- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #15.801
sağol Saphiracım,kirlenmesemde olur aslında:))
Bu arada kirlenmek deyince aklıma geldi.Derler ya eskiler,kirlendim diyeD Regl olmayanlar kimler aramızda.Ben olmadım şikayetçide değilim şimdilik.
ama birinden duydum olunca kilolar daha çabuk gidiyor dedi.Doğru olabilir mi?
Bugün kendime pantolonu zorrrrrla buldum.
38 bilemedin 40 giyerdim.
Şimdi 44 aldım ve sıkıyo(((((((((((888
biz artıkn asla sıfır olamayız :çok üzgünüm:dediğin gibi yakın olabiliriz.insan kendine bakım yaptırınca her şey daha bi başka gözüküyor değilmi darkcım.yani benim öle oluyor.bölgeyi neden yaptırmadın.valla ben doğumdan bu yana 2 kez yaptırdım.ilkinde pek tırstım ama yapan usta olunca hiç bişicik olmaz.Merhaba kızlar ben damladım bi göz atayım dedim.
Öldüm bugün yorgunluktan.İki gündür uğrayamadım,geçmişede bakamadım.
Dün kuafördeydik kızımla birlikte.mekan bizim sayılır,öyle olunca kızımda yanımdaydı.hem teyzeside görmüş oldu böylece.O gelemiyordu ailevi bazı nedenlerden ötürü biz gittik yanına.
Sıfır kilometre olamasamda :)) Sıfıra yakın oldum.Bölge hariç tertemissD saçlarımında uçlarını aldırdım.
Bugün de alışverişe çıktım,tek başıma.uyus kardeşim uyanamıyoda gündüzleri öğlene kaddar.
cerenime Tavuk aldım ötüp,kanat çırpıyor.Pek oynamadı ama baktı durdu.Bugün bana çok kızmıştı Ceren.Çok özlemiş beni.Nasıl ağladı anlatamam.annem sakinleştirdi kaç defa emmedi de.Mama verdim artık.
ben bunu bırakıp nasıl okula gideceğim(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?