2008 Kasım Anneleri

mmmf ağlayan pastadan benimde canım istiyor ama eşimin rejimini ilk günden baltalamak istemediğim için vazgeçmiştim ama senden duyunca yapasım geldi gideyimde kuşum uyurken yapayım bari

SELAMMMM..
tapçin i sormuşlar bizde size tapçinle ilgili küçük anlamsız bir şarkı gelsin.

tapçini tapçini tamama ,kızlar gider hamama
hamamın yolu otludur,melis dötü bokludur..hihoyyythihoyyyt
bu muhteşem eser i seslendirdiğim zaman kızım uçacak sanıyorum çok seviyor kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

eylülcüm bizde söylüyoz aynı şarkıları bizimkide kızlar hamamına gitmek istiyo
kek pişiyo şantiyide yapıp attımbuzluğa pişsinde safiranın çuku sosunu yapcamm

Benim oğlumda iyi düzen tutturmuştu.ama bu aralar çok fena.gece 1.30 da yatıyor 5de kalkıyor ondan sonra 1,5 -2 saate bir uyanıyor neden öyle oldu anlamadım.büyüdükçe düzene gireceğine düzeni kaçıyor zibidinin..

teşekkürler julicim yarın kontrole gidicez tahlil için ama şuan için bi prblem yok ama ara ara oluyor bugünde bi kontrol edicem bez olarakta bi marketten değiştirirsin artık biz öyle yapmıştık bende bahçelievlerdeyim yaşam bana çok yakın hangi doktora götürüyorsun ismi ne buarada sende bu taraftasın şekerim
buarada kızlar 80 lik aldım bitane mecbur bitiricem çokta sıkmıyor 4e geçelim artık bizimkşi tombulluktan ziyade boya gitti maşallah
seyracım aynı sorun bizde de var kakası huggies kullandığımda hep beline geçmeye başladı ilk başta prima kullanıodum huggiese geçtim baktım sürekli kakası belinde primaya geçtim tekrar

bizde oğluşumla banyo yaptık sorna grş durmuyo velet

Benimki o zaman az yiyor hiç zannetmiyorumki 120 cc 5 dk.çeksin.
Acaba mamayla annes sütü eş değermi yani 120cc anne sütümü daha doyurucu yoksa mamamı tok tutar ?

be bıraksam göğsümde 1 saat takılır zibidoş zorla çekiyorumağzından ucunu büyüttü uzattı çekiştire çekiştire oyun oynamak istiyomemede çekiyo konuşuyo ben tv ye dalıyorum bi bakıyorum çekiyo memeyi bana bak diye bakıncada gülüyo hasbam

Benimki o zaman az yiyor hiç zannetmiyorumki 120 cc 5 dk.çeksin.
Acaba mamayla annes sütü eş değermi yani 120cc anne sütümü daha doyurucu yoksa mamamı tok tutar ?

mama daha çok tok tutar diye düşünüyorum çünkü yeni doğduğunda 1 - 2 saat arayla enzirin diyen doktor 30 cc mamanın 3 saat yeteceğini söylemişti ama miktar olarak bilemiyecem, birde benim oğlum 120 lik mamayı 10 dakikada yiyor en az, sizinkiler memede 5 dakika duruyor diyorsunuz, acaba dahamı çok geliyor anne sütü

Sedacım bende Prima kullanıyordum kakası beline geçiyor diye bugün Haggıes aldım bel esnekliği çok iyi geldi bana bebeğime çok daha güzel oldu.Bakalım bundanda çıkacakmı.Aslında Haggies İsrail malıymış dediler ama sonuçta Türkiye pazarına girmiş Türklerde bundan ekmek yiyorlar.Bunuda beğenmezsem Molfix deniyeceğim.Bu arada Huggıesin 4 numarası diğerlerine göre daha küçükmüş yani daha erken geçilebilir.

araba hakkında yorumlarımı yazmıştım okudunmu canım?
birde şu foto programını rice edicem

bende keki çırptım ama oğluş uyandı fırına veremedim, şimdi uyur gibi gideyimde atayım fırına

3 numarasının bacak arası çok geniş gelmişti bana 4 numara nasıl canım,

baktım canım dışarı çıkınca bakıcam ön tekerlerini sabitliicem dimi
photoshine canım program

seyracım huggiesi hiç tavsiye etmiyorum ne kadar sıkı bağladıysamda bel esneyince malum kakası belindeydi hep tekrar primaya döndüm tek sıkıntı 3 numara aldım dün akşam bitince 4e geçicez

kızlar bana şu programı göndersenize ortada bi kektir gidio nedir bağada anlatın loo hazır bebişkom uyurken buarada yarın sevgililer günü planınız varmı gacılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…