2008 Kasım Anneleri

valla mmmfcim ben olsam bende sıkılırım ki hala o günleri unutmadım.
denizanası evet kızlar için çok süüper şeyler var ama bu giyimciler ayrım yaptıkları için bende dün bişi bulamadan döndüm eve

evet yaaaa bende elim boş geldim Çok üzgünüm çoook kızlar için mini mini elbiseler kazaklar etekler müthişti hele birde zarada bolerolar vardıki süperlerdi tam sizilerin cimcimelere göre aklım kaldı valla, eşim ikinciye alırız kız olursa diye beni teselli ediyor

denizannecim maşallah bebişin çok şeker yaa..ben henüz oturtmayı hiç denemedim ama bakıyorum da oturuyor bu bebişler..

benimki kucaktan inmiyor ki otursun

denizannecim maşallah bebişin çok şeker yaa..ben henüz oturtmayı hiç denemedim ama bakıyorum da oturuyor bu bebişler..

benimki kucaktan inmiyor ki otursun

canım sağol, aslında tam oturmuyor burada, anakucağında oturur gibi koltuğun köşesine koyuyorum oturuyormuş gibi oluyor, benimkide pek sevmiyor kucakta olmayı tercih ediyor adamşakkıdı zaten varsın oturmasınlar daha erken onlar için

aklıma gelmişken sormak istiyorum.annem yanımda değil şuanada ama diyor ki yemeklerden parmağının ucuyla tatttır..acaba yapsammı arada bir.sanırım çilek yapıyordu.siz yapıyor musunuz kızlarr

herkese selamlaar;
ıspanaklı peynirli börek yapıcam
tarif arıyorum bulamadım bi türlü kafama göre
yarına misafir var da bebeynen anca hazırlanırım diye başladım işe.
bi de birazdan sağlık ocağına gidicez
hemen evin yakınında, 1bucukta acılmasını bekliyoruz. bi boyuna kilosuna baksınlar hiç büyümüyo gibi geliyo bu cocuk bana yaaa..

aklıma gelmişken sormak istiyorum.annem yanımda değil şuanada ama diyor ki yemeklerden parmağının ucuyla tatttır..acaba yapsammı arada bir.sanırım çilek yapıyordu.siz yapıyor musunuz kızlarr

canım bi 2 hafta oluyo 2-3 cay kaşığı armut suyu vermiştim kakasını yaparken cok zorlanmıştı. 2 haftadır vermedim bişey.
ama dün elma suyu yaptım binbir zahmet cam rendeden tülbentten gecirerek 5-6 cay kaşığı içti. daha da versem içecek ama vermedim ben.
1 ay daha gecsin o zaman başlarız daha fazla içmeye

ben kızım aldığı sürece tattırmaya başladım valla.

slm kıslarr
darkçım,çilekçim 3.ayınız hayırlı olsun
lavinya mevlüt yapmışsınız allah kabul etsin cnm
azocum sende işe başlamışsın hayırlı olsun kolay gelsin:)
elmalı turta bebişine geçmiş olsn cnm
ya ben akşamları giremiyorum sizde amma kaynatıyosunu beaa kocişlerle kardeş olmuşsunuz sizde benim gib:)
elifçim büyümez olurmu büyüyodur ama sen hep gördüğün için öyle geliyodur sana

selamlar, keyifler nasıl kızlar...iki bebeyi uyuttum geldim ama en fazla 10 dk uyurlar bir bakayım dedim..
bende ek gıdaya geçmek istiyorum elma suyu verecemde tam 4 ay olsun diye bekliyorum valla versemmiki bende...

dün avm ye gittik kızım maşallah çıt çıkarmadı dönüş hariç, süt sağıp yanıma almıştım hep birlikte yemek yedik kocişle ben kuru fasulye yedik piroşta süt içti ama biberonla içemediği için kaşıkla verdim zor oluyo biraz öle,girdiğimiz mağazalarda filan herkes kızıma hayran kaldı sevdiler hep ama akşam hep ağladı nazar deydi galiba

ya başta elmayı kesip dudaklarını yaklaştırdım ben. sapur supur bir yalıyo görmeniz lazım.onadan sonra vereyim dedim çay kaşığıyla. daha biraz erken ama olsun. 3-4 gün sonra bi daha vericem. alışsın yavaş yavaş.
nazlımelek seninkiler neredeyse 4 aylık olmuş yavaştan başla bence sen.

ben yarın doktora gideceğim. bu tattırma işini sorar sizlerle paylaşırım.ama anem diyor ki,şeker tuz ve baharat yoksa bir ikiş damladan birşey olmaz diyor.

yaa internetten az önce altın fiyatlarına baktım.en son hamileyken 60 falandı.çok şaşırdım 80 küsür diyor.doğrumu acaba.bilgisi olan varmı kızlarr

kııız!
göstermeyi öle piroşu herkeslere. valla nazar taşı catlatır deler. Allah korusun
hem ben sinir oluyorum dışarıda falan bebeğimi sevmeye calışanlara.hep kapatıyorum yüzünü. hele gecen hastanede yaşlı bi teyze böyle avuçladı resmen kızımın suratını. hastane bide orası düşün. boğacaktım kadını yaşlı maşlı demeden. yabanileşiyorum böle durumlarda.
sanki hiç bebek görmemişlerklava:klava:

evet canım malesef öyle altın
biz sıkısıp kıza takılanlardan bozdurduk gecenlerde biraz. keşke bozdurmasaydık

tunaydınlar kızlar
azocuk hosgeldın
kaan bebegı bırakmak cok zordur senın ıcın anlayabılıyorum senı
cunku bende oglumu bırakıp gelıyorum ama gunduzlerı gıdıyorum yanına allahtan

oglum dun aksam cok huysudu
emzırmek altını degıstırmek masaj banyo hıcbırı ıyı gelmedı ogluma
sureklı kustu
korktum artık nurse harveys ve ılık rezene verdım sakınlestı bıraz sabah keyfı yerıne gelmıstı
ben gecen haftaya kadar sabah 10 da ıs bası yapıyordum ama bu hafta ıtıbarıyle 9 da ısbası yapıyorum artık
bır saat bıl efark edıyor benım ve oglum ıcın
zaten maraton kosucusuna dondum evle ıs arası gıdıp gelmekten
bırıkmıs ıslerım, alısverıs ve banka ıslerım derken pek ısyerınde durudugum soylenemez neredeyse
aktıf olarak tempolu bır yuruyusle yuruyuyorum habıre

az once geldım oglumun yanından
arkadasım gelmıs cocugu sevmeye ve kendı kızının artık kullanmadıgı kaı meyve sıkacagını getırmıs bana
aksam onu deneyecegım
cam rende almıstım ama hıc denememıstım
ben artık elma ve havus suyuna baslayacagım oglusuma mecburen
devecı armutu soyup emzık seklınde kesıyor ve tersıne catal saplayarak oglumun agzında emmesını saglıyorum cok hosuna gıdıyor
ama devecı cok sulu oldugundan emerken suyunu cekebılıyor ısteyenler o sekılde deneyebılırler

dıloks evet maalesef altın cok pahalandı
bende ogluma gelen nakıt parayı altına cevırecektım vazgectım
artık sskdan alacagım parayla bırlıkte oglumun hesabına yatırıcam
bu donemde altına yatırım yapmak mantıklı degıl

evet benimkiler 4 aylık olmak üzereler en iyisi bende başlayım erken doğum yaptım prematüre oldukları için biraz daha bekleyim dedim ama maşallah bıdıklarım akranlarından farkı yok kiloları gelişimleri iyi...elma suyuyla başlıyorum o zaman... eşim küçük kavanoz mamlarından almış geçen hafta meyveli ve sebzeli olanlardan 4. aydan itibaren diye vermedim dolapta daha püre yiyemezler sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…