2008 Kasım Anneleri

canım o sıkıntıların daha büyüğünü biz yaşadık bilirim allah sağlık versin doktorundan memnun mu biulmiyorum ama isterseniz çok iyi bir doktor önerebiliriem

bende sevibebenin alından ve kulaktan ölçen ateşölçeri var onu kullanıyorum şimdilik bir sıkıntı yaratmadı çok şükür
oyun halısını ise bende almayı çok istiyordum ama artık zor gözüküyor alamam ..yapma konularında ise hiç becerikli b hatun değilimdir annemin ellerine bakar eğer annem müsait olursa ve isterse yapar artık yoksa oyun halımız olmayacak eskiden oyun halısımı varmış diyip kendimi teselli edeyim bari :)

ecemim memnun canım zaten onkoloji hastanesi olduğu için doktorlarda çok iyi ilgin için tşk ederim
mmmf canım sormuşsundurda gözümden kaçmış demek ki ben ne yaptığımı bilmiom kikaydirigubbakcemile2
denizanası sende bizden misin

ya amma bahsettiniz şu ağlaan pastadan canım çekti valla benimde
bari bende yapayım da yiyeyim zaten regl im ve canım sürekli tatlı istioooooo

Ya kızlar ben dün gece dayanamadım (((

Naptım biliyormusunuzz Maleseffff :çok üzgünüm::tomato:

oo darkcım aramıza hoşgeldin.valla kim ne derse desin sakin tatlı şeker bikadın oldum oneydi hepaklımdaydı sinirden ortalığa saldırıyodum şimdi rahatım.biliyorumçok kötü ama benimde psikolojim var

Julicim öyle oldu walla ilk gün aradılar yarın geliyoruz dediler.
Zaten ben yoktum 1. dönem ordan yırttım :)) Ama beğendiler sınıfımı.Bende ooo bu daha ne ki ben varken görcektiniz dedim:)))
Bu arada benim ufaklıklar sayesinde kaymakam okula mutfak tezgahı dolabı yaptırmış.Oyunlarını çok beğenmiş programda.

Hoşbuldum canım.
Haklısındır mutlaka.İnşlallah bebeişler etkilenemz.

Bende Juli gibi ağır gelcek içemicem yok bitiremicem diye düşünüyordum.
Mutfakta west marka bi paket bırakmış eşim.Almış bitirememiş.bende ondan yürüttüm.Hiç ağır felan gelmedi.Sanki hiç bırakmamışım gibi höpür höpür tüttürdüm (

Ahh ya bi iki derken artar diye korkuyorum ama bi içincede canın istiyo yine

aramıza yeni katılan tiryakiler var hoşgelmişler :))) ee artık vakti gelmişti ( ay ne kötü örnek oldum )

bende ağlayan değilde sakin bir kek yaptım ..görümcemin doğum günüydü bugün yeğenini özlemiş gelcekti bende ona süpriz olsun diye pasta yapcaktım telefon etti gelemiyomuş sinir oldum yapmıcam pasta masta ,kek yaptım kendime bide yedim ohhh canıma değsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…