2008 Kasım Anneleri

Geçmiş olsun kızlar tabi banada
Benimkide huzursuz gündüzleri.Allah hepimize güç kuvvet versin
Birde hani lahusa hassas olur derler ya ben yine çok hashas ve sinirliyim ya.Sizlerde durumlar nasıl

selamlar, dark okulun hayırlı teftişin geçmiş olsun

lavinya geçmiş olsun kuzuna

seyra aynı durum bendede var benimkinin sebebi işe başlayacak olmam

juliiiii yaparız tabi, hepimiz süperiz:))):lepi:kaydirigubbakcemile5
makarna yerine holihop mudur nedir hani çocuklar bellerinde çevirirlerya ben öğrencilerime yaptırırken ondan kullandırmıştım, güzel olmuştu ama şu an dahada güzel bir fikrim var yapacak olanlara söylerim sadeceyerimseniben

kızlar oğluşumun avatardaki resmine baktınızmı merak ettim ilk resimde çok küçük emzik maske gibi olmuş, şimdide badem bıyık şeklinde:roflol::roflol::roflol: büyüdüğünü anlıyorum onlara bakınca, yalnız ilk resim cep tel. le çekildiğinden oldukça kalitesiz

Sağol Denizanası teftişimn geçmiş oldu dermişim D İyiydi walla çok şükür.Övüne övüne 3 yıldır busınıfı okutuyorum dedim p Çok Ükelayım bugünlerde.

Ay canım avatarıız çok hoş wallaDD Cidden emzikde emzik hani tüm yüzü kapamış öle:)

Wallaa benden minder felan beklemeyin çok fena stresteyim.

Okul benim dinlenme yerim gibi kızlar,çok yoruluyorum anneme rağmen.
Annem olmadan 1 ay kadar yalnızdım ya acaba o zaman nasıl bakıyordum ben bu kıza diyorum.
Kızın garezide banaymış ama.bendeyken akşam 8 dedinmi yatıyordu.Sbahın köründe kalıyordu.Şimdiş 11 gibi yatıyor.ben gidince annemle kuzu kuzu uyuyorlarmış öğlene kadar.

3. ayınız kutlu olsun canım
Nice mutlu yıllara hihoyyyt

çok teşekkür ederiz darkcım inşallah hep beraber görürüz yıllarını da hihoyyyt

ya ben neden beceriksiz bir gacıyımm

yok asorticim kendini hiç yalnız hissetme bende tıpkı senin gibiyim hiç ama hiç anlamam bu işlerden

denizanası mmf hamarat hatunlar siz yapında barim anneme göstereyim belki o da heveslenip yapar torununa yoksa kızımın anasından hayır yok valla :1no2:

kızlar ya amma ilerlemişsiniz okuyamadım arda rahat bırakmadı darkçım hoşgeldin nasılsın ayy ne zordur çalışmak şimdi benimde çalışmam lazım ama öyle bir uzaklaştım ki işten anlatamam ama oğlumun geleceği için çalışmam şart

selamkızlar kızım yeni uyudu daha sabahtan beri sonunda pes etti babası bakarken okumuştum ama yazamamıştım
zeyna maşallah fıstık gibi bir hatunsun seni gören iki çocuk annesi demez

nehirson szinde sünnetiniz hayırlı olsun,Allah düğünlerini de göstersin inşallah

piraye senin testin de negatif çıkmasına sevindim canım,bende bir kez regl oldum 2 ay olacak hala olmadım korkmaya başlamadım değil:çok üzgünüm:
lelalcim 3.ayınız kutlu olsun canım

dark,deniz anası temennileriniz için teşekkür ederim çok sağolun

ya dark senin şu bebk arabası arnicaydı demi kullanma şansın oldu mu nette 2 çeşit vardı biri 149 tl öteki 169 tl bende alsammıki?dün sipariş verecektim kociş nerden biliyorsun ii olduğunu dedi bende darkinlife almış dedim kociş oda kim dedikaydirigubbakcemile3
durumu izah edince ii bir gülüştük kocişlehihoyyyt

Hoşbuldum canım
Bende kızımın geleceği için başladım napim ((

Arnica evet.bende 165 e aldım 175 dedi de adam.
Evin içinde koyduk Cereni canım.Dışarıda kullanma fırsatım olmadı.
Bana fena gelmedi.
Yazayım özelliklerini.3 kademe sırt ayarı var.
Tam yatıyor.
Tentesi tam kapanıyor.Soğuk günler için ideal.
Ayak için örtüsü var.
Çift yönlü.
Ağırlığı normal çok hafide değil.Çok ağırda değil idare eder.

Katlayınca ayakta durmuyor ama.yere yatırman gerekiyor.
Kapladığı yerdde diğer arabalar kadar.

Çok büyüğüde vardı ben onu beğenmedim.Benim aldığım iyiydi.yeşil renk.

Bu özellikler uyarsa sanaşben al derim :))
Walla Dark kim mi dedi eşin DD

dark nerdesin bacı yaaaa:))
hadi cevap bekliyom kociş bekliyo anlarsın yakaydirigubbakcemile3
Tamam tamam hadi git sen.
Bulursam resmini koyayım yarın

hangi renk araban canım bi sitede var birinin sadece mavi rengi var ötekiler renkli modeli bilemedim resim bekliyorum eğer fırsat bulursan
kociş uyudu,dayanamadı valla sordu dark kim diye

Yeşil bizimki .Fırsatım olursa netten bulmaya çalışırım yarın.
Modelini bilmiyorum canım.cerenin keyfi bi yerindeydi arabada sorma.Ayaklarını hemen ön bara koydu :) Anası gibi keyifçi D

Uyuttun muDD
Benimkide uyumuştur walla.Ben bi tüttrüp sonra yatıcam.

Beni KK Kasım anneleri yoldan çıkardı ahanda yazıyorum buraya.
Öptüm canım görüşürüz.

kafam karıştı valla hatlar karıştı fena oku oku :) olsun lavinyacım ben önden kutladım seni kaydirigubbakcemile3 darkçım resmini koyda biara bakiim bende beğenirsem bende aliim daha almadık çünkü

günaydın kızlar sabahın köründe gene dikildim ayağa çocuklkarın ikiside ayakta şimdi ben uyusam ayıp olur:))lavinyacım burdasın herhalde günaydın canım sanada

mmmf günaydın cnm.tabi tüm kasım annelerine de...
bizde 8 de kalktık.alt değiş emzir gaz ...sızdı..
ben de hemen tost yaptım yanına rezene.
dağınıklığı topladım,çöpleri attımvs..giyindim..
fırsat varken buaraya bakayım dedim.
geçmişi okuyayım bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…