2008 Kasım Anneleri

ilk olarak elma ve havuç suyu diyolar
ben şimdi sağlık ocağına gidicem bi sorayım olmazsa hemsireye deteylı bilgi alırsam yazarım burayada
hadi kaçtım beeen..

ben daha tatırmadım bişey babaannesinin emziğinibuladığı reçel ver balı saymıyorum tabii ben 6 aydan önce bişey vermiicem ilk oğlumda bunun acısını çokçektim 4.5 ylıkken başlamıştık beni hemen bıraktı tabii o yüzden 6 ay sadece anne sütü Allah izin verirse .bence acele etmeyin kızlar çünkübüyüğü tam 4 ayını doldurduğu gün dra götürmüştük 15 gün sonra 1 çay kaşığı elma suyuyla başla demişti hemen neden değildemiştim 15 gün sonra daha erken demişti sonra 15 gün sonra 1 çay kaşığıelma suyu ertesi gün 2 -3-4-5 derken 5.günden sonra yarım biberonla devam edersin demişti ondan 15 gün sonra armut suyu aynı şekilde sonra ev yapımı yoğurt falan öyle yani herşeye bianda başlatmıuyo drlar bağırsakların alışması için ve alerjilk bi durum olursa neden olduğunu anlamak için dra sormadan başlamayın bence

sağol canım seninde pirayen pek tatlı..nazar değmesin bebene inşallah..

kızlar julianne yok bugün ama ben onu gece rüyamda gördüm julinin ve bebişinin hayranlarına bende katıldım dermişim...:))
kalabalık bir ortama annemle ben gidiyoruz kapıda bir genç adamı annem gel oğlum diye içeri alıyor biz girerken meğer oda julinin eşiymiş..
biz içeri girince duvarda julinin kızının resmi var aa tesadüfe bak nereye gelmişiz julinin kızı bu diyorum sonra juli geliyor süprizi mahfettiniz diyor sert bir şekilde ve gidiyor beni tanımıyor kendimi tanıtayım felan diyorum .. ogünde eşinin doğumgünümü yoksa evlilikmi öyle bişeymiş annem erkenden içeri alınca julide bana kızdı yavv...:))

hahahahha canım hayırlara gitsin ama çok güldüm yaa

mmmf çim haklısın cnm sana katılıyorum.
arkadaşımın bebeği 5,5 aylık kilosu iyi olduğu için gerek yok demiş geçmene.6 ay dolunca başlatacakmış.

ben emzik yada parmağımın ucuyla 2-3 günde bir sadece yemek veyameyvelerin suyunu tattırsammı diye düşünüyorum.senbe dersin.

zeynada tecrübeli b konuda.fikir verebilir.
bu arda zeynacım benim bi fikrimyk malesef boya konusunda.

aman ne yapayım bende boyayıda röfle gibi tam dibe gelmeyecek şekilde yaptırırım 6 ay dolana kadar böle gitsin üsütnede çakarım röfleyi
ben eklere ilkinde 4. ayda geçmiştim.ama o zmaan beni emmiyordu oğlum sadece 40 gün emmişti mama alıyordu eke geçsinde daha çok vitamin alsın diye 4. ayda başlamıştım.bunda da 4. ayda başlarım gibi geliyor çünki bu ay işe başlayacam emzirme olanağımda zor gündüz başlarımki vitamin alsın.şimdi nile tattırıyom en çok elmayı sevdi.cokacimcoook

çok acil bi cevap istiyorum kafama takıldı
yarın saçımı boyatıp üstüne röfle yaptırcam süte geçmez demiiiiiiiii

merhaba. bende kocaelideyim.benim bebeklerimde 2 aylık ben röfle yaptırdım.aradaki saç rengimide açtırdım.daha önce arkadaşlarımda yaptırdı. hiçbir sorun olmuyor.bende emziriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…