2008 Kasım Anneleri

çilek kısır yee :))çilek kısır yee :)))
ya bişey olmas denemekten ne çıkar üstüne bi rezene patlatırsın olur biter sütün çekecek sonunda ne erteleyip duruyorsun boşveeerrrr

teşekkur ederim canım.gaz ilacı zinko kullanıyorum.ama ya kusuyor yada ağzında bekletip bekletip tukuruyor.gaz ilacının pek faydasını göremiyoruz yani.
lelal ben nurse yi denedim hiç memnun kalmadım.acaba bide sabmı denesem.bide duzenli kullanamıyoruz biz dediğim gibi ya kusuyor ya tükürüyor.peki yediklerinize ne ölçude dikkat ediyorsunuz?ben dikkat etsemde gazlı etmesemde gazlı.ama dün yemekte komşudaydık salatada yeşil sogan vardı ben önce fark etmeden yedim.sonra da onlar ısrarla ye bişey olmaz sutu arttırır dediler bende süt olacak diye yedim dün gecemiz tam bir işkenceyle geçti.yediklerimize göre ğecelerimizin şiddeti değişiyor

geçmiş olsun atlatmışsın hengameyi.darısı benim başıma.pazar günü 5aile gelecek eşimin arkadaşları.çoçuk coluk 20 kisiyi geçer.neyemek yapacam kara kara düşünüyom valla.

valla dark ben dün yedim soğanı yediğime yiyceme pişman oldum.nerdeyse kafamı duvarlara vuracaktım ben ne yaptım diye.milletin gazına geldim ye bişey olmas biz sut olsun diye ekmeğin arasına koyup yiyip yiyip yatıyoduk bişey de olmuyordu dediler bende yedim.zaten normalde gece uyumayan bebeğim bu geçe ağlama krisleriyle sabah 7 buçağa kadar dikti beni ayakta.bu günde aksama kadar uyudu.bu gece biz yine nöbetteyis anlaşılan.hangi gece değilizki zaten,

çilek cadısı yaptınmı mücveri :))bende kısır yiyom haberin olsun;P
maşallah sana mmf valla özeniyom,ben kısır yesem benimki patlar heralde.aman sana nazar değmesin.afiyet olsun.sut olsun şifa olsun.bak canım nasıl kısıri istedi şimdi....

mmfcim geçmiş olsun canımm
seveniniz çokmuş da bi de gelenlerde yardım etse süper olucak böle durumlarda yoksa koştur koştur bi de evde bebek valla yoruluyor insan

çilek kısır yee :))çilek kısır yee :)))
ya bişey olmas denemekten ne çıkar üstüne bi rezene patlatırsın olur biter sütün çekecek sonunda ne erteleyip duruyorsun boşveeerrrr

ahh ahh lelalcim insanın gazman huysuz bir bebeği olunca su içse gaz olacak sanıyor valla.çilekde benim gibi korkuyor heralde.valla portakal mevsimi gececek ben hasret gidecem portakala.herkes yiyo yanımda ben bakıyom valla korkumdansenağlama

mucizecim ben artık maalesef emziremiyorum ama emzirdiğim dönemde ben hiç ayrım yapmadım ne bulduysam yedim hatta sütüm artsın diye bulgurlar soğanlar mercimek çorbası aklına ne geliyorsa hiç ayrım yapmadan yiyordum çok şükür hiç de sorun olmadı.. bizim kız sevio onun tadını bilmiyorum ama hiç sorun yaratmadı bana ben çay kaşığı ile verip üstüne emzik veriordum yalana yalana yiyordu valla şimdi mama kullandığımız için pekde gaz sorunumuz kalmadı bazen hiç vermediğim zamanda oluyor ama bi dene istersen sab ı da ama ilacı alırken bildiğin tanıdığın bir eczaneden al çünkü bu ilaç alman malı ama bulgar kaçakları varmış ve bu da tehlikeliymiş. inşallah düzelir kuzun.

ya bende portakal mandlina yemedim asitli oldukları için benim onlarda korkum gaz değilde idrarının asitli olup pişik olmasından korkmamdı çünkü bi dönem çok fena pişik olmuştu bizimki.

aslında senin yaptığın gibi baştan herşeyi yemek lazım.doğurur doğurmaz ne varsa yiycen çoçuklarında bunyelleri alışacak.ben o gaz yapar bu gaz yapar diye yemedim şimdi yiyince patlaya hazır bomba gibi oluyor.ya ama benim bebiş doğduğundan beri gazlı.birde emme şeklinden kaynaklanıyor.yanlış emiyor cok cok diye emip hava yutuyor.ben birde sap deneyim bakalım.bizim pişiği eniyi halıs zeytinyağı geldi.onunla çozduk sorunu.

mucizecim benim oğlumda çok seviyor sab ın tadını yalana yalana yiyor, ben mamadan önce veriyorum çünkü sonrasında gaz çıkarırken biraz kusabiliyor

deniz anası bi o kalmamıştı denemediğim bide onu deniyeccem belki bu işe yarar.bizimki damak tadına çok duşkun bu benim damak zevkime uymadı diyip ya tükürüyor ya kusuyor.dün surubu o çikardı ben verdim o çikardı ben verdim.5 dk sonra tükürdü.ben yuttuğunu zannettim meger azında tutmuş.çok sasırdam 2 aylık çoçukk nebilir diye

selam kızlar bizi de mevlüt telaşı sardı biraz geç oldu ama temiz olsun demi aslında 40ında yapacaktık fakat kayınvalidem bursaya görümcemin yanına gitmişti o olmayınca bende yapmak istemedim bu hafta sonu çok yoğun geçecek annem yarın güzel bir temizlik yapacak kayınvalidem de et,pilav ve baklava işini halledecek çok beceriklidir benim kayınvalidem cokacimcoookbu arada mevlüt yapacağımız gün eşimin doğum günü ama ona hediye falan almayacağım süprizde yapmayacağım çünkü o bana doğum hediyesi dahi almadı((((( o umut ediyordur şimdi karım bana sürpriz yapar diye ama çok bekler çooooooooooooooookkkkkk:jeyyar::jeyyar:delikafadulden

aklımdayken lavinyacımm mevlütünüz şimdiden hayırlı olsun allah kabul etsin cnma.s.
bu arada 2 gündür yokum bir allahın kuluda dememiş ki bu asortie nerede:dilcikar: bende kimseyi sormiceem artıkınsenağlama
neyse 2 gün g,rmedim çünkü pc yalan oldu sayemde yeni aldık bugün kocişle heheh
ama sabah aldık sabah küstük hala küsüz yine deli etti beni yaa:mymeka: biz başka bir konu
hakkında tartışıyoruz ama adam taaa eskileri çıkarıyor bugün a sebebten dolayı tartıştık
ama eskiden b sebebten dolayı tartıştığımızın hesabını soruyor Çok üzgünüm çoooko zaman boğasım gelio
sabahtan beri ne o beni ne de ben onu aradım uyuz etti beni:mymeka:
neyse herkes iyidir umarım
fater doğum günün kutlu olsun cnm a.s.
bu arada bugün aşure yedim 2 kase nolcak bilmiyorum sonumuz ama napiim sütüm azaldı yaa
ben de mama vermemek için uğraşıyorum ama süt yapan herşey yanında bir de gaz yapıo yaa-tatlicadiarzu-

asorticim hoşgeldin canım yeni pc hayırlı olsun
valla yokluğun hissediliyorda herkes kendi derdine düşmüş durumda malum böcükler büyüyor daha fazla uyanık kalıyorlar, zaten bu hafta eskisi gibi katılımda olmadı canım

kocişinide boşver nasıl olsa gelir gönlünü alır

çok sağol canım o durumlar bizde de var canım herşeye cevap veriyor kocişim hergün laf dalaşına girmektn sıkıldım birde ağzı var dır dır dır herşeye karışıyor tam karı olacak adammış benim kocişimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ya kayınvalidem daha bana bir kez gık demedi canım annem benim ama oğlu kaynanadan beter bazen şaka da olsa lafları çok ağrıma gidiyorklava:

asorticim tabiki yokluğun hissediliyor hissedilmez olurmu.
ben annenle berabersindir diye düşünmüştüm şimdi hem kız hem anne koşturuyorsundur diye..
bu arada yeni pc hayırlı olsun :))) kocişide boooşşşveerrrrr düzelir eninde sonunda :))

lavinyacım mevlüdünüz şimdiden hayırlı olsun ..inşallah o gün kızın melekler gibi uyur sakin olurda herşeyi rahat rahat halledersiniz canım.
bizimki saolsun o gün öle yapmıştı sanki kendini sevdirmemek için tüm gün uyudu cimcime böle elden ele gezmedi bende rahatladım :)

denizanası kaçtır sana yazıcam unutuyorum herseferinde.. hani şu bahsettiğin nette kütüphane vardı ya onun linkini banada gönderebilirmisin canım.ben çok iyi bir okuyucu değilim ama kız kardeşim tam bir kitap kurdu benden çok onun işine yarayacak ve mutlu edecek.

lavinyacım ,şimdiden mevludunuzu allah kabul etsin.hayırlı olsun.biz geçtiğimiz cumartesi yaptık mevludu çok şukur istediğim gibi güzel oldu ama benim bebişim hazırlık aşamasında mı uşuttu yoksa mevlut günü kalabalıktan çok sıcak oldu ev hava değişikliğimi yoksa birilerinden mi bulaştı bilmiyorum ama kızım grip oldu.gelen giden çoluk cocuk kızım şifayi kaptı.benim kız sesten kalabalıktan uyumadıda pek kucağa vermesemde illa almak isteyenlere de bişey diyemedim.aman canım çok dikkat edin.

asorticim pc niz hayırlı olsun güle güle kullanın.
amaannnnn erkek milleti hep aynı boşver

arkadaşlar ben kızımı filenin üzerinde yıkyorum.ama üşüyo diye tedirgin oluyorum.suyun içine koyum diyorum ama öyle hem tutup hemde nasıl yıkıycam bilemiyorum.birde benim kız herbonyada yaçişini yada az kakasını yapıyor.bu sefer içinde bulunduğu suya yapmış olacak. yani kısacası ben filesiz yıkamayı bilmiyorum.ffisfisfis suyun içinde yıkayanlardan yardım tarif istiyorum nasıl yıkıyorsunuz diye.CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…