2008 Kasım Anneleri

benimki henüz dönmeye başlamadı ama bacaklarıyla sürekli itme eğiliminde. özellikle dizlerime yatırdığımda göğüslerimi haşat ediyor ite tekmeleye...

bu arada tek çizgileri tebrik ederim :)

hoşgeldin asorti

benim oğlumda uzun ama serek saçlı doğmuştu şimdi uzun saçlar dökülüyor ama alttan çok gür bir şekilde yenileri geliyor hemde daha sarı

hava çok güzel diye bebişi çıkarayım dedim giydirdim ben giynip makyaj yapana kadar uyuklamaya başlamış vazgeçtim bende apartmanın hemen arkasındaki parka çıkardım biraz hem güneşlendik oğluşumla, hemde baskatbol sahasındaki abilerini izledi şimdi de uyudu kaldı:))
kalimeronun dediği gibi güneş çok önemli bu dönemde

canım benin kalıbıma 3 yumurta , 1 su bardağı şeker, 1 su bardağı sıvıyağ, 1 su bardağı süt, aldığı kadar un, kabartma tozu vanilya koyuyorum her zaman tutuyor, içinede evde ne varsa katabilirsin damla çukulata, kakao, tarçın, ceviz vs isteğini seç:)) son zamanlarda ben tam buğday unu ile yapıyorum evde varsa deneyebilirsin

çukulata sos ve krem şantin varsa ağlayan pasta yapsana çok güzel oldu ben denedim

selam kızlar
bugün güya ssk ya gidecektim ama gece bizim cimcime hiç yapmadığı şeyi yapıp gece 2 de dikildi ayağa 4 e kadar uyumadı oyun istedi ee tabi benim yatmam sabah 5 i buldu ve haliyle uyuya kaldım
böylece ssk ya gitme yalan oldu bende artık yarın erken kalkıp gidicem bir aksilik olmazsa.bugün hava çok güzel ama bende deli gibi bir baş ağrısı var kafamı kaldıramıyorum yerinden ..

lelalciim 3. aynız kutlu olsuun maşallah bebişinee
selam herkese birazcık takılayım size dedim açtım pc yi ama ne mümkün duru okyanus izin vermedi.bide aptçda tadilat var tam uyutuyorum pat uyanıyor sinir oldum.şimdi gene uyudu.bende gidiip biraz ütü yapayım

şu zeynanın pastasının tarifini akydeden varmı bulamadım yaa gıcık oldum

AĞLAYAN PASTA
4 Yumurta
2,5 Kahve fincanı şeker
3 Kahve fincanı un
Kabartam tozu
Bunları bi güzel mikseler çırpıp 32 cm yuvarlak tepsiye dökün.he accık bi karşım tepsi büyük diye geçirmeyin aklınızdan becerebilenin kek öle bi kabarıyoki.neyse zaten 15 dakkada kızarıp pişiyor.kek çıkartıp soğutun.
1 paket krem şantiyi 1 bardak sütel çırpıp soğuyan keknin üstüne yayın güzelce he tepsiden çıkartmayın keki orda kalsın.
ondan sonra 1 paket çikolata sosunu 2 su bardağı ile pişirin ve kaynar bi şekilde krem şantinin üstüne dökün.2 sn ye sonra gözlerinize inanamayacaksınız.az soğumasını bekleyip soğuduktan sonra dolaba atın 1-2 saat dolapda donsun.sonra kek gibi servis yapın. harika oluyor afiyet olsun yapan olursa.
he çok uzun gözüksede 40 dakkada çıktım ben mutfaktan yiğitle.eli pratik olanlar (mmmf) 30 dakkada çıkabilir.

zeynadan kopyalandı:)) albümede resmini koyayım bari:))

ayyy çok sıkıcı yaa kızlar oyun battaniyesi kullanan var mı memnun mu

oyun halısımı asorticim .geçen hafta sonu yapıcaktım çok heves ettim ama malzeme almaya gidemedim çok yağıyodu kocişide kaldıramadım yattığı yerden ama bu haftasonu inşallah yapıcam .çok zevk alacağını düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…