- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #16.161
valla mmmfcim ben olsam bende sıkılırım ki hala o günleri unutmadım.
denizanası evet kızlar için çok süüper şeyler var ama bu giyimciler ayrım yaptıkları için bende dün bişi bulamadan döndüm eve
denizannecim maşallah bebişin çok şeker yaa..ben henüz oturtmayı hiç denemedim ama bakıyorum da oturuyor bu bebişler..
benimki kucaktan inmiyor ki otursun
aklıma gelmişken sormak istiyorum.annem yanımda değil şuanada ama diyor ki yemeklerden parmağının ucuyla tatttır..acaba yapsammı arada bir.sanırım çilek yapıyordu.siz yapıyor musunuz kızlarr
dün avm ye gittik kızım maşallah çıt çıkarmadı dönüş hariç, süt sağıp yanıma almıştım hep birlikte yemek yedik kocişle ben kuru fasulye yedik piroşta süt içti ama biberonla içemediği için kaşıkla verdim zor oluyo biraz öle,girdiğimiz mağazalarda filan herkes kızıma hayran kaldı sevdiler hep ama akşam hep ağladı nazar deydi galiba
ben yarın doktora gideceğim. bu tattırma işini sorar sizlerle paylaşırım.ama anem diyor ki,şeker tuz ve baharat yoksa bir ikiş damladan birşey olmaz diyor.
yaa internetten az önce altın fiyatlarına baktım.en son hamileyken 60 falandı.çok şaşırdım 80 küsür diyor.doğrumu acaba.bilgisi olan varmı kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?