2008 Kasım Anneleri

Julicim hep söyliycem unutuyorum, eşim senin kızı fena halde bizimkine benzetiyor. Hatta 1 keresinde resmini mi koydun diye sordu :) tabi uzaktan bakıyodu :)
Bu arada bizim saçlarımız çok dökülmeye başladı. Sırma saçlı kızım kel mi kalıyor acaba... Bir de bizde bi tuhaflık var. Saöçlarımız siyah kaşlarımız sarı. herkes bu saçlar döklünce yerine sarı sarı çıkacak diyo... Ben kızımın bu haline çok alışmıştım ama her renk kabulümüzdür tabi. Sizin saçlar da dökülmeye başladı mı?

mmmf maşallah keltoşuna çok sevimli ve çok güzel gelişiyor, gerçi ilk resimleri görünce benimde ağlayasım geliyor benimkide baya küçük doğmuştu,

elmalıcım dün baktım ama mesaj görmedim bakarım tekrar, bahsettiğin kitap bende hala :))

juli çalışma saatlerin uzunmuş ama esnek olması güzel bence:) benimde aslında okul yakın sayılır arabayla 10 dakikada gidiyoruz ama araba eşime gün içinde çok lazım olduğu için ben 9 daki ders için 8 de çıkmam gerekecek evden( inşallah oğlum anaokulu yaşına gelene kadar kendi okulumu açmış olurumda kurtulurum

merhabalar
saat 7 de bizim mesai başladı oğluşumla ortalığı topladık ablamızı okula yolcu ettik kucağımda bebişle ne kadar yapılırsa kahvaltıyapmaya çalıştık şimdi uyuttum dedim yine mıkırdandı ve emiyor ben ne zaman oğluşum akıllandı bi düzene girdi desem ertesi gün mahvoluyorum bütün gün ağlıyor ve hiç uyumuyor sıkıntısı yokken nazar mı değiyor ne...

nehir sünnetiniz hayırlı olsun ben çok korkuyorum sıkıntısı oldu mu eşim seneye yaza yaptırırız diyor sonra ayrıntılarıyla anlat bize herşeyi

zeyna harika çıkmışsınız bebişinde sende maşallah

mmmf senin mikroskobik oğlun maşalllah dediğin gibi tosun olmuş allah nazarlardan saklasın

dark okula başlamışsın benimde pazartesi başlamam gerek ama bir 20 gün rapor alacağım ondan sonra bakıcıyı ayarladık sayılır saat 8:30dan 15:00e kadar 650 lira vallahi çalışmasak yeri var sizler çok şanslısınız hem aklınızda evde olmaz öğrencilerin ne kadar özlemiştir benimkiler sürekli arayıp ağlıyorlar ne zaman geleceksiniz diye

merhabalar hatunlar
bende geldım de ne cok konusmussunuz yıne ya oku oku bıtmıyor
oncelıkle mmf senın mınık cok tatlı cıkmıs maasallah kuzuya

kaka mevzusu, gebelık testı, ıse baslama derken bayaga konuya el atmıssınız
bende cılek ve asortık hanımı ve azoyu ozledım yawww

zeyna maasallah senın tosbaga ıle gezıyorsun ben hala gezmeye falan cıkamıyorum
ayrıca anne ogul pek bı guzel cıkmıssınız

julıcım sen yıne de ıhmal etme test yaptırmayı
benımkınde kan falan yoku ama test yaptırdıgımda bakterı cıkmıstı
ıhmal etmemek lazım

darkcım ıse baslamıssın canım hayırlı olsun
ceren hanımı tenefus aralarında gorebılmen cok buyuk bır sans

ıse baslayacak olan annısler endıselenmeyın baslayana kadar ınsan dıken ustunde gıbı duruyor nasıl yapıcam dıye
ama basladıktan sonra bır usre ıcınde duzen kuruluyor ve sonrası o kadar da cok zorlamıyor
evet ılk zamanlarda cocukta annede zorlanıyor ayrı kalma ve beslenme konusunda ama sagma veya eve gelme seklınde duzen kurulunca hersey tıkırında gıdıyor

:))) İnanmazsın bir gün annem de sizin kızın resmini görünce bizim kız sandı :)) Sırma saçlılar ya o nun dışında da gerçekten benziyorlar ama. Eeee insan insana benzermiş küçük insanlarımız bizim. İsimleri de benziyor ne de olsa.

Banusu'nun da saçları dökülüyor canım ama o kadar çok saç var ki kel kalmasına imkan yok. Bir de ense iyice uzadı kara kara yazın ne yapacağız diye düşünüyorum. Mmmf ne şanslısın Mali havalı havalı serins erin dolaşacak yazın :)

ben geldiimm...
testte tek çizgiyi gördüm rahatladım valla, gözün aydın diyenlere çokkk mersii
kızım demin döndüüü koltuğun üstünde yatıyodu sağ bacağını diğerinin üstüne atıp döndü sonra yatırdım yine döndü,geçen günde bana bi kahkaha attı eridim resmen nasıl güzel güldü yavruşum:ecrin_bebek:

mersi kızlar hepsi birbirinden güzelmaşallah ama iskeletor haline bakınca ne kadr değiştiğini anlıyorum yoksa hiç ufak gelmiyodu bana:))
beni çığırıyo çığlık çığlığa şarkı söylüyo içerde bibakiim şuna

asortie tek çizgi çıktı bebeem hamile deyilim hihoyyytkaydirigubbakcemile3:lepi:sırnaşık şey test sonucu negatif yap sende bak bende yoksa sendede yoktur yap rahatla tatlışşşD
ahh canım çok sevindimm valla bende bugün akşam yapıcam kociş getirsinde
asortieden haber çıkmadı
birde çileği özledim (minik çilek annesinin kollarında uyuyor:))
ben burdayım ama hala haber yok benden-tatlicadiarzu-

canım öncelikle sünnetiniz hayırlı olsun valla o gün delik aradım napiim tırsıncakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ayy bitemizlik yapıyım dedim eylül hanım sağolsun izin vermedi çokta şevkliydim ama
şimdi uyudu hatun bende şevk kalmadı napiim ben yaa puuff bu arada hala regl olmadım
kociş akşam gelirken alacak bakalım ne çıkacak inşallah bişicik yoktur
piroşta yapınca rahatladım ama yine de acaba diyorum yani ee sizlerde ne var ne yok bence
zeynanın boyuu 168 olmalı benim 160 olduğum kesinde onu tam kestiremedim

merhaba kızlar...

zamanımo kadar dar ki nasıl okudum bilmiyorum yazılanları..

mmmf ne şeker çıkmış yaa..helal olsun ..ne zorluklar atlattın..

pirayecim benim oğlum da arada bir atıyor kahkaha ama acaba mutluluktan mı sıkıntıdan mı atıyor henüz çözemedim..

işe başlama zamanları yaklaşmış herkesin.allah kolaylık versin..herhalde en büyük rahatlığım bu benim.izin izin izin..

julicim sen bir kaç aya banusunun saşlarını örersin vallahi..maşallah ..benim oğlumun da dökülüyor saçları.acaba hepsimi dökülecek ,yenisimi çıkacak..rengi değişecek mi..

bana sesleniyor gidiyorumm

bu arada dun kı doktor maceramızı anlatmayı unuttum
dun kı kontrolumuzde doktor oglumun ıstahlı bır cocuk oldugunu boy ve kılosunun ıyı oldugunu ama bagırsaklarının henuz ek besıne hazır olmadıgını soyledı
zaten benım 2 kez meyve suyu denememde de cocuk rahatsızlanmıstı gece
asırı kusma ve ıshalının korkulacak bır durum olmadıgını kusma ve salya akmasının saglıklı bır surec oldugunu soyledı
bakterı cıkmadıgı takdırde ıshalının sebebını beslenmesının ıyı olmasına baglayabıleceklerını soyledı

ama ek besıne gecmeden evvel sındırım sıstemının duzene gırmesı ıcın bır surup verdı
kullan ıshalı duzelecek ve duzenı daha ıyı olacak dedı

ayrıca ben dvıt harıcınde bır ılac kullanmadıgımı ve multıtabs verıp vermeyecegını sordum
hayır gerek yok sımdılık sadece d vıtamını yeter zaten ıkı aya kalmaz ek besın ebaslayınca taze kendın sıkıp meyve suları vereceksın ve gerek kalmayacak dedı
en onemlısı gunese cıkarmak cocugu hem de multıtabs alkol ıcerıyor tavsıye etmem dedı

rota vırus asımızı da olduk sımdılık bır sorun yok gıbı gorunuyor ınsa allah duzenlı gıder

dün benim hatunda bir bacağını diğeriyle birleştirip döndü şok oldum yani yana fln yatıyordu
ama döndüğünü bilmiyordum öğrenmiş oldum allahtan bizim yatağın tam ortasıdaydı ben de
altını değiştirmek için bez almaya gittim yan odaya geldiğimde dönmüştü bileee

asortık hatun senın bu kız laz kızına benzemıyor
sen de kendıne benzetmıssın cımcımeyı

bır ben benzetmedım herhalde kendıme
cok ılgınctır benım babama benzıyor oglum
hem sen benı hıc ozlemedın mı hııı?
o kadar kulaklarını cınlatıyuoruz senı soruyoruz hııı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…