- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #16.961
birell ne turtacım aydınlatsana şu cahalı
yok yaa hiç farketmedim ama farketmemde pek mümkün deel benimki 6 günde anca yapıyo bende bu neden hıı şundan diyemiyorumm-tatlicadiarzu-
Julicim hep söyliycem unutuyorum, eşim senin kızı fena halde bizimkine benzetiyor. Hatta 1 keresinde resmini mi koydun diye sordu :) tabi uzaktan bakıyodu :)
Bu arada bizim saçlarımız çok dökülmeye başladı. Sırma saçlı kızım kel mi kalıyor acaba... Bir de bizde bi tuhaflık var. Saöçlarımız siyah kaşlarımız sarı. herkes bu saçlar döklünce yerine sarı sarı çıkacak diyo... Ben kızımın bu haline çok alışmıştım ama her renk kabulümüzdür tabi. Sizin saçlar da dökülmeye başladı mı?
ahh canım çok sevindimm valla bende bugün akşam yapıcam kociş getirsindeasortie tek çizgi çıktı bebeem hamile deyilim hihoyyytkaydirigubbakcemile3:lepi:sırnaşık şey test sonucu negatif yap sende bak bende yoksa sendede yoktur yap rahatla tatlışşşD
ben burdayım ama hala haber yok benden-tatlicadiarzu-asortieden haber çıkmadı
birde çileği özledim (minik çilek annesinin kollarında uyuyor:))
iyi aksamlar hanımlar nasılsın nezamandır acamıyordum malum sunnet olduk çok sukur ıyı bır ara paylasırım sızınle nasıl oldugunu sunnet olurken ben dayanamayıp dısarı çıktım ve o anda keske kızım olsaydı dedım neyse daha sonra yazarım hepsını
zeyna canım cok guzel çıkmıssınız ıkınızde :)
asortıe canım çok guldum bende delık varmı dıye aklınıza getırmeyın sakın ve ıyı korunun insan iştemeden hamıle kalınca çok kotu oluyor basıma geldı benım sakın bırsey olmaz demeyın:))
denızannası sen nasılsın buarada çilek gıtmış eylulcum sen nasılsın ve daha isim sayamadıklarım neyse kızlar ben çıkıyımda bıraz yatıp dınlenıyım denızım uyumuşken iyigeceler:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?