- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #17.081
3. ayınız kutlu olsun canım
Nice mutlu yıllara hihoyyyt
ya ben neden beceriksiz bir gacıyımm
makarna yerine holihop mudur nedir hani çocuklar bellerinde çevirirlerya ben öğrencilerime yaptırırken ondan kullandırmıştım, güzel olmuştu ama şu an dahada güzel bir fikrim var yapacak olanlara söylerim sadeceyerimseniben
Hoşbuldum canımkızlar ya amma ilerlemişsiniz okuyamadım arda rahat bırakmadı darkçım hoşgeldin nasılsın ayy ne zordur çalışmak şimdi benimde çalışmam lazım ama öyle bir uzaklaştım ki işten anlatamam ama oğlumun geleceği için çalışmam şart
Arnica evet.bende 165 e aldım 175 dedi de adam.selamkızlar kızım yeni uyudu daha sabahtan beri sonunda pes etti babası bakarken okumuştum ama yazamamıştım
zeyna maşallah fıstık gibi bir hatunsun seni gören iki çocuk annesi demez
nehirson szinde sünnetiniz hayırlı olsun,Allah düğünlerini de göstersin inşallah
piraye senin testin de negatif çıkmasına sevindim canım,bende bir kez regl oldum 2 ay olacak hala olmadım korkmaya başlamadım değil:çok üzgünüm:
lelalcim 3.ayınız kutlu olsun canım
dark,deniz anası temennileriniz için teşekkür ederim çok sağolun
ya dark senin şu bebk arabası arnicaydı demi kullanma şansın oldu mu nette 2 çeşit vardı biri 149 tl öteki 169 tl bende alsammıki?dün sipariş verecektim kociş nerden biliyorsun ii olduğunu dedi bende darkinlife almış dedim kociş oda kim dedikaydirigubbakcemile3
durumu izah edince ii bir gülüştük kocişlehihoyyyt
Tamam tamam hadi git sen.dark nerdesin bacı yaaaa:))
hadi cevap bekliyom kociş bekliyo anlarsın yakaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?