geçmişede bakamadım.

Dün kuafördeydik kızımla birlikte.mekan bizim sayılır,öyle olunca kızımda yanımdaydı.hem teyzeside görmüş oldu böylece.O gelemiyordu ailevi bazı nedenlerden ötürü biz gittik yanına.
Sıfır kilometre olamasamda :)) Sıfıra yakın oldum.Bölge hariç tertemiss D saçlarımında uçlarını aldırdım.

Bugün de alışverişe çıktım,tek başıma.uyus kardeşim uyanamıyoda gündüzleri öğlene kaddar.
cerenime Tavuk aldım ötüp,kanat çırpıyor.Pek oynamadı ama baktı durdu.Bugün bana çok kızmıştı Ceren.Çok özlemiş beni.Nasıl ağladı anlatamam.annem sakinleştirdi kaç defa emmedi de.Mama verdim artık.
ben bunu bırakıp nasıl okula gideceğim (

selam kıslar
bende anca düştüm buralara.. bugün misafirim vardı iki bebekli kaynattık bol bol :) sonra onu kapıdan gönderim biz bacadan çıktık dışarı halama yemeğe gittik tüm aile..aman tanrım evde 3 tane çocuk olunca tam curcuna biri bitiyo biri başlıo resmen eve geldiğimde boşluğa düşmüş gibi oldum sakinliken..
kızı yıkadım uyutmaya çalışıyorum bugün epey bi cebelleşiyor uyumamak için bakalım hayırlısı.
bu arada fatercim doğum günün kutlu olsun canım sevdiklerinle ebarber nice mutlu yaşlara..
mmfcim gözün aydın .. bizim artık bu durumlarda şarkımız var bizim cimcimeyle ..çok kendini gerdiğinde belliki yapmadığında kucağımda bizimkine "kakalar dışarı duruya özgürlük " diye slogan atıos :)))
bu arada resimlerinizde gözümden kaçmadı hani şu ilk ve son haller.. herkesin bebişine bizden kocaman bir maşallahh

sağol Saphiracım,kirlenmesemde olur aslında:))
Bu arada kirlenmek deyince aklıma geldi.Derler ya eskiler,kirlendim diyeD Regl olmayanlar kimler aramızda.Ben olmadım şikayetçide değilim şimdilik.
ama birinden duydum olunca kilolar daha çabuk gidiyor dedi.Doğru olabilir mi?

Bugün kendime pantolonu zorrrrrla buldum.
38 bilemedin 40 giyerdim.
Şimdi 44 aldım ve sıkıyo(((((((((((888

Fatercim nice mutlu yıllara canım sevdiklerinle inşallah.

Elmalıcım geçmiş olsun umarım bebeğine geçmez.
Nasılsın şimdi?

Kristal70 hoşgeldin aramıza.

Ek gıda olayına gelince en son gittiğimiz doktor başla dedi bana bu ay hemen.Önce meyve püresi,yoğurt, 4. aydan sonrada sebze çorbasına başlayabilirsin dedi.

ama ben başlamadım zaten mama yiyor.ama mamanın öğününü arttırırsa o zaman tattırmaya başlarım bende.

Julicim bakıcı olayınız kalkmış sevindim annenin bakacak olmasına.

elifdem geçmiş olsun dişlerin inş. eskisinden iyi olur:)

>Seyracım sen de bu model istersen gel bak tanıdık kuaför ucuza yaptırırız:)))

Lelal kardeşinin doğum günü kutlu olsun nice mutlu yıllara.
Çilekcim yarasın Deniz beye tattıkları inşallah.
asortie annen iyi sanırım sevindimç
eylülcüm barıştın mı ablanla,inş.düzelmiştir herşey.
neyse ben kaçtık anca bu kadar bakabildim geçmişe.çok uykum geldi herkesi öpüyoruz.

günaydın herkezlere günaydın a.s.
dün pek bi hasta oldum öğlenden sonra gözümü açamadım.eve yemek bile yapamamışken saat 6 da az görüştüğümüz kaynım-eltim ikilisi yemeğe geleceklerini hatta yolda olduklarını sölediler.aman Allahım ben ne yapacam nasıl sinir oldum nasıl kızdım.gelmeleri bişi değil insan önceden haber verir ben çocukluyum.son dakka ne yaparım.kendimize göre bişiler ayarlamıştım.neyseki alt katta oturan eltim yemek yapmış oda kaptı geldi gemekleri hep birlikte yedik.Allah ondan razı olsun kardeş kardeş geçiniyoruz.valla gözlerine baktım gitsinler diye.nası karnım ağrıyo başım ağrıyodu..onlar nasıl gitti yiğidi yıkadım yattım bi ben bilirim.
bugün perşembe anne günüm.11'e doğru çıkarım artık.ama irtibatı koparmam sizlerde burda olursanız.bu hafta pek bi koptuk.

ben 41. günümde halk tabiri ile kirlendim.hatta dün 2.sine bile başladım delikafaduldenbende öle bişi duymuştum adet olunca doğumdan sonra göbüş falan daha çabuk inip vücut kendini topluyormuş.sanırım belkide bu yüzden forma girdim ben .

biz artıkn asla sıfır olamayız :çok üzgünüm:dediğin gibi yakın olabiliriz.insan kendine bakım yaptırınca her şey daha bi başka gözüküyor değilmi darkcım.yani benim öle oluyor.bölgeyi neden yaptırmadın.valla ben doğumdan bu yana 2 kez yaptırdım.ilkinde pek tırstım ama yapan usta olunca hiç bişicik olmaz.
sizin doktor ekler için biraz erken davranmamışmı.ben hiç duymadım 2. ayda meyva suyuna yoğurda başlanacağını.sen genede 4. ayını bekle bence bağırsakları daha çok yeni az daha gelişsin bide kaldırmaz zorlanmayın zorlama ceren kızı..

günaydın kızlar
bugün bende erkenciyim zeyna tükkanı açmış bende ıscak poğaça ,simit ve peynir getirdim yeriz hepberaber :))

darkcım bende duru ismine yeditepe istanbulda aşık olmuştum ve o zaman dedim eğerki bir kızım olursa ismi duru olur diye hatta eşim su da istiyordu ama duru su tuhaf oluyor diye su dan vazgeçtik.
ismi gibi duru bir ömrü olur inşallah
saphiracım evet biliorum sizin bi de okyanusunuz var :)) bizde de göebek adı ecrin ama nüfus kağıdına bile yazdırmadım.tek isim olsun die :)
zeynacım geçmiş olsun bu arada pek bi düşünceliymiş sizinkiler ne güzel bak son dakika haber vermişler sana da yaranılmıyor :)) bizimkiler onu yapma ihtiyacı bile duymuyorlar maşallah..

günaydın ;

darkcım arayan soran yok hala bakalım bekliyoz

zeynoş geçmiş olsun şekerim

bizde bugün kusmukla açtık gözümüzü hadi bakalım allah sonumuzu hayır etsin

eylülcüm tam oturdum yazim diyee benimki uyuma sinyalleri verdi.

hemencik yazdim kactim bende,uyuttuum ama bakalim ne kadar sürcek.

gunaydın bende varım
ben artık ıse baslamıs bır anne olarak vıcdan azabı aglamaklı gecırıyorum saatlerımı
her ne kadar eve sureklı gıderek pasa oglumu emzırsemde zor gelıyor sabah oglumu bırakıp gelmek
sabah emzırıp yatagına bırakıyorum oglum uzme anneanneyı dıyorum
gulucukler atıyor tam keyfı yerınde oluyor sevmelık ama hadı oglum ben ıse gıdıyorum gelıcem yavrum dıyorum dudagı bukuyor hemen
ben cıkar cıkmazda aglamaya baslıyormus
cok ozluyorum oglumu
calısmayan cocugunun basında duran ve her an yanında olan annelerı kıskanır oldum valla
cok sanslı olduklarını dusunuyorum tek kelımeyle
benden baska ıse baslayan oldu mu bılmem ama ben oglumu cok ozluyorum

gecmısı cok okuyamıyorum cok fazla da katılmıyorum konusmalra
ısyerıne bırıken ıslerden basımı kaldıramıyorum
her fırsatta eve gıdıyorum emzırmek ıcın
evde de zaten pc acamaz oldum hep oglumun basındayım
sızler nasılsınız

kalimerocum bence vicdan azabi cekip iyice üzme kendini.

sende ogluna daha iyi bir gelecek icin calisiyosun birde isin bu tarafindan bak.

tahmin edebiliyorum zordur ayrilmak ama söyle düsün;annanesi enaz senin kadar

iyi bakiyordur pasana gözün arkada kalmaz yani.

kalimerocum deme öle yaa benimde işe başlamama az kaldı ama herşey onlara daha iyi bir gelecek hazırlayabilmek için.
ben şimdiden kara kara düşünmeye başladım ki senin bi de ne güzel evin işin yakın arada emzirmeye gidebiliyorsun bizde o da yok nasıl olacak bişmiyorum ama dediğin gibi bende evde oturan annelere gıpta ile bakıyorum keşke bende evde oturup cimcimemin büyümesine şahit olabilsem

Kalimerocum, çalışmak isteyip de iş bulamayan onca insan varken sen bebişinin geleceği için çalışabiliyorsun ya, bence ne mutlu sana. Bebişlerden ayrılmak zor biliyorum ama, zaten her şeyi onlar için yapmıyor muyuz...

Denizanası, ben de bi kitapkurduyum ve bu aralar okumaya en çok bebişi emzirirken fırsat buluyorum. Bana da link'i gönderebilir misin canım?

Bu arada Dark'cım 75 gün oldu doğum yapalı hala kirlenmedim ben de. Böyle iyi bence daha olmasam da olur...

bende hala regl olmadım ..40 ımız çıkmadan bi lekenlenme oldu bir gün sürdü sadece sonra oda bitti ve hala tık yok ama valla bende rahatım olmasam da olur hani :))

günaydın arkadaşlar..
giremiyorum ben de uzun süredir.

minik kalimerocum kolay gelsin cnm.eminim çok zordur hem iş hem çocuk hem ev.
ama dua et bakabilecek bir annen var.
benim ne annem ne kayın validem bakamıyor.
ben de mecburen ücretsiz izne ayrılıyorum..hem de 1 yıl..tabi bir yandan da seviniyorum ben bakacağım diye.

neyse bu arada hafta sonu kayınvalidem ve kaayın pederim geldile.bir de reşimin burada oturan akrabaları.yoğundum.annem de yok.öyle korktum ki.kayınpederim oğlumu seviyor ya yapmadığı kalmadı.ödüm koptu.söylüyorum anlamıyor ya da dinlemiyor ya da takmıyor bir şey olmaz diyor.
yuvarladı.çevirdi.ayaklarından çekiyor falan...aman hatırlamak istemiyorum..kayınvalidem de daha az da olsa benzer hareketlerdebulundu.allahım dedim ne olur onlara bırakmak zorunda kalmam.ki kalırsa bende yaşayacaklar.umarım onlara kalmaz...çok sinirlenmiştim yani yani kendime geliyor.

tamam tabiki hop hop zıp zıp olacak esirgemem çok pimpirikli değilimbu konuda.ama bu bebe daha 3 aylık bile değil.hassas..allah şükür atlattım.ama bir daha ki sefer daha dikkatli olcağım.ben lafımı da esirgemem.kırmadan söylerim herşey açık açık..ama nedense dinlemedi..

tünaydın şekerler

oğluşumla sabah keyfi yaptık, bugün kakasını sabah mamasından sonra yaptıda keyifli allahtan:lepi:

kalimero kolay gelsin canım benimde iznimin bitmesine iki hafta kaldı, şimdiden derdine düştüm valla, büyük ihtimalle 3 gün dersim olacak o nedenle biraz daha rahat olucaz, zaten kayınvalidemde işe başlasam diye dört gözle bekliyor bebişe bakmak için.

dilokscum benim kayınpederimde sanki kristal taşıyormuş gibi davranıyor oğluma:)))

elmalı turtacım ilgilenmene sevindim atıyorum linkia.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…