2008 Kasım Anneleri

pirayecim senin de 10 gün olmuş ama pek takılmıyon ben çok taktım ya sen ne yapmayı düşünüyorsun normalmiymiş
zeynacıım geçmiş olsun canım limonu fazla tüketme dediği gibi ama ben demedim onu juli kafa ibo saraçoğlu dedi
lavinya mesajlaın altında alıntı yap var ya onun yanında MQ die bi düğme var ya oraya basıyorsun canıımm
yani alıntı yap ile hızlı yanıtın ın arası

selammillet misafirler kapıdan ben bacadan:)) 8büyük insan 4 tane 4-7 yaş grubu bitane 8aylık ve mehmet akifle 14 kişi vardı gene aman yaa ne kudurdular ne kudurdular valla evi talan ettiler Allahtan ortada çok oyuncak yokda oyuncak toplama derdi olmadı fazla .
neyse hallettik bunuda banada misafir gelirken duyan gelir duyan gelir fazladan 2 kişi 3 çocuk geldi bugünde aman Allah misafiri eksik etmesin ben seviyorum valla :))

geçmişi oluudm ama fazla bişey kalmadı aklımda 3.ayı dolanları tebrik ediyorum 6 günsonra bizimde 4.ayımız doluyo nasipse yavrummmmm benimmmm

asorti yazdım sana reglle ilgili okumadın galbaa takma kafana psikolojikde olabilir hem korunuyoruz diyosun eminsen niye takıyosun buda etkiler bil,yosun.

yaa varya maşallah kaynanalarınıza benimki yardımı bırak köstek olmasa bugün kapıdan bile gelmedi biliyodu gezmeye gitti aldı başını misafir geliceğe zaman misafirden çook sonra gelir erken gelip çocuğu bile tutmaz Allahım böyle kaynana olmam inşallah az düşünceli olmalı insan kendi bilir valla ne kadr ekmek o kadar köfte bundan sonraa

Son düzenleme:
mmmf cim okudum ama yine de nebilim ya olupta sonra olmayınca moralim bozuldu
umarım dediğin gibidir
kaynanaya gelince bizim ki herşeyiyle çok iyi ama sadece bebek bakmaz yani bırakıp gitmem ona
çünkü yüzünden belli istemeyerek yaptığı kafası kaldırmıyor ve yoruluyormuş 67 yaşında bu arada
ben de anneme bırakıyorum öle bişe olduğu zaman

neyse ben çıkıyorum evde benden başka pc başında sıra bekleyen kız ve erkek kardeşim var sonra yine girmeye çalışırım öptümm

anaaa tesadüfe bak.ben 28 kasımda yaptım doğum. sorma bende adamı çileden çıkardım.süper bi dr ama.çok sabırlı.arkadaş gibi valla.p.teside kontrole gidicem.

anaaa tesadüfe bak.ben 28 kasımda yaptım doğum. sorma bende adamı çileden çıkardım.süper bi dr ama.çok sabırlı.arkadaş gibi valla.p.teside kontrole gidicem.
aman ne güzel kendime yakın hatta benimle drumu paylaşan birini buldum hihoyyyt
evet çok sabırlı,çok arkadaş,çok deneyimli işinde süper ama bunun yanında ukala,kendini beğenmiş ve hazır cevap..
p.tesi gittiğinde zeynep dinçer de selam söledi de ve suratınız izle :sm_cool:

aman ben geldim kimseler kalmamış zaten bende şans mı var?
dark muhakak olurdu galiba ceren prenses hala huysuz ki gelemedi oda.kız dark bu kız evini babasını öslemiş olmasın.
asorticim takma şu adeti kafana salla gitsin muhakak bişi yoktur stres yorgunluk ve hep dediğim gibi hormonlar tam olarak oturmadığı için gecikme veya hiç olmayabilirsin.
mmmf eee bu kadar trafikte bizde bi öğlen çaya gelelimde senin harika menünden faydanalım kuzum ya.aradan bizide çıkar.ne kadar mükemmel şeyler yapıyorsundur ya. ayrıca kaynananı bir daha esefle kınıyorumÇok üzgünüm çoookvalla sürahi nine vardı hatırlarmısın bilmem seninki onun şubesi olabülümü?
ben kaçar arada bakarım gelen olursa yazarım heee baktınız bende görüntü var ses yok anlayın uykuya geçiş yaptım.allah herkeze kesintisiz sağlıklı huzurlu uykular versin.

Son düzenleme:
noolsun yaa senle ben gece kuşu nerde bumillet benimki uyus diizilerine bakıyo bende assmalıkonağın bölümlerine bakıyom özlemişim bee çokkaliteydi beaaa

bizde küççük hanumları izliyoruz ama gözlerim kapanıyo valla hala çok halsizim
evet bende o diziyi nefessiz izlerdim be gerçekten kaliteli yapımdı.
aman şu adam sıpayı uyutsada uyusam o uyumadan uyuyamıyorumda

ya kızlar şu tickerı bi anlatın yavvvv dark çilek eylülllllll eylülcüm anlatmışsın cnmcım ama imza kısmını bulamadımmmmmm buarada ben düşündümde yeni kasım anneleri malum gelmek üzere bence darkçığımın açtığı 2008 kasım annelerinde devam edelim ne dersiniz gerçi sizler en başından beri burdaydınız ama ben tek tek konu açarak devam ettim benide alın aranızaaaa :):):):)

sedacım banada darkinlife anlattı yukarda kontrol paneli var onu tıkla profil düzenleyi aç. orda en altta doğum kilo kontrol yazan yere kopyaladığını yapıştırcaksın.

kızlar valla maşallah 2 gün yoktuk amma kaynatmışssınız oku oku bitmiyor valla bazı kısımları atlaya atlaya gittim :))
bu arada gözümden de kaçmadı dark dışında hiçbirinizin aklına gelmemişim :)) evet darkcım valla annemdeyim pazar günü kahvaltıya diye geldik geliş o geliş kaldık buralarda :)) ama kısmetse artık yarın evime geçeyim diyorum artık ama bakalım.
hasta olanlara çok çok geçmiş olsun
zeyna kafa yeni saçların hayırlı olsun darısı benim kafama inşallah :)))
3. ayını kutlayanlar daha nice aylar yıllar görün inşallah ve darısı bize inşallah
julicim bi yerde gözüme çarptı konaktan bahsetmişssin bizde de vardı ben sadece zeytinyağı ile halletim ama doktorum eğer geçmezse ve hatta sonrasında mustela nın konak önleyici şampuanı var onu kullanabilirsin dedi ve hatta onun tüm ürünlerini kullanabileceğimizi söyledi aklınızda olsun bir deneyin isterseniz.. ben kullanmadım ama kullanan bir arkadasım var pek de memnun.
buarada bişey daha öğrendim hani bu bizim yaramazlar yüzlerini çiziyorlar ya nivea nın s.o.s baby serisi var onu sürdüğünüzde anında kızarıklığını alıyor ve daha çabuk geçiriyor kıslar..
bu arada eğerki 10 günlük rapor alamazsam haftaya salı bende işe başlıyorum ve resmen şimdiden kasılmaya başladım (
şimdilik bu kadar yarın girebilirsem tekrar tekrar görüşürüs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…