2008 Kasım Anneleri

yıne anadolu yakasındayım
hatta anneme daha da yakın gelıyorum
bılıyorsun kırada oturuyordum sımdı kendı evıme gecıcem
kıracı ay sonu cıkıyor tadılat yaptırıp ben de 1 aya kadar tasınıyorum

ama korkusu ve yorgunlugu sımdıden sardı benı nasıl yapacaksam bu sogukta cocukla ve calısırken

kamimero cnm teşekkürederim ..
kolay gelsin sana .taşınma işi zordur..ben de çok taşınan birisiyim:)))

benim ilk görev yerim cizreydi.2,5 sene kaldım.orada 2.evime geçtimkio yaz evlendim hoppa burdura geldim eşdurumundan.burdurda 1 sene bile kalmadan eşimni tayiniçıktı bu sefer hoppa doğuya başka bie şehre. orada da 1 sene kaldık şimdi bu 2. yıl ama bu yaz da tayinimiz çıkacak diye umut ediyoruz.ama bu sefer uzun süre kalacağız sanırım.
çok yorucu ..allahtan ben yazları taşınıyorum ..seviyorumda toplanıpyerlleşmeyi ama artık oğlum varken zora gelir sanırım

mmmf su programı indiriyorumama bir sürü adres vardı.umarım doğru yeri indiriyorum.garip garip birşeyler deçıkıyor.virüs bulaşmazinşallah.biraz yavaşindiriyor.senin demi öyleydi..%30larda henüzz..

nerden indirdiğimi hatırlamıyorumki canım yaa virüs tarattırolmazsa bi,tince

mmf ya ne zamandır merak ediyorum..oğlana tapçin tapçin oynatıcam diyordun o ne yavvv?ilk defa duydum..bi deyiver hele..

tapçin tapçin elşaklatma oyunudur yöresellülülülülülüdiil tabii ellerini tutup birbirine çırpıyosun sonrada tapçin tapçin tap yaaapaaan diye anlamsız bi şarkı söylüyosun bayılıyorr

Kızlar bebeklerinizi gündüz kaç saat arayla emziriyorsunuz.Benimki 2 saat geçiyor yinede memeyi almıyor 3-4 saati buluyor acıkması.Uyuduğu zaman uyandırıyormusunuz emzirmek için yoksa kendi halinemi bırakıyorsunuz ?

kendi haline bırakıyorum zaten acıktığı zmaan yeri göğü inleterek bana belli ediyo.
uykusundan uyandırmıyorum

Valla benimkinin hiç sağı solu belli olmuyor ama hiç uyandırmıyorum emzirmek için kendisi uyanınca emziriyorum..

Aradan 1-2 saat geçiyor memeyi veriyorum ağzına bu sefer daha fazla ağlıyor
Benimki sanırım uykusu gelince çok huzursuz oluyor sallamadanda uyumuyor

kalimero sağol canım biterse kullanacak oğluşum:))

ben malzeme olarak kadife ve polar kullandım, halı kısmını değişik renklerde çiçek şeklinde yaptım onun üzerine çeşitli oyuncaklar, çıngıraklar vs kullanacam, koltuk şeklinde yaslanabileceği bir yer olacak oda hayvan figürlü olacak o kısmı bitti, sallanan oyuncakları monte etmek içinse praktikerde yada büyük marketlerde bulunan çiçekler var sapının içinde tel olan ve değişik şekiller verilebilen onlardan kullanıcam, koltuk modeli mothercarein bir modelinden alıntıdır:))

mmmf çim okey cnm hallettim programı..
indirdim hatta senin takvimindeki formatı bile yaptım denemek için.
teşekkürler...

bu farklı bir programmı geriye baktım ama gözden kaçırmışım banada söylermisiniz lütfennnnnnn

pirayecim bişeyi kalmadı aslında ama işte birleştirmek için başına geçemek lazım, tabii sonuç hüsran olupta çöpü boylamazsa:))

okuldan aradılar ders programımı yapıyorlarmış( gerçi pazartesi gününe koordinatörlük vermişler allahtan pazartesileri okul dışında olacam

Canım benimki max. 2 saatte 1 emmek istiyor gündüzleri. Uyuyakaldığı zaman da içim elvermiyor, en azından ağzı kurumasın diye uykusunda emziriyorum.

Bebeklerinizin uyku düzeni naısl kızlar gecleri?kaçta yatıyor kaç kere kalkıyorlar,kaç saat uyuyorlar geceleri?

Bizim uykumuz gayet düzemsiz canım. Bazı geceler 12de yatıp sabah 8de kalkıyor. Bazı geceler 12-3-6-10 şeklinde emmek istiyor. Biraz da benim sütümle alakalı sanırım... O gün iyi içmişse güzel uyuyor...

Bu arada bir şey sormak istiyorum. Benim kızım damak şaplatmaya başladı çok sık.Bir de "brrr" yapmasını öğrenmiş püskürterek tükürüyo sürekli... Sürekli ağız mendiliyle dolaşıyoruz, sizde durumlar nasıl?

öf yaa uıyuttum geldim dedğimden beri uyanık onunla uğraşıyorum nası bi mikoskobikbu uyumadı bi türlü o da inatetti bende anakucağpında uyuya kaldı yatırayımda şu ağlayandan yapiim canımtatlı bişeyler istiyo belkim süt yapar

ben de kendi haline bırakıyorum acıkmadan zaten kesinlikle almyor
acıkarak uyanıyor bir yeleği giydireyim diyorum ciyaklıyooçok cazgır çookk

Bebeklerinizin uyku düzeni naısl kızlar gecleri?kaçta yatıyor kaç kere kalkıyorlar,kaç saat uyuyorlar geceleri?

benim ki 12 den önce uyumuyor bu arada 8 de kalkıyoo akşam
4 saat boyunca uyumuyor son iki saat hele çekilmez oluyor derken
12-12 buçuk arsı uyuyo sabah 6 ya kadar sonra tekrar uyuyo 9 a kadar

selamlar bende geldim..
bizim bebişlerin çok şükür birazz düzene girdi uykuları gece artık uyutmakta zorlanmıyoruz.. 5,5-6 saat sonrada kalkıyorlar artık biraz olsun bizde rahat uyuyoruz..
bugünlerde ek gıdaya geçtiğimiz için biraz kaka düzenimiz değişti doktorumuz demişti alışana kadar kabız yada ishal durumu olabilir diye..

benim denizim gündüz maksimum 2,5 saatte bir mama istiyor, artık 120 cc veriyorum, ama bugün doymadı 120 cc ile, doymayıpta mama bitmişse yada biberonu çekmişsem öyle bir ağlıyorki :)) bugün doymadı bende fazla gelir diye vermedim 2 saat uykuya geçmek için uğraştı ama 90 cc daha yemeden uyuyamadı,

gece uykumuz düzenli allah şükür gece 12den sabah 8 e kadar uyuyor maşallah sonra mama yiyip tekrar uyuyoruz 11 de kalkıyoruz

elmalı turtacım benimkide benzer bişiiler yapmaya başladı son günlerde sanki boğazında mama varmışta gargara yaparmış gibi gııı agıııı gııı sesler çıkarıyor , bizde salyalar başladığı için mendille dolaşıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…