2008 Kasım Anneleri

2.döneminiz hayırlı olsun canım.
Başladım napayım.Rapor hakkımı bu dönem kullanırsam.Eylülde lazım olunca almak zor olur diye düşünüyorum.zaten aralarda annemi Adanaya gönderince 1 er haftalık rapor alıcam.
Çok ya 650 lira.Burada 250 civarı son durum sanırım.Bende Eylüle daha ayarlamadım bakıcı.Annem yine bakarım derse sevincem:)
Özlemiş benim minikler,geçen haftalarda bi uğramıştım hepsi ağlamıştı:)
Biraz önce başlamak zor olsada daha mı iyi ne?Yani eninde sonunda bu dönem başlayacaksak?

Sağol canım.Geliyorum sat 10 da eve.Emzirmeye.yetiyor zaten.
Cidden sanki bi süre sonra düzene giriyor.

Maşallah canım mikroskopik büyümüş paşa olmuş :) Allahım esirgesin.

oooooooooo darkçım hoşgeldin aramızabizimde bi sınırımız var amadelikafadulden
Hoşbulduum canım.
Sende hoşgelmişsin.Daha çok gitriyorsun heralde artık.
Öyle galiba D Benide yoldan çıkardınıssss :jeyyar:-tatlicadiarzu-

özellikleri
Kodu : 80952
Ürünün Kodu:1201067001

Ürünün Adı : Tiny Love Gymini Maymun Adası Jimnastik Halısı
Markası : Tiny Love
Üretim Yeri : Çin
Markanın Ait Olduğu ülke : İsrail

Hitap Ettiği Yaş Aralığı : 0 + Ay

Aldığı Ödülleri : Parents a Chaici
Snap Award
Hit 2002 Mamo
Dr. Toys 100 Best Children's Products 2002
Buje Chip Classic Award Wınner
Best Toy Award (platinium)
Parentina Winner
Toy of the Year ( Yılın Oyuncağı)
Best Toy Award (Gold)
Winner Top Toy Development

Özellikleri :

Ödüllü TINY LOVE GYMINI serisine yeni katılan GYMINI Maymun Adası jimnastik halısı bebeğin dokunmasıyla müzik çalan yumuşak maymun oyuncağı, titreşimli balinası ve bebeğinizin uzun süre dikkatini üzerinde tutacak 18 değişik aktivitesiyle onun için renkli bir dünya yaratacak.

Gelişim Özellikleri:
Baş ve boyun kaslarını güçlendirir: Beğinizin başını tutması için ona destek olacak karın yastığı ve diğer uyarıcı oyuncaklar onun başını kaldırması, ve oyun oynarak sırt ve omuz kaslarını güçlendirmesi için onu teşvik edecektir.
Duygusal zekayı ve algılama yeteneğini geliştirir: Yumuşak, arkadaş canlısı maymuncuk bebeğin dokunuşlarıyla değişik müzikler çalar ve ışık saçar.
Bebeğiniz etki-tepki kavramını öğrenirken bu sevimli yaratığı sahiplenecek ve onunla bir arkadaşlık ilişkisi kuracaktır.
Duyuların gelişimi: Değişik sesler, ışıklar, şekil ve imajlar onun dokunma, duyma ve görme duyularını geliştirmesine yardımcı olacaktır.
3 değişik müzik çalan ve 4 değişik renkte ışık saçan maymuncuk
Karın zamanı yastığı
Ayarlanabilir arklar
Ayna
Aslancık çıngırak, titreşimli balina ve dişlikler
Yıkanabilir doldurulmuş halı

vallahi insanın aklından hiç çıkmıyorki eşim ne güzel 9 aydır içmiyorsun içme diyor ama ben dayanamadım stres olmuştum çok içmemeye çalışsamda yine günde 6-7 yi buluyor kızımda hastaneden eve geldiğim gün başlamıştım ben çok seviuyorum yanınada türk kahvesi...

dark artık müfettişler teftiş etmeyecek okul müdürü teftiş edecek diye duymuştum yok mu öyle bir şey okuldanda bayağı uzak kaldık her şeyden bi haberim

aman ya napcam şimdi neyse bi araştırıyımda ona göre karar verip alam baree
bu arada acıktım akşama kumpir yicemm

bende dün yidim kumpir pek gözel olduydu
kahve ve kolayla aram zaten hiçbarışmadı eşim bazen tutturursa 1 neskafe içiyorumkarşılıklı tüttürüyoz kolayıda avmye falan gidersekorda
yemeğime bakiim kurufasulye yapıyomakşama

akşama sütlacım vardı ama öyle çok bahsetmişsinizki canım çekti şu ağlayan pastayı bir deneyelim ama önce oğluşu uyutmam lazım sonra yarın fikrimi söylerim ben nasıl kilo verecem bu iştahla bilmiyorum canım neler neler istiyor

pahalıymış biraz,bende istiyom kendim yapmak halıyı ama zor geliyo malzemeleri almak falan bi arkadaşım alcaktı bana bunlardan alır belki.
ben kola içiyorum ama çok nadir,sa tadını bile bilmiyom iyikide bilmiyom iradem çok zayıf bırakamzdım

ya su oyun halısını ben burada 55,00 tl ye buldum ama
yıne de kendım yapmak ıstıyorum
hazır olanlardan dah buyuk ebatlarda ıstıyorum
ama nasıl yapılacagı ve hangı malzemeler kullanılacagı konusunda hıc fıkrım yok
bana da yardım edınnnn

asorti ben emzirmiyorum canım, o yüzden herşey var bende :)) benim hoşuma giden oyun halıları vardı onların resmini koyayım sizin için bir ara

mmmf alıntı yaptım ama önceki sayfada kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…