2008 Kasım Anneleri

juli sevindim kakanıza gözünüz aydın,

piraye test sonucun, lelal iznin hayırlı olsun,

bende rapor alayım 10 gün diyordum ama juli gibi bende vazgeçtim, kendime acayip stres yaptım nasıl olacak nasıl gidecem vs. vs düşünüp duruyordum korkunun ecele faydası yok bir an önce başlamak lazım, kayınvalidemde dört gözle bekliyor torununa kavuşmak için:))
dünde okulda kuruluda yapmışlar nasıl olsa.

juli gezicikitap konusunda aslında dediğin doğru ama ben çok sevdim burayı çünkü zamanında alıp okuduğum ama kitaplığımda beklemesine gerek görmediğim kitaplar yerine (bazı kitaplarımdan asla vazgeçmem, geçemem:) almak isteyipte bazı nedenlerle alamadığım kitaplara bu şekilde sahip oluyorum, birde mesela dün bir üye ile 3 kitap takası yaptık bir kargo ücretiyle 3 kitap işime geliyor açıkçası, ben kargoyu arayıp evden almalarını istiyorum, gerçi her sokak başında bir kargo şirketi var zaten, yada yakınsa ptt kargo 3 tl ye taşıyor ama bana zor geliyor alışmadığımdan olsa gerek hatta pttninde evden alma servisi var sanırım

kızlar bu arada gezicikitaba baktımda yeni bir üye tarafından orhan pamuk kitapları eklenmiş sizlerden birimi acaba diye merak ettim

bu arada julicim geçmiş olsun ve aynı zamanda da gözün aydın iyi kızda bişey yok.
ya bende her kakada kontrol ediyorum dün biraz yeşilimsi gibi gelmişti ki akşamına ikinciyi yaptı baktım normal.annem kaka kontrolörü oldun, sen yokken ben bari saklayayımda sen gör diyo kadın yoksa beynimi yersin :))) çok mu pipirikli oldum ne
mmfcim ben ve duru hanım 4. ayınız kutluyoruz canım ,
bizde yarın 3. ayımızı kulicasss büyüyoruz bizde :))

eylülcüm çatalcayı bende bilirim evet pek öle götürebileceğiniz yerler yok ama en azından hafta sonları arabaya atlayıp yakında gidebileceğiniz temiz hava alabileceği çok yer var ..biz her geldiğimizde eniştem mutlaka bizi pikniğe ve köylere götürür severim oraları bende hatta havalar düzelsin gelicem bende oralara kızım temiz hava alsın biraz.

valla canım ben istanbulun en güzel semtinden buraya gelin geldim..bilerek ve isteyerek,ama hiç hesaba katmadım çocuğum olunca gezmeyi tozmayı..şikayet etme hakkım yok yani kaydirigubbakcemile3dediğin gibi artık yakında büyükçekmece sahil ve buralardaki köylerde temiz orman havası falan filan ..tabi haftada bir boğaz , ortaköy ,sarıyer ben istanbulsuz yaşayamam..

napıyonus kızlar.
ortalık bi moktur gidiyo.benimkide dün akşamdan beri yapmamıştı 1 saat önce yaptı ben normaldir falan dedim ama babamız kucağına bi aldı onuda batırdı heryer mok oldu. eee böle olunca doğru banyoya ciyak ciyak çocuk yaptığına yapacağına pişman oldu şimdide sızdı.
bizde çay içip çekirdek çitliyoz.
pirayecim gözün aydın olsun.kurtardın kendini minik pirayeden ama asortiden haşa haber yok.
evet denizanası çileği bende ösledim.ama oda çok özlem çekti ve şimdi özlem gideriyo en büyük hakkı

iyi aksamlar hanımlar nasılsın nezamandır acamıyordum malum sunnet olduk çok sukur ıyı bır ara paylasırım sızınle nasıl oldugunu sunnet olurken ben dayanamayıp dısarı çıktım ve o anda keske kızım olsaydı dedım neyse daha sonra yazarım hepsını

zeyna canım cok guzel çıkmıssınız ıkınızde :)

asortıe canım çok guldum bende delık varmı dıye aklınıza getırmeyın sakın ve ıyı korunun insan iştemeden hamıle kalınca çok kotu oluyor basıma geldı benım sakın bırsey olmaz demeyın:))

denızannası sen nasılsın buarada çilek gıtmış eylulcum sen nasılsın ve daha isim sayamadıklarım neyse kızlar ben çıkıyımda bıraz yatıp dınlenıyım denızım uyumuşken iyigeceler:))))

nehircim sağol canım iyiyiz napalım hayat aynı ,hayırlı olsun sünnetiniz güle güle kullanınkaydirigubbakcemile3
zeyna röflen pek belli değil şekerim ama çok güzel çıkmışın valla ..:teytey:

nehirsoncum sünnetinizhayırlı olsun kurtardınız valla siz.
zeyna kafa valla kırkbirkere maşallah yani valla bu hatunun boyu kadar bir çocuğu daha olduğunu görmeyen bilmeyen inanmaz hani :)
saçlarda süper olmuş yani :)))

zeyna çok güzel çıkmışsınız:))

nehirson hoşgeldin canım hayırlı olsun sünnetiniz erkek oldu seninki desene:)) biz iyiyiz denizimle, senin denizin nasıl uygun olduğunda uzun uzun anlat , anestezi genelmi lokalmi yapıldı, işlemi değil ama iyileşme sürecini çok merak ediyorum

valla normalde belli oluyoda saçım resimde pek çıkmamış zaten sapsarı röfle değil benimki gölce bi kerem sık değil hem
ayrıca iltifatlar için çok mersü valla zaten büyük oğlumu kardeşim sanıyorlar görmediklerinde bide bunun büyüğü var diyince 1*2 yaşında sanıyorlar 8 diyince ağızları dibe vuruyo delikafadulden

mmmfcim hayırlı olsun cnm 4 ayınız darısı başımıza benimki bütün müziklere bayılıyor bi ses duymaya görsün gülücüklere başlıyor hemen :) diş konusuna gelince bizimkinin salyaları akmaya başladı ne bulursa ağzına götürüyor acaba onun huzursuzluğumu bu ne
jülicim aynen dün bizde de aynı şey oldu gibi annemleri aradım hemen kısır yemiştim ondandır dediler öle çok kan gibi değildi minik minik kırmızıya benzer bişeyler vardı ama kakası bazen yeşil bazen sarı bazen sümüklü gibi bazende katı ve sıvı gibi değişken bende merak etmeye başladım en kısa zamanda tahlile götürücem sonuçları haberdar et bize şekerim geçmiş olsun (buarada hadi gözün aydın yapmış kakasını ay ne günlere kaldık anam halimize bak kaka yolu gözler olduk hehe)
pirayecim hadi gözün aydın şekerim bide asortiden alalım haberleri banada yiğenim her geldiğinde
teyzoş sen hamilesin yine deyip deyip suruyo malum mu oluyo çocuğa ne amanın düşünemiyorum :)
nehirsoncum sünnetiniz hayırlı olsun şekerim
zeynacım pek hoş çıkmışız biraz havalar düzelsede ist.da bizde kendimizi atsak dışarılara

Nehir seninkide mi Denizdi :) Kasım bebeklerinde Deniz bolluğu var. Ben de oğlum olsaydı Deniz ismini düşünüyordum. Sünnetiniz hayırlı olsun.

Kız Zeyna yerim onu ben. Anne ne işimiz var burda kalk gidelim beşiğimi özledim diye bakıyooooo kıyamam yaaa. Sanki bende yok o boyutta bişey içim kaynadı valla. Ahanda buraya yazıyorum bu kız 2-3 olsun ben ikinciyi yaparım kesin onun bebekliğini özleyip :)

Sedacım kısırla ne alakası olur. Sütün rengi değişmiyor ya yediğimiz şeylerle.Anneler de bir alem oluyor. Ya genel durumunda bir değişiklik yok gerçi beklemek in bebişinde de bir şey yoktu ama amip çıktı. Dur bakalım kakada yeşillik ya da sümüksü bir görünümde olursa bize yakın bir hastane var hemen kakayı oraya götürür baktırırım ama altın sarısını bu haliyle ancak kuyumcuya götürürüm DD

Dark ne yaptı acaba? İşe başlayanlar deneyimlerini yazarsa pek güzel olur kızlar bizim için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…