- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #16.941
Sedacım kısırla ne alakası olur. Sütün rengi değişmiyor ya yediğimiz şeylerle.Anneler de bir alem oluyor. Ya genel durumunda bir değişiklik yok gerçi beklemek in bebişinde de bir şey yoktu ama amip çıktı. Dur bakalım kakada yeşillik ya da sümüksü bir görünümde olursa bize yakın bir hastane var hemen kakayı oraya götürür baktırırım ama altın sarısını bu haliyle ancak kuyumcuya götürürümDD
Dark ne yaptı acaba? İşe başlayanlar deneyimlerini yazarsa pek güzel olur kızlar bizim için.
günaydın canlarımmmNehir seninkide mi Denizdi :) Kasım bebeklerinde Deniz bolluğu var. Ben de oğlum olsaydı Deniz ismini düşünüyordum. Sünnetiniz hayırlı olsun.
Kız Zeyna yerim onu ben. Anne ne işimiz var burda kalk gidelim beşiğimi özledim diye bakıyooooo kıyamam yaaa. Sanki bende yok o boyutta bişey içim kaynadı valla. Ahanda buraya yazıyorum bu kız 2-3 olsun ben ikinciyi yaparım kesin onun bebekliğini özleyip :)
jülicim benimkinin o bakışı kalk beşiğimi özledimden çok şöle tenha bi köşe bulsanda o memelere yumulsam artık bakışı.
Yok be duruyor yerinde. Bence Zeyna hımmmmm 1.65 hatta dur nokta atışı yapim 1.63 boyunda . Bakim tuttacak mı.
Denizannesi :) kibarlaştırayım sen kaç saat calışıyorsun
Beklenen kaka geldi hem de ne gelmek. Kafasına kadar çıktı desem yeri var. Her yeri battı ya 2 günlük mıçtı kızım ve altın sarısı maşallah. Kuyumcuya götür alır yani o kadar. şimdi rahatladı uyumaya çalışıyoruz ama ne mümkün öküzistan apartmanında. Defalarca insanların kapısına gittim nasıl yapıyorlar bunu yaa. Kakamızda kan falan yoktu. Keyif de yerindeydi o yüzden tahlile falan götürmedim ama takipdeyim.
Benim ben. lorem ipsum rumuzuyla ekledim. Sana da ordan mesaj atmıştım halbuki herman hesse için amagelmemiş demek ki...kızlar bu arada gezicikitaba baktımda yeni bir üye tarafından orhan pamuk kitapları eklenmiş sizlerden birimi acaba diye merak ettim
Sedacım kısırla ne alakası olur. Sütün rengi değişmiyor ya yediğimiz şeylerle.Anneler de bir alem oluyor. Ya genel durumunda bir değişiklik yok gerçi beklemek in bebişinde de bir şey yoktu ama amip çıktı. Dur bakalım kakada yeşillik ya da sümüksü bir görünümde olursa bize yakın bir hastane var hemen kakayı oraya götürür baktırırım ama altın sarısını bu haliyle ancak kuyumcuya götürürümDD
Benim doktorum da bebişin kaka rengini yediğim şeylerre bağlıyor. takip rettim hakkı var. ıspanak ye yeşil kaka, havuç ye turuncu kaka...
yok yaa hiç farketmedim ama farketmemde pek mümkün deel benimki 6 günde anca yapıyo bende bu neden hıı şundan diyemiyorumm-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?