E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #17.301
SELAMMMM..
tapçin i sormuşlar bizde size tapçinle ilgili küçük anlamsız bir şarkı gelsin.
tapçini tapçini tamama ,kızlar gider hamama
hamamın yolu otludur,melis dötü bokludur..hihoyyythihoyyyt
bu muhteşem eser i seslendirdiğim zaman kızım uçacak sanıyorum çok seviyor kaydirigubbakcemile3
Benimki o zaman az yiyor hiç zannetmiyorumki 120 cc 5 dk.çeksin.
Acaba mamayla annes sütü eş değermi yani 120cc anne sütümü daha doyurucu yoksa mamamı tok tutar ?
be bıraksam göğsümde 1 saat takılır zibidoş zorla çekiyorumağzından ucunu büyüttü uzattı çekiştire çekiştire oyun oynamak istiyomemede çekiyo konuşuyo ben tv ye dalıyorum bi bakıyorum çekiyo memeyi bana bak diye bakıncada gülüyo hasbam
Sedacım bende Prima kullanıyordum kakası beline geçiyor diye bugün Haggıes aldım bel esnekliği çok iyi geldi bana bebeğime çok daha güzel oldu.Bakalım bundanda çıkacakmı.Aslında Haggies İsrail malıymış dediler ama sonuçta Türkiye pazarına girmiş Türklerde bundan ekmek yiyorlar.Bunuda beğenmezsem Molfix deniyeceğim.Bu arada Huggıesin 4 numarası diğerlerine göre daha küçükmüş yani daha erken geçilebilir.
araba hakkında yorumlarımı yazmıştım okudunmu canım?
birde şu foto programını rice edicem
bende keki çırptım ama oğluş uyandı fırına veremedim, şimdi uyur gibi gideyimde atayım fırına
kızlar bana şu programı göndersenize ortada bi kektir gidio nedir bağada anlatın loo hazır bebişkom uyurken buarada yarın sevgililer günü planınız varmı gacılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?