- 5 Şubat 2008
- 10.690
- 882
- 448
- 44
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #16.321
içmem miii ama artık bağışıklık kazandım galiba artık kesmiyo yaw senağlamageçmiş olsun zeyna.ilac içmiyormusun.ben mecbur kalırsam parol içiyorum.
öncelikle 3.ayı dolanları tebrik ederim bizimde accık kaldı :dance:
domestosu fazla kaçırdın demi kokusu taaa buraya geldi senin gözünün yanması normal banlı eylül ayrıca 6. ayda bizde pasta kescektik akşam konuştuk bizden duydun dimeeee
valla allah kolaylık versin biri zor 2 tane sende.
doğumunu nerde yaptın drun kimdi?
canım senin yazdığın yazıyı okuyunca biri benim kayınvalide den bahsedio dedimvalla zeyna dediğin gibiyim çok tembelim ya....size bişey diyeyim de kıskanmayın tamam mıDDD annem ayın 28nde dönecek bu kötü haber ama annem gittikten sonra kaynanamla yiyip içeceğim benim kayınvalidem alt katta oturuyor ben evlendiğimden beri evde yemek yapmadım işe giderken dahi sabah kalktım kahvaltım hep hazırdı,öğlen yemeğim hazırdı işim yoğun olduğunda kocişimi hep doyurdu ALLAH GANİ GANİ RAZI OLSUN tek bi laf bile etmedi hamilelikte canım ne istediyse yaptı bende hem çalışıyorum çocuk koca kaldıramam yetişemem yani yine kayınvalidemlerle yiyip içeceğim çocuğuma da bakacak mmf benim kaynanam da türünün son örneği......
maşallah juli kafa hem de neskafeyle siz nasıl içiyonuz neskafeyi ben bir yudum alıyorum çok canım istemesine rağmenLavinya üzülme boyattıysan ne yapalım, bu bir risk düzeyi sanırım. Bir daha emzirirken boyatmazsın sen de.
Bu arada sigara içenlerin de emzirmeden 1 buçuk saat önce içmeleri gerekiyormuş. Ben gecen gece içtim de((( ondan biliyorum. Çok çekmişti canım ilk kez aylar sonra öyle keyif yapasım geldi yanına da neskafeyle (
YUPPPİİİ... 3.ayımız doldu ....
doktora gittik sabah.yalnız başıma götürdüm ilk defa.atladımtaksiye gittim vallahi.
rota virüsü aşımızı olduk.kontroller güzel şükür.
dün de söylemiştim doktarıma soracağım tattırma işini diye..sordum bugün.hayır dedi.çok küçük midesi ve vağırsakları hazır değil dedi.
ek basin işini diğer ay konuşmaya başlkayacağız dedi..belki de hemen başlamaz.damla ve süt dışında hiç birşey verme dedi.rezeneye de okey tabi.
kucağımda oğlum..şimdilik bu kadarr..omzum ağrıdı yaaa
teşekkür ederim jülicim.valla ben annem babam ve kardeşlerim dışındakı insanları takmak istemiyorum.ama yine de içten içe takılıyor tabi.bebek görmeye zaten davet edilmes anneannen sana biraz naz yapıyor galiba.sende üzülme canım.Canım anne bu barışılır merak etme. Ben asıl hamileliğimde kavga ettiğim anneannem ve teyzemle barışmadım. Beni arayıp bir hayırlı olsun bile demediler. Anneannemle annemde karşılaştım ve benim büyüğümdür diye barıştım ama bu kez bana halamların geldiğini duyunca anneme telefonda demediğini bırakmadı. Neymiş ben halamları davet etmişim onları etmemişim. Bebek görmeye davet edildiğini hele böyle yakınının davet edildiğini bilen var mı! Ararsın geliyorum dersin gelirsin. Ya da anneme gidelim dersin. Çok üzgünüüüm ben de bu konuda çooook. Ama vazgeçtim artık ben birşeyleri düzeltmekten. Bıraktım gitti, inan eşimin ailesinin tarafında daha el üstündeyim...
Ama bu anneanne tabii. Eğer kavga etttiğim annem olsaydı altından girer üstünden çıkar barışırdım. Her şey bir yana anne bir yana canım biliyorsun. Öptüm seni inşallah sen de barışırsın Eylül gibi.
canım ben deviti bıngıldaktan dolayı hiç kullanmıyorum.dr henuz genç ve ilk doğumum olduğu icin bir şey olmaz dedi.reğl nide takma kafana ilk 6 ay düzensizlikler olabiliyormuş.ya bir de ben arada bir devit3 var ya vitamın onu vermeyi unutuyorum bişey olur mu ay ne çok soru sordum yaa ama şu regl olyına çokk bozuğum yaa
kız bu kadar olur bende erkanda 14 nkasımda sezercik oldum.nedense içimden geçti doğru çıktı.çok iyi ve çok yoğun bi dr bilmem mi?bende o kadar pimpirik bi hamileydimki aman bi daha hamile kalma başka yerlerde görüşelim dedi en son kaydirigubbakcemile3sen hangi tarihte yaptın doğum?aman hala aklıma o ameliyathane geldkçe içim ürperiyokonak hastanesinde yaptım.erkan beyde duymuşsundur. çok iyi bir dr.sen nerde yaptın? çocuk dr. kime gidiyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?