2008 Kasım Anneleri

seyra benim oğlanın da kakası sırtına çıkıyordu hep 3 numaradayken..şu an öyle bir sorunumuz kalmadı..

eee ben geldimm nasılsınız bakem kasım analarıbizde kahvaltı fln yaptık sonra
derken ancak açtımm dün temizliğimi yapmıştım bugün tembellk yapayım dedim
ama ütülenecek çamaşırlar bana bakıyor tavana değecek ben onlara
onları ütüleyim bare
zeynaa kafa nerelerde ayol bu hatun pek boş bırakmaya başladı buraları
kızlar bişey sorcam bezleri kaç numara kullanıyorsunuz bizimki 7,800 oldu 4-9 kullanıyoruz ama sanırım küçük gelmeye başladı 9-18 alırsamda büyük gelicek gibi siz kaç numara kullanıyorsunuz
valla biz de 3 numara kullanıyoruz daha 6küsürlerdeyiz bizde melis ece gibi
kızlar bimden kızıma büyük ördek aldım çok güzel bide çok güzel şiamdanlar ve mumlar vardı çok güzel yarın için aldım hehehehehhh:)

laviş bugün mü aldın cnmm bimden bim bana yakın ama çıkamam sanırım

merhaba arkadaşlar

öncelikle july geçmiş olsun sanada bebişinede kendine çok dikkat et umarım şimdi iyisindir

bizim mesai bugün 8 de başladı kızımı okula yolladıktan sonra oğluşumla biraz oynaştık sonra onu dyurup üstünü değiştirdim ve temizliğe başladım dip bucak süpürdüm ama oğluşum daha fazlasına izin vermedi bizde size bir bakalım dedik şimdi ana kucağında uykuya daldı ben işe devam yarın kayınvalidemler geliyor yatıya 1-2 hafta kalırlar inceler şimdi ince birtemizlik yapmak lazım allahtan 10 gün önce kadın almıştım perdelerim camlarım temiz şöyle günlük bir temizlik yetecek

bu arada mama veren arkadaşlar hangi mamayı kullanıyorsunuz ben kızımda aptamil ve guigoz kullanmıştım çok memnundum ama aptamil çok gaz yapmıştı okula başlayacağım için mama almam lazım doktorum tüm mamalar aynı dedi ama hipp diye bir marka verdi tamamen organikmiş kutusu 17 lira kullanan var mı birde emziğiniz slikonmu neyle rahat emiyorlar cevap yazarsanız sevinirim

biz 4 numara primaya bu hafta geçtik kilomuz 7 ama boyumuz 66cm olduğu için öyle çok toplu durmuyor 3 hala oluyordu

YEmeği yaptım geldim..yavv hergün düşün ne yapcam diye ne sıkıcı yavvvvvvvvv..bugünü de kurtardık bakalım..Mercimek çorba ,kuru patlıcan dolma ve keşkül ile akşam yemeğine hazırız..

çitoscum afiyet bal şeker olsun kurupatlııcan dolmadan rica ediim bi kaç tane

bende yeşilmercimek bulgur pilavı ve tarhana çorbası yaptım depoyu fullicem hayırlısıyla

ecemim ben bebelac kullanıyorum memnunum şimdilik başka mamaya geçmeyi düşünmüyorum..Doktorun doğru söylemiş bütün mamaların içerikleri aynı.seçim sana ait..benim eşim eczacı o da aynı şeyi söylüyor.bebelac fiyat olarak uygun.ben sma gold denedim çok kustu oğlum..

çitoscum afiyet bal şeker olsun kurupatlııcan dolmadan rica ediim bi kaç tane

bende yeşilmercimek bulgur pilavı ve tarhana çorbası yaptım depoyu fullicem hayırlısıyla

hemen göndereyim şekerimm..zeytinyağlı mı istersin kıymalı mı?

zeytinyağlıyı kayınvalideye yaptım yarın misafiri var da..utanıoym kadına karşı hep biz onun sırtındayız valla..

elinize sağlık kızlar, bebişlerinize bol bol süt olsun:) bende temizliğe başladım oğlum uyandı mama molası verdim , yemeği akşama yapıcam eşim rejim yapmaya karar verdi ona diyet yemek hazırlayacam, tavuklu salata ve çorba yapıcam ama birazdan kendime kısır partisi vericemm

denızanası oglusunun oyun halısı hayırlı olsun canım
bende yapmak ıstıyorum bu hafta dusunuyorum ama bakalım hem senden fıkır beklıyorum hem de alısverıs ıslerım var

malum 14 subat bır de yarın kocıse surprız hazırladım
oglusla ılgılenıcem ama bırkac saat kocıse de yalnız vakıt ayırıcam
sıkayet edıyordu benı kenara attın dıye gonlunu alayım da sevınsın

bez konusunda da benım oglus 6200 gr ama ben 4 numara kullanıyorum
kılosuna gore hareket etmıyorum cocuk rahat etsın dıye 4'e gecelı cok oldu

bebek arabasında da en cok ıstedıgım model enıgmaydı ama abım venedık modelını aldıgı ıcın onu kullanıyorum aslında memnumnumda ama cok agır

kalimerocum bebeklerimizin kiloları yakın.ben de tereddüt ediyorum 4e geçme konusunda.3 var bir de 4 alayım.
ama ben başkasına aldıracağım için nasıl anlatacağım.prima kullanıyorum.paketin üstünde ne yazıyıor??*

kıs asortik ütüler bitince bu tarafa bekliyoruz ,lakin benimkiler tavanı deldi üst kata geçti :)))

valla yarısını yaptımm yarısı duruyo adresi alayım minik kuşş
şu dolmadan bende alayım baree bende tavuklu pilav bezelye yemeği tarhana çorbası yapmaktayımcokacimcoook
birde salata yapayım diyorun birde kadayıf sarması istiyor canım ama kim sarcak:sm_confused:
biri sarıp kargoya verse heç fena olmazkaydirigubbakcemile3

biz geldikk piroş hanımlaa
kızımı koydum koltuğuna oyuncağına bişeyler anlatıyo habire dertleşiyolarD
ayy millet yemeklerini bile yapmış bende çorba yaptım şimdilik, çerkez tavuğu yapmak istiyom ama daha önce yapmadım nasıl yapıldığını bilen varmı kıslar

dılokscum prımada 3 numara ve kılonun yazdıgı yerde 4 yazıyor kılo aralıgı ıse 7-18
paket aynı yanı sadece numara farklı

becerıksız sınıfına bende katılıyorum
ben ıs ve cocukla ancak basedebılıyorum
ne yemek ne temızlık bende hak getıre

zaten 1 aya kadar tasınıcam
esyaları toplamak yerlestırmk gozumde oyle buyuyor kı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…