2008 Kasım Anneleri

mucizecim aynı şeyleri yaşamışız ne kötü oluyor insan değilmi..annem çok üzülmüş o günden sonra ,dün bizi görmeye geldi şükür barıştık..merak etme sizde barışırsınız kısa zamanda..

konak hastanesinde yaptım.erkan beyde duymuşsundur. çok iyi bir dr.sen nerde yaptın? çocuk dr. kime gidiyorsun?

ay canım sevindim senin adına.çok zor oluyor ya.ben kendimi çok huzursuz hissediyorum neden böyle oluyor diye.kırmak ve kırılmaktan hiç hoşlanmıyorum.ben aramazsam annem heralde uzun sure aramaz.bende pek çesaret edemem bi kaç gün.hemde kırgınım.ama cuma günü abim gelecek şehir dışında oturuyor.onu da görmek isterim.gidememde napcam bilmiyorum.

Canım anne bu barışılır merak etme. Ben asıl hamileliğimde kavga ettiğim anneannem ve teyzemle barışmadım. Beni arayıp bir hayırlı olsun bile demediler. Anneannemle annemde karşılaştım ve benim büyüğümdür diye barıştım ama bu kez bana halamların geldiğini duyunca anneme telefonda demediğini bırakmadı. Neymiş ben halamları davet etmişim onları etmemişim. Bebek görmeye davet edildiğini hele böyle yakınının davet edildiğini bilen var mı! Ararsın geliyorum dersin gelirsin. Ya da anneme gidelim dersin. Çok üzgünüüüm ben de bu konuda çooook. Ama vazgeçtim artık ben birşeyleri düzeltmekten. Bıraktım gitti, inan eşimin ailesinin tarafında daha el üstündeyim...

Ama bu anneanne tabii. Eğer kavga etttiğim annem olsaydı altından girer üstünden çıkar barışırdım. Her şey bir yana anne bir yana canım biliyorsun. Öptüm seni inşallah sen de barışırsın Eylül gibi.

hatunlar merhaba nasılsınız bakem ben yine anneme geldim sabah kahvaltıya
kocişle sonra kociş gitti ben uyudum saat 1 de yattım 3 te kalktım ama nasıl
güzel oldu bu uyku bana neyse dün zaten uyuyamamıştım
zeyna kafan hayırlı olsun boyamışsın kafayıkaydirigubbakcemile3bende çok istiyorum ama cesaret edemiyorum yine de
azo sana da hayırlı olsun canım işe başlamışsın zor olmuştur ama olsun:CüvCüv:
canım senin yazdığın yazıyı okuyunca biri benim kayınvalide den bahsedio dedim
aynısından ben de de var canım ya ben de hiiç yemek yapmam sağolsun kahvaltısı öğleni akşamı hep yapar çağırır ya
o da benim altta oturuyor sadece şehir dışınca olunca yaparım yemek onun dışında hiç yapmam
hamileyken de aynı özeni benim ki de gösterdi allah razı olsun

maşallah juli kafa hem de neskafeyle siz nasıl içiyonuz neskafeyi ben bir yudum alıyorum çok canım istemesine rağmen

canım hayırlı olsun 3. ayınız herkesin darısı başımıza

ya bir de ben arada bir devit3 var ya vitamın onu vermeyi unutuyorum bişey olur mu ay ne çok soru sordum yaa ama şu regl olyına çokk bozuğum yaa

teşekkür ederim jülicim.valla ben annem babam ve kardeşlerim dışındakı insanları takmak istemiyorum.ama yine de içten içe takılıyor tabi.bebek görmeye zaten davet edilmes anneannen sana biraz naz yapıyor galiba.sende üzülme canım.
bizde annemle barışmak zorundayıs.ama biraz birbirimize naz yapcaz heralde......
ama eşimin ailesini doğumdan beri düşünmek bile istemiyorum ben.
inş.annenle dolu dolu çok güzel bir 3 gün geçirirsiniz.sakın sizde bizim gibi bebek yüzünden birbirinize girmeyin.

ya bir de ben arada bir devit3 var ya vitamın onu vermeyi unutuyorum bişey olur mu ay ne çok soru sordum yaa ama şu regl olyına çokk bozuğum yaa
canım ben deviti bıngıldaktan dolayı hiç kullanmıyorum.dr henuz genç ve ilk doğumum olduğu icin bir şey olmaz dedi.reğl nide takma kafana ilk 6 ay düzensizlikler olabiliyormuş.

arkadaşlar ya kızım geçen hafta grip olmuştu.o yüüzden 1 haftadır banyo yaptıramadım.burun tıkanıklığı hala geçmedi.yıkamak istiyorum artık ama cesaret edemiyorum napsam bilmiyorum yıkasammı yıkamasammıı şaşırdım.

darkçım piraye de mızmızlandı dün gece uyudu aslında ama ikide birde uyandı mıkırdandı durdu arada geliyo bu bebişlere,annen yanında deyilmi cnm biraz ver annene uyu sen

piraye-asorti siz hemen 2009 ekim annelerine üyeliğini yapın delikafadulden
ay Allaha çok şükür başım baya baya iyi oldu.neden bu kadar ağrıdı bende anlamadım

konak hastanesinde yaptım.erkan beyde duymuşsundur. çok iyi bir dr.sen nerde yaptın? çocuk dr. kime gidiyorsun?
kız bu kadar olur bende erkanda 14 nkasımda sezercik oldum.nedense içimden geçti doğru çıktı.çok iyi ve çok yoğun bi dr bilmem mi?bende o kadar pimpirik bi hamileydimki aman bi daha hamile kalma başka yerlerde görüşelim dedi en son kaydirigubbakcemile3sen hangi tarihte yaptın doğum?aman hala aklıma o ameliyathane geldkçe içim ürperiyo

ay az önce kayınvalidem geldi ,bende kızı yanağından öperken kızım kafasını çevirdi ağzını öpmüş oldum,kayınvalidem ne dese beğenirsiniz ağzından öpme çocuk konuşamaz büyünce :))) ay koptum yaa böyle şeyleri nerden duyarlar nerden uydururlar anlamıyorum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…