2008 Kasım Anneleri

iki cocuk olmasina ragmen tüm islerini bitirip hatta yemegini bile yapan mmf hatun karsinizda saygiyle egiliyorum efendim:)

heheh bende bisi yapmadim,gelenler ne yiycekse artik

sağolun kızlar bu seferde tam diplere değdirmeden yaptırıp balyajımı attırayımda daha sonra dip yaparım genede takılmasın aklıma şu beyazlar iyice kafamı bozuyo :mymeka:
menekşe sen nerdesin ya ilk defa bana yakın birini buldum?
misafirim geldi gitti anca yemeğimi yetiştirdim. kafama edeyim o gelene kadar serdim kendimi yapsam böle koşturmazdım.
çilek kafa sen misafirlere artık denizi paşanın mamasından falan ikram edersin yoksa ne yiyecekler...yada kır şşöle bol sucuklu yumurta bide çay ohhhh.

selam kızlar
bende yemeğimi hallattim bir bakayım şu hatunlar ne alemde dedim
bugün kontrolümüzz vardı maşallah paşam 6.5 kilo 63 cm olmuş
Allah nazarlardan saklasın
çarşamba günü tam 3 aylık oluyoruz bu arada
valla tüm bıcırıklar ne çabuk büyüdü değil mi

al iste bi becerikli hatun daha zeynaaaa..yapmiyorum bea iste yemek memek pasta börekte yok ne bulursa yesin millet :)))))))))
saka biyana milföy cikardim onlari setcem birde koca tatli pasta neyim getircek bitti iste.

maşallah fatercim bende bu gün sağlık ocağına götürdüm 6.800 dedi ama üstünü bezini falan çık 6400 - 6500'dür maşallah subanallah.
çilekçim sen zaten yolunu çizmişsin ikram konusunda boşverrr şettir dur sen kaydirigubbakcemile3

KISLAR nasılsınız benımde annecıgım geldı memleketden 1 hafta oldu pazar gunude gıtcek malesef bugun camları sldım tuller yıkandı temızlık ynaı yemekdede bezelye bulgur pılavı yogurtlu corba ankara usulu ama cunku onlar yarmalı yapıyorlarda .....cnm kayınvalıden nıye canını sıktı cnmya

valla zeyna dediğin gibiyim çok tembelim ya....size bişey diyeyim de kıskanmayın tamam mı DDD annem ayın 28nde dönecek bu kötü haber ama annem gittikten sonra kaynanamla yiyip içeceğim benim kayınvalidem alt katta oturuyor ben evlendiğimden beri evde yemek yapmadım işe giderken dahi sabah kalktım kahvaltım hep hazırdı,öğlen yemeğim hazırdı işim yoğun olduğunda kocişimi hep doyurdu ALLAH GANİ GANİ RAZI OLSUN tek bi laf bile etmedi hamilelikte canım ne istediyse yaptı bende hem çalışıyorum çocuk koca kaldıramam yetişemem yani yine kayınvalidemlerle yiyip içeceğim çocuğuma da bakacak mmf benim kaynanam da türünün son örneği......

Hiieyt kim mmmf nin canını sıkmış valla bakalım icabına. Aman mmmf boşver canım en azından aynı evde değilsiniz ya kapını çek otur ne olacak.

Bizde dr kontrolümüzden geliyoruz bugün. Rota aşısını yaptıralım mı yaptırmayalım mı derken aşıyı yaptırdık ağızdan yapılıyormuş. Şurup gibi bir şey. Bir de aşıdan sonra emzirdim ben bayağı yarım saat sonra azıcık kusmasın mı :))) O kadar pahalı bir kusmuk hiç görmemiştim hayatımda :))) Yani aslından pek inceleyemedim ama aşıyı kusmadı sanırım hepsi süttü.

Yeni bir dr'a gittik bugün. Ben sevdim kendilerini :)) yaşlı ve beyaz saçlı dr. ları sevmişimdir hep. Adam bıkmadan cevap veriyor sorularıma. Çok da nazik davranıyor hatta şirinlik bile yapıyor kızceğizime. Aşılar için yeniden Cerrahpaşa'ya gidebilirim ama takibini bu dr.a yapabilirim.

3 haftada 800 gr almış kuzum ve 6200 olmuş. Boyu da 58 olmuş. Tam bir ayı tamamlamadan gittik bugün.

LAVİNYAAAAAAAA :mymeka::mymeka::mymeka:klava:klava:
aman yaa boşverin şimdi nette afişe etmiim hatunu sıkıldımişte pufffffff
aman salla gitsin iyi afişe etme sen gene insanlık sende kalsın şeker herkez yaptığından utanır bi gün

Selam kızlar ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmm

alışverişten geldim,ayyh yoruldum.öldüm bittimm.

babama bi hırka mont tarzı bişey aldım.

cerene LCW den tulumlar,başka yerdende çıtçıtlı body ve çıtçıtlı atlet aldım.
Tulumları ayaksız aldım ki büyüyüncede giyebilsin,hemen küçülmesinler.

Gelelim esas olaya kendime bot aldım ama ayaklarım hala küçülmemeiş
bu konuyla ilgili biraz sıkıntım var:
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...uyudu-multltltltltltltltltlt.html#post5150228

valla bilgisi olanları konuya bekliyorum.

LAVİNYA ooo yorgun görünüyosun sen biraz :))))))

çok acil bi cevap istiyorum kafama takıldı
yarın saçımı boyatıp üstüne röfle yaptırcam süte geçmez demiiiiiiiii

Canım emzirirken yapılan saç boyanın kansere yol açtığı Uluslararası Kanser Kongresinde açıklanmış. Bence boya yapma yapsan da dibine yapmaktan kacın. Ben de yaptıracaktım gölge ama bunu duyunca vazgeçtim. Neden riske atayım bebeğimi.

Canım eczanede 124 tl ye satılıyor rotariks ama biz 135 e olduk özel hastanede. 2 ay sonra ikinci dozu vurulacak. Eşim böyle ağızdan yapıldığını görünce alalım biz evde yapalım diyor :)))) Demek yüz versem doğumu da evde kendi kasap bıçağıyla yapacaktı ya :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…