- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #15.841
teşekkur ederim canım.gaz ilacı zinko kullanıyorum.ama ya kusuyor yada ağzında bekletip bekletip tukuruyor.gaz ilacının pek faydasını göremiyoruz yani.canım geçmiş olsun ve kolay gelsin bebekler gece uyumayınca zor oluyor, bizim belli olmuyor bir gece uyumuyor ama ertesi gece çok güzel deliksiz uyuyor, dün gece çok iyiydi mesela gaz ilacı kullanıyormusun bebeğine, ben sab simpleks kullanıyorum memnunum, ama bazen ilaca rağmen zorlanıyor, en çok kaka yapmakta zorlanıyor
lelal ben nurse yi denedim hiç memnun kalmadım.acaba bide sabmı denesem.bide duzenli kullanamıyoruz biz dediğim gibi ya kusuyor ya tükürüyor.peki yediklerinize ne ölçude dikkat ediyorsunuz?ben dikkat etsemde gazlı etmesemde gazlı.ama dün yemekte komşudaydık salatada yeşil sogan vardı ben önce fark etmeden yedim.sonra da onlar ısrarla ye bişey olmaz sutu arttırır dediler bende süt olacak diye yedim dün gecemiz tam bir işkenceyle geçti.yediklerimize göre ğecelerimizin şiddeti değişiyorpirayecim daha nice 3 aylar görürsünüz inşallahh :)) darısı bizlere :)
mucize bende denizanası gibi sab simplex kullanıyorum gayet de rahat ediyoruz ben önceden 6 saatte bir 8 damla veriyordum şimdi tersine çevirdik 8 saatte bir 6 damla olarak eskisi kadar gaz sorunumuz kalmadı çok şükür.gaz ilacını düzenli kullanmadığın sürece işe yaramıyormuş.bi de böle denesen belki iyi gelir .
geçmiş olsun atlatmışsın hengameyi.darısı benim başıma.pazar günü 5aile gelecek eşimin arkadaşları.çoçuk coluk 20 kisiyi geçer.neyemek yapacam kara kara düşünüyom valla.ben geldimama gidiyorumsandalyede oturacak halim b,ile yok kızlar anam kimayağını sürttüyse SAĞOLSUN YAANİ 15 kişi geldi peşi bitmedi hepsine ayrı ayrı tabak hazırla çaylarıyla ilgilen bulaşık mulaşık derken bide dün adet olmuştum 2 kere oldum sandım ama yok lohusalığın devamıymış herhalde bu tam yumurtlamadan 13 gün sonra geldi sancılı şakır şakır biara bacaklarımda bişey hissettim wc gittim batmışım nerdeyse bacaklarımdan akıcak-tatlicadiarzu-korse olmasına rağmen
çiilekcim yaptınmı bilmiyorum ama krepten biraz daha katı yapıyoum ben mücveri ununu ona göre ayarlıyorum canım
valla dark ben dün yedim soğanı yediğime yiyceme pişman oldum.nerdeyse kafamı duvarlara vuracaktım ben ne yaptım diye.milletin gazına geldim ye bişey olmas biz sut olsun diye ekmeğin arasına koyup yiyip yiyip yatıyoduk bişey de olmuyordu dediler bende yedim.zaten normalde gece uyumayan bebeğim bu geçe ağlama krisleriyle sabah 7 buçağa kadar dikti beni ayakta.bu günde aksama kadar uyudu.bu gece biz yine nöbetteyis anlaşılan.hangi gece değilizki zaten,Selam şekerler kimse kalmamış galiba yine mi geciktikp bende bugün uykusuzdum tembellik yaptım anca düştüm buralara.
bugün fasulyr bulgur pilavı kuru soğan üçlüsünü yaptım.inşallah gaz patlaması yaşamayız.
ilk kez kuru fasulye yemeği yedim.daha önce aşure faciayla sonuçlanmıştı .durun bakalım hayırlısı artık.
bol kimyon attım,üstüne de rezene içtim.birazdanda elma yerim
maşallah sana mmf valla özeniyom,ben kısır yesem benimki patlar heralde.aman sana nazar değmesin.afiyet olsun.sut olsun şifa olsun.bak canım nasıl kısıri istedi şimdi....çilek cadısı yaptınmı mücveri :))bende kısır yiyom haberin olsun;P
çilek kısır yee :))çilek kısır yee :)))
ya bişey olmas denemekten ne çıkar üstüne bi rezene patlatırsın olur biter sütün çekecek sonunda ne erteleyip duruyorsun boşveeerrrr
aklımdayken lavinyacımm mevlütünüz şimdiden hayırlı olsun allah kabul etsin cnma.s.
bu arada 2 gündür yokum bir allahın kuluda dememiş ki bu asortie nerede:dilcikar: bende kimseyi sormiceem artıkınsenağlama
neyse 2 gün g,rmedim çünkü pc yalan oldu sayemde yeni aldık bugün kocişle heheh
ama sabah aldık sabah küstük hala küsüz yine deli etti beni yaa:mymeka: biz başka bir konu
hakkında tartışıyoruz ama adam taaa eskileri çıkarıyor bugün a sebebten dolayı tartıştık
ama eskiden b sebebten dolayı tartıştığımızın hesabını soruyor Çok üzgünüm çoooko zaman boğasım gelio
sabahtan beri ne o beni ne de ben onu aradım uyuz etti beni:mymeka:
neyse herkes iyidir umarım
fater doğum günün kutlu olsun cnm a.s.
bu arada bugün aşure yedim 2 kase nolcak bilmiyorum sonumuz ama napiim sütüm azaldı yaa
ben de mama vermemek için uğraşıyorum ama süt yapan herşey yanında bir de gaz yapıo yaa-tatlicadiarzu-
lavinyacım ,şimdiden mevludunuzu allah kabul etsin.hayırlı olsun.biz geçtiğimiz cumartesi yaptık mevludu çok şukur istediğim gibi güzel oldu ama benim bebişim hazırlık aşamasında mı uşuttu yoksa mevlut günü kalabalıktan çok sıcak oldu ev hava değişikliğimi yoksa birilerinden mi bulaştı bilmiyorum ama kızım grip oldu.gelen giden çoluk cocuk kızım şifayi kaptı.benim kız sesten kalabalıktan uyumadıda pek kucağa vermesemde illa almak isteyenlere de bişey diyemedim.aman canım çok dikkat edin.selam kızlar bizi de mevlüt telaşı sardı biraz geç oldu ama temiz olsun demi aslında 40ında yapacaktık fakat kayınvalidem bursaya görümcemin yanına gitmişti o olmayınca bende yapmak istemedim bu hafta sonu çok yoğun geçecek annem yarın güzel bir temizlik yapacak kayınvalidem de et,pilav ve baklava işini halledecek çok beceriklidir benim kayınvalidem cokacimcoookbu arada mevlüt yapacağımız gün eşimin doğum günü ama ona hediye falan almayacağım süprizde yapmayacağım çünkü o bana doğum hediyesi dahi almadı((((( o umut ediyordur şimdi karım bana sürpriz yapar diye ama çok bekler çooooooooooooooookkkkkk:jeyyar::jeyyar:delikafadulden
aklımdayken lavinyacımm mevlütünüz şimdiden hayırlı olsun allah kabul etsin cnma.s.
bu arada 2 gündür yokum bir allahın kuluda dememiş ki bu asortie nerede:dilcikar: bende kimseyi sormiceem artıkınsenağlama
neyse 2 gün g,rmedim çünkü pc yalan oldu sayemde yeni aldık bugün kocişle heheh
ama sabah aldık sabah küstük hala küsüz yine deli etti beni yaa:mymeka: biz başka bir konu
hakkında tartışıyoruz ama adam taaa eskileri çıkarıyor bugün a sebebten dolayı tartıştık
ama eskiden b sebebten dolayı tartıştığımızın hesabını soruyor Çok üzgünüm çoooko zaman boğasım gelio
sabahtan beri ne o beni ne de ben onu aradım uyuz etti beni:mymeka:
neyse herkes iyidir umarım
fater doğum günün kutlu olsun cnm a.s.
bu arada bugün aşure yedim 2 kase nolcak bilmiyorum sonumuz ama napiim sütüm azaldı yaa
ben de mama vermemek için uğraşıyorum ama süt yapan herşey yanında bir de gaz yapıo yaa-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?