2008 Kasım Anneleri

Ya kız uyudu annem uyudu kociş de yok bomboş kaldım iyi mi :) Neyse siz varsınız. Uyanık kalayım da süt sağarım belki diye bekliyorum valla sonunda kafayı tırlatıcam şu süt depolama işi yüzünden. Eşim diyor ki nolur artık sağma eski günlerimize dönelim yine sen eski Juli ol diyo :))) Yazık ya mesela kız uyuyor tam yanıma yanaşacak oluyor dur ben bir süt sağayım geliyim diye kaçıyorum. Önümüzdeki 3 ay daha kızıma çalışacağım napıyım.

Lelal kahvaltınız amma uzun sürmüş. Ama sen yedekli gittin heralde ne yaptın kızın kıyafetleri falan yoksa gene kepçe kazan misali alışverişe mi çıktın?

Kızlar bu arada Mehmet Çağlar diye bir doktor var. Kendi adını taşıyan sitesinde adamcağız üşenmemiş 500 e yakın sayfa gelen soruları yanıtlamış. Ben okumaktan usandım valla 2 gündür onları okuyorum içerisinde çok faydalı bilgiler var. Yalnız şimdi soruları cevağlamıyor 2007 yılında bırakmış. İsterseniz bir bakın.

juli kafa uyumadın mı sen daha :)))
canım bugün bende süt sağdım her 2-3 saatte bir anca 60 cc çıkardım ceren içti akşamüzeri.
Akşamda sütüm iyi dolmuş olmalı ki içti çuk çuk maşallah.kaç gündür doğru dürüst emmiyordu gece dışında.Emzirdim,banyo yaptırdım uyuttum bende banyo yaptım.az bişe kitap okudum ve burdayım.

Bi bakayım dedim.yatmadan süt sağayım yine azda olsa en azından kanalları açıyo,

Walla canım ben buraya zor bakıyorum keşke fırsat olsa okusak.msn bile açamıyom çok zaman.

Lelal hoş geldin,hadi bakalım inş. rapor alırsın,bende pazartesi başlıcam işe.

Ahh başka kimler var önceki sayfaya bakamadım daha

Yok canım bizim makine süt sağma makimesinden önce davrandı :) bütün stoğu sildi süpürdü bir de alt değiştirdik sabahı eder artık inşallah. Benim sonraki süt seansım 3 buçuk 4 gibi :)) saat kurup uyanıcam. Kaç kere de 60 cc çıktı canım. Heralde tüm gün sağıncaiyice açıldı Ceren Sultan da iyi doydu. Uyudu mu bugün sabah çıldırmıştın :))

3-4 kerede çıktı anca Julicim.emmedi gündüz pek.Makinayla daha çok çıkardı aslında ama yok yanımda.

iyi açıldı iyi içti sütü maşallah.ama banyodan sonra bi de üstüne mama içti o da bi 60-70 cc kadardı.
benim kız iştahlı maşallah.
Sütaş entegre tesisleri olmak lazım buna yetişmeye DD
Bunada şükür emsinde yine mama yesin.Emmeyince cidden süt azaldı iyice.

Demek banu Su uyandı emdi,ohhh yarasın bebişime.
saat kur artık sen.bende yatmadan sağcam

cerende 11. yada 11.30 da anca uyudu walla.
sabah en erken 7 ye kadar yat dedim :))) Dinlerse tabi.
Hiç uyumadı gün içinde ya belki uyur

Ohhhh dinledi mi seni tamam annecim 7 de kalkarım dedi mi :)) Belki evinizi özlemiştir kuzun. Banusu insan secmeye başladı. Daha gecen hafta görmüştü annemi en son bugün ilk gördüğünde bir ağladı ben aldım hemen sustu. Sonra alıştı gülücükler sactı ama zamane çocuğu canım bunlar :)

Yarın yine bir konak calışması yapıcam canım ama tam nerelerde var o bile gözükmüyor ki sactan. Aslında çok yok sanırım önlerde ve yanlarda var. Yanlarda kulağına su kaçmasın diye dikkatli duruluyorum sanırım ondan da olmuş olabilir. Ceren yatarken tadını çıkar böyle anların bence tumba yatak :))

babasını özledi heralde dediğin gibi.telefonda konuşturuyorum nasıl diller döküyo babaya.kızım çok özlemiş babaısını sanırım evinide özledi.kalabalıktan sıkılmış olabilir.

akşamüzeri yattım 1,5 saat ondan uykum gelmedi.

bak dediğimi yap memnun kalırsın.Görmesende saçını yuvarlak uçlu tarakla yavaş yavaş tara masaj yapar gibi.Üstte yanda ve hafif arkaya doru oluyo

Diloks 3. ayınız kutlu olsun.Walla geçmişi okuyorum o kadar çok yazacak şey var ki başlasam sabahı bulacak DD

Kısaca hastalara geçmiş olsun
Yenilenenlere imaj değiştirenlere hayırlı olsun
gezmede olanlara iyi gezmeler
Misafiri gelenelere kolay gelsin
Çocuğu hasta huysuz olanlara geçmiş olsun
memlekete gitklere iyi yolculuklar
işe başlayanlara kolay gelsin,allah hayırlı kazançlar versin

Ayy ben war ya ne tembelim böle DDD Toplu cevap yazdım

Azocum önlük takıyorum ama sürekli önlük değişmekten gına geldi.Hiç sevmiyor üstüyle başıyla oynamamı,ağlıyo her seferinde.
önlüğe rağmen içinede ağız bezinden koyuyorum.bu seferde önlük ıslak ıslak değiyor yüzüne ona canım sıkılıyor.ne kadar sık değişsemde biraz üşüyor yüzü.

Kalimerocum elmayla havucu karıştırmasaydın önce elmadan başlanıyor.
Çok az ve bi kaç gün sadece elma tattırılıyor.Bişey olmadığından emin olmak için.

Zeynacım cerenden gelemedim walla da :))

Günaydın herkese.Kızlar hepinizden bişey rica edebilir miyim?Kayınvalidemle birbirimize girdik mevlüt yüzünden.Resmen kin kaptı banaçSalı günü mevlüt var.Bana doğumdan hemen sonraki 10 gün içinde mevlüt okutturmalıydık, artık ben karışmıyorum dedi.Ben 14 kasımda sezeryanla doğum yaptım.Bebeğim halen çok gazlı.Cesaret edemedim ve zaten ameliyatlıydım.Eşim de bu konuda annesini destekliyo.Mevlütlerinizi ne zaman okutturdunuz?

ben daha okutmadım bile prematüre olduğu için enfeksiyondan korktuk bğyğk oğlumda 52 günlüğkken okutmuştuk yaniöyle denk geldi
ay buıbüyükler herşeye neden karışır nedennn

bizde 20 günlükken okuttuk kayınvalidemin ısrarı yüzünden..bana kalsa daha geç yapardım..

bu arada kızım biraz önce kahkahalarla güldü hemde arka arkaya..ilk defa böyle katılırcasına sesli güldü .resmen kahkaha atıyo yaa..ay çok heyecanlandım ..hemen sizinle paylaşmak istedim..

Günaydin herkezeee...mevlüt illaki okutulmalimi?

Ben okutmadim cünkü yanlizim,kayinvalideminde bu taraklarda hic bezi olmaz

oda bisi demedi.ama sanirim annem evde okutcakmis bizim icin gidince.

valla canım bende doğurmadan önce kayınvalden gibi hemen yarı kırkı çıkınca yapıcam diye tutturdum.annem karşı çıktı bana iyileşmeden kendine gelmeden olmaz diye.bende senin gibi sezeryan oldum.ve hiç uyumayan bir bebekle tanıştım.anneme okadar hak verdimki kesinlikle yapamazmışım zaten bana doğurda gör demişlerdi.bende daha yeni yaptım.yapana kadar kızım 2 ayı doldurmuş oldu.hiç kolay bi şey değil.bide bizim mevlut cok kalabalıktı iyiki beklemişim dedim.önemli olan senin ve bebeğinin durumu.zaman hiç farketmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…