- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #16.921
Lelal hangi ssk ya gittin. Ben bakırköydekinde hallettim işimi de oraya gitmemek için rapor almaktan bile vazgeçtim :)
canım rapor almakta açıkcası eniştem yardımcı oldu saolsun numuneden aldım raporu şirkete de belirttim 10 gün biliyorsunuz sezeryan yüzünden erken yaptım bunu kullanıcam sorun yaratmayın diye raporda alıyorum dedim neyseki bu sefer nasıl olduysa anlayışlı karşıladılar..perşembe günü de fındıklıya gidicem raporu teslim etmeye ama korkuyorum.
cuma günü de fuar var bizim tam gün fuarda olucam kız 2 gün annemde kalıcak ne anladım ben rapordan zaten yine ayrı kalıyorum kızdan ..
valla canım ben istanbulun en güzel semtinden buraya gelin geldim..bilerek ve isteyerek,ama hiç hesaba katmadım çocuğum olunca gezmeyi tozmayı..şikayet etme hakkım yok yani kaydirigubbakcemile3dediğin gibi artık yakında büyükçekmece sahil ve buralardaki köylerde temiz orman havası falan filan ..tabi haftada bir boğaz , ortaköy ,sarıyer ben istanbulsuz yaşayamam..eylülcüm çatalcayı bende bilirim evet pek öle götürebileceğiniz yerler yok ama en azından hafta sonları arabaya atlayıp yakında gidebileceğiniz temiz hava alabileceği çok yer var ..biz her geldiğimizde eniştem mutlaka bizi pikniğe ve köylere götürür severim oraları bende hatta havalar düzelsin gelicem bende oralara kızım temiz hava alsın biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?