2008 Kasım Anneleri

ya ben evi temizlemeye zaman bulamıyorm bir de oyun halısı mı yapcam yapabileni alkışlıyorum
herkes mmmf gibi hamarat olmalı

ya ben evi temizlemeye zaman bulamıyorm bir de oyun halısı mı yapcam yapabileni alkışlıyorum
herkes mmmf gibi hamarat olmalı

ben diil kız ben sadece resmini göstercem kocişe yaptırcam kendüsünün bi koluda terzidir ayıptır demesi.yoksa ben nerde düz dikişi bilem beceremiyom makine lazım o iş için

mmmf bak alıntı yaptım, burada kulakları ve boynuzları pek belli olmuyor ama çok sevimli oldu

hem içine peluş oyuncakları koyunca minder gibide kullanılabiliyor

denizanası çok güzel bişey
ama benim dediğimbu diil canım asortinin gösterdiği gibi toyikiye gidip makarna falanalmam lazım ayrıca kumaş ve bir battaniyemide feda etmeliyim

denizanası çok güzel bişey
ama benim dediğimbu diil canım asortinin gösterdiği gibi toyikiye gidip makarna falanalmam lazım ayrıca kumaş ve bir battaniyemide feda etmeliyim

benim dediğimde bu değil canım:) bu oyuncak torbamız halıyı bitirmedim henüz bitirince koyarım onu

başlamışken oyuncak torbasıda yap diye dedimdi

içine battaniye yerine metre elyaf düşünebilirsin,
ayrıca kırılmayan ayna ve yumuşak, sıkınca ses çıkaran banyo oyuncakları, çıngırak vs kullanacam ben

ben de yapmaya vakit bulamam oyun halısını.sanırım hazır alacağım.

ne kadar süre kullanır bebişler bu halıları acaba.ne zamandan ne zamana???

ben oğlumu oyalayacak herşeyi istiyorummm

benim dediğimde bu değil canım:) bu oyuncak torbamız halıyı bitirmedim henüz bitirince koyarım onu

başlamışken oyuncak torbasıda yap diye dedimdi

içine battaniye yerine metre elyaf düşünebilirsin,
ayrıca kırılmayan ayna ve yumuşak, sıkınca ses çıkaran banyo oyuncakları, çıngırak vs kullanacam ben

becerikli hatunsun vesselam
elyaf bulabilirsem alıcam ne derece sağlıklı onu düşünüyorum sonuçta sırtüstü yatıcak onda battaniye daha sağlıklı geliyo bana
abisinin oyuncaklarından falan takarım toyikiye gitmm gerek makarna bulabilecekmiyim bilmiyorum ilk önce onları alıp sonra kumaşını alıcam bizimburda taçın kalan ufak defolu kumaşlarını satan biabla var ondan winnie li yada tavşanlı mavşanlı kumaşını alıcam:lepi:bakalımnasıl olcak bitsin koyarım bende resmini

bekliyorum resmi eminim çok güzel olur

bende yapıp bitirsem iyi olucak pazartesi başlıyorum malum

dilokscum şimdiden itibaren iki yaşına kadar falan kullanılır diye düşünüyorum, hareketlendikleri zaman asılı oyuncaklar çıkarılır halının üzerindekilerle oynarlar, çünkü birçok duyuya hitap eden şeyler var üzerinde

Ya nasıl birbirimizi gaza getiriyoruz var yaaaa :) Ben de o itiraftan sonra 3-4 defa daha içtim hatta gecen kavga edince eşimle evden de çıkamadım karşıdaki amrketin numarasını bulup ordan sepetle aldım o kadar vurdu yani oyun halısı konusunda da gaza getiriyoruz birbirimizi bir gazla hepimiz yapabilir miyiz acaba :)) Çok pahalı ben de almayı çok istiyorum ama en az 100 tl.

selam millet çok yorgun ve bitkinim kızım dün saba h 8den gece 11e kadar gram uyku uyumadı dünden beri üzerinde bi huzursuzluk var bugünde aşı oldu yine hiç uyumadı uyudu sanıyoruz tık etsen titreyek uyanıyor hala uyumama inadını sürdürüyorişte çok yoruldum iyice bunaldım annem de hasta oldu garibim hasta hasta bana yardımcı olmaya çalışıyor çok bitkin bi haldeyim şuanda sallıyorum ayağımda ağlayark uyanıyor yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…