- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #17.281
nerden indirdiğimi hatırlamıyorumki canım yaa virüs tarattırolmazsa bi,tincekamimero cnm teşekkürederim ..
kolay gelsin sana .taşınma işi zordur..ben de çok taşınan birisiyim:)))
benim ilk görev yerim cizreydi.2,5 sene kaldım.orada 2.evime geçtimkio yaz evlendim hoppa burdura geldim eşdurumundan.burdurda 1 sene bile kalmadan eşimni tayiniçıktı bu sefer hoppa doğuya başka bie şehre. orada da 1 sene kaldık şimdi bu 2. yıl ama bu yaz da tayinimiz çıkacak diye umut ediyoruz.ama bu sefer uzun süre kalacağız sanırım.
çok yorucu ..allahtan ben yazları taşınıyorum ..seviyorumda toplanıpyerlleşmeyi ama artık oğlum varken zora gelir sanırım
mmmf su programı indiriyorumama bir sürü adres vardı.umarım doğru yeri indiriyorum.garip garip birşeyler deçıkıyor.virüs bulaşmazinşallah.biraz yavaşindiriyor.senin demi öyleydi..%30larda henüzz..
mmf ya ne zamandır merak ediyorum..oğlana tapçin tapçin oynatıcam diyordun o ne yavvv?ilk defa duydum..bi deyiver hele..
Kızlar bebeklerinizi gündüz kaç saat arayla emziriyorsunuz.Benimki 2 saat geçiyor yinede memeyi almıyor 3-4 saati buluyor acıkması.Uyuduğu zaman uyandırıyormusunuz emzirmek için yoksa kendi halinemi bırakıyorsunuz ?
tapçin tapçin elşaklatma oyunudur yöresellülülülülülüdiil tabii ellerini tutup birbirine çırpıyosun sonrada tapçin tapçin tap yaaapaaan diye anlamsız bi şarkı söylüyosun bayılıyorr
Kızlar bebeklerinizi gündüz kaç saat arayla emziriyorsunuz.Benimki 2 saat geçiyor yinede memeyi almıyor 3-4 saati buluyor acıkması.Uyuduğu zaman uyandırıyormusunuz emzirmek için yoksa kendi halinemi bırakıyorsunuz ?
mmmf çim okey cnm hallettim programı..
indirdim hatta senin takvimindeki formatı bile yaptım denemek için.
teşekkürler...
Bebeklerinizin uyku düzeni naısl kızlar gecleri?kaçta yatıyor kaç kere kalkıyorlar,kaç saat uyuyorlar geceleri?
ben de kendi haline bırakıyorum acıkmadan zaten kesinlikle almyorKızlar bebeklerinizi gündüz kaç saat arayla emziriyorsunuz.Benimki 2 saat geçiyor yinede memeyi almıyor 3-4 saati buluyor acıkması.Uyuduğu zaman uyandırıyormusunuz emzirmek için yoksa kendi halinemi bırakıyorsunuz ?
Bebeklerinizin uyku düzeni naısl kızlar gecleri?kaçta yatıyor kaç kere kalkıyorlar,kaç saat uyuyorlar geceleri?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?