- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #16.341
sağol canımZeyna iç canım ne olacak. Sadece limonu çok fazla tüketmek sütü azaltıyormuş Asotie demişti.
piraye-asorti siz hemen 2009 ekim annelerine üyeliğini yapın delikafadulden
ay Allaha çok şükür başım baya baya iyi oldu.neden bu kadar ağrıdı bende anlamadım
kız bu kadar olur bende erkanda 14 nkasımda sezercik oldum.nedense içimden geçti doğru çıktı.çok iyi ve çok yoğun bi dr bilmem mi?bende o kadar pimpirik bi hamileydimki aman bi daha hamile kalma başka yerlerde görüşelim dedi en son kaydirigubbakcemile3sen hangi tarihte yaptın doğum?aman hala aklıma o ameliyathane geldkçe içim ürperiyo
aman ne güzel kendime yakın hatta benimle drumu paylaşan birini buldum hihoyyytanaaa tesadüfe bak.ben 28 kasımda yaptım doğum. sorma bende adamı çileden çıkardım.süper bi dr ama.çok sabırlı.arkadaş gibi valla.p.teside kontrole gidicem.
iyi canımın içi senden nbr?naber zeynoo
ya kızlar şu tickerı bi anlatın yavvvv dark çilek eylülllllll eylülcüm anlatmışsın cnmcım ama imza kısmını bulamadımmmmmm buarada ben düşündümde yeni kasım anneleri malum gelmek üzere bence darkçığımın açtığı 2008 kasım annelerinde devam edelim ne dersiniz gerçi sizler en başından beri burdaydınız ama ben tek tek konu açarak devam ettim benide alın aranızaaaa :):):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?