- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #16.201
ohhh valla biz napalım ev işi koca bebe keşke bende öle bacakları uzatsam tembel teneke annene yardım et azcıkya benim tüm işlerimi annem yapıyor sofra toplamaya bile eriniyorum ya hamişken hiç oturmazdım noldu bana yaaaaa
söle gene ne yaptı ben bi koşu geleyim :mymeka:lavinya valla öyle istiyorumki sadece 1 gün ense yapsam sadece 1 günnnnn.kaynanam uyuz etti gene akşamakşam yaa
söle gene ne yaptı ben bi koşu geleyim :mymeka:klava:
hazır gelmişken 1 güncük seni ense yaptırayım sırnaşık şey
aman yaa boşverin şimdi nette afişe etmiim hatunu sıkıldımişte pufffffff
LAVİNYAAAAAAAA :mymeka::mymeka::mymeka:valla zeyna dediğin gibiyim çok tembelim ya....size bişey diyeyim de kıskanmayın tamam mıDDD annem ayın 28nde dönecek bu kötü haber ama annem gittikten sonra kaynanamla yiyip içeceğim benim kayınvalidem alt katta oturuyor ben evlendiğimden beri evde yemek yapmadım işe giderken dahi sabah kalktım kahvaltım hep hazırdı,öğlen yemeğim hazırdı işim yoğun olduğunda kocişimi hep doyurdu ALLAH GANİ GANİ RAZI OLSUN tek bi laf bile etmedi hamilelikte canım ne istediyse yaptı bende hem çalışıyorum çocuk koca kaldıramam yetişemem yani yine kayınvalidemlerle yiyip içeceğim çocuğuma da bakacak mmf benim kaynanam da türünün son örneği......
aman salla gitsin iyi afişe etme sen gene insanlık sende kalsın şeker herkez yaptığından utanır bi günaman yaa boşverin şimdi nette afişe etmiim hatunu sıkıldımişte pufffffff
çok acil bi cevap istiyorum kafama takıldı
yarın saçımı boyatıp üstüne röfle yaptırcam süte geçmez demiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?