2008 Kasım Anneleri

Günaydın Şekerlerrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldim savulun bakem :))

geçmiş olsun Julicimşöpüyoruz Banusu yu.

İyi İnsan lafının üzerine anca bu kadar gelir heralde:roflol:

Özledim walla sizi kaç ay oldu görüşmeyeli,ay olmadı mı?Uzun geldi de epey :):1hug:

Başladım göreveşdün bir bugün iki.

İlk gün saat 10 da geldim eve.(Okuldada sinirlerim hopladı tenefüs saattlerine bunuda sonra anlatırım) Emzirdim.Cerencik ağladı biraz.Özlemiş bizi.Emzirdim.Öğlen tekrar geldim yatıyordu.Çıkışta geldiğimde biraz seslendim azıcık sevdim ayaküstüşüstümü değüşmeye gittim başladı ağlamaya.Durmadı bi süre.Kıyamam ya ben buna dedim.Zor olduştanıyorlar artık.

2.gün yani dün ise tenefüste gelemedimşmüfettişler vardı.teftiş olduk.Gece mama verince sütüm boşta kaldığından sağmıştım.Annem onu varmiş ben gelene kadar.
Dün ağlamadı.Şunu farkettim açsa beni görünce daha çok ağlıyor.Anne çok acıktırma mama ver dedim.

Annem beni emzisn diye benim gitmeme yakınsa mama vermiyorda.Olsun sen az da olsa ver dedim.

Bugün yine termosa mama suyumuzu ılık bi şekilde koydum.Annem biraz sıcak yapıyorşo yüzden ben ayarlayıp gidiyorum.Malzemeleri yakınına koyuyorum.

Zor biraz ama olacak gibi.Annemle olduğu için içim çok rahat.Hiç çocuğunu evde koyup gitmiş gibi bi psikolojim yok.Yalnız insan uykusuz kalıyor birde üstüne sabah erken kalk işe git kolay değil.

Hepsi bebeklerimiz için napalım(

Biraz geçmişi kurcuklayayım.

günaydın canlarımmm
karnım çok aç bu sabah erken kalkan çayı koymuş ellerine sağlık darkcım Allah yardımcın olsun darısı başımıza.
mmmf bi poğaça versene bizim fırında daha çıkmamış cokacimcoook ayrıca mersü o sizin güzelliğiniz -tatlicadiarzu-

Günaydın kızlaaar. Bu sabah babamız erken gidince ben de tüm evin işini bitirdim. Biraz önce de pıtırcığımı uyuttum birden boşluğa düştüm tabii alışkın değilim:)

Maytap ya avatardaki fotoya bittim. Çok tatlı oldu bu serseri.

Dark gerçekten tam lafının üstüne geldi.Ya bu sömestr çıkışı müfettiş de noluyor ben anlamadım. Görümceme de gelmişler ama eşime gelmediler. Bence tatil dönüşü çok saçma. Bakalım biz işe başlayınca nasıl olacak. Sırada kim var kim başlıyor?

zeyna üzerine tahminim 1.57 :))

juli çok kibarsın tatlım:))

doğumdan önce haftada 44 saat dersim vardı şimdi ne kadar verecekler hiç fikrim yok, benim planım şöyle çarşamba, perşembe , cuma 10 saatten 30 saat okulda pazartesi yada salıda okul dışında koordinatörlük, ama belki yarım yarım 4 gün ders bir günde koordinatörlük olur
karışık yani

senin nasıl mesai saatlerin

Canım benimki de çok. Sabah 9 dan akşam 7 ye kadar çalışıyorum ama şöyle avantajlarım var. Evim işime yakın yarım saatte işte oluyorum. Ayrıca hiç 9 da gitmedim işe :)))) 10.30 gibi orada olsam diyorum küçük hesaplar yapıp :jeyyar: toplam 9 saat kızımdan ayrı kalırım. En az bu oluyor yani. Cuma süt iznim, cumartesi kendi iznim, pazarları da bebişimin çalışma günü olur (babamız totoyu yerinden kaldırabilirse tabii) böylece 4 gün ayrı kalmış oluruz. Her şey planlandığı gibi olmuyor ama kabataslak özet budur :))

İşimiz gücümüz yok Zeyna'yı bulduk uğraşacak :)) Zeyna şöyle bir boy foto koysaydın o zaman isabetli tahmin ederdik be canım :)

Günaydın herkese... sanırım biz hariç herkes bu geceyi iyiy geçirdi.. gece boyunca 2-3 saatte 1 emmek için kalktık. sonra saat 6 gibi de uyanıp oyun istedik... sanırım sütüm azaldı çünkü bebem bütün akşam da memeden ayrılmak istemedi. Kocişi arayıp Birell siparişi verdiyim hemen çünkü benim sütüm onu içince coşuyo resmen. Bu arada biraz da cevap yetiştireyim:

Gözünaydın Julicim... Madem altın olarak değerlenemedin, hardal niyetine yemek lazım o güzel kakayı :)

kızlar bu arada gezicikitaba baktımda yeni bir üye tarafından orhan pamuk kitapları eklenmiş sizlerden birimi acaba diye merak ettim
Benim ben. lorem ipsum rumuzuyla ekledim. Sana da ordan mesaj atmıştım halbuki herman hesse için amagelmemiş demek ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…