2008 Kasım Anneleri

akşam için hazırlıklarımı yaptım, aşkıma güzel bir ziyafet hazırladım (diyete başlamak için yanlış zaman seçti garibim) yanınada pembe şarap:)

aldığım akıllara zarar verecek kadar antiromantik hediyeyi ancak bu kurtarır

oğluş uyursa bende hazırlanırım

selam millet ..

sevgililer gününe kocişle kavga gürültü başladık,kahvaltıdan sonra kaçmaya kalkıştı ,bırakırmıyım bağırdım çağırdım bi hafta sonu da evde kal diye yok yere bissürü iş uydurdum ,dedim sen çocuğa bakcaksın ben iş yapcam ,garibim paşa aşa baktı bende bu bahaneyle birsürü iş yaptım ,iyide yoruldum ama ..fakat ancak tutabildim kaçtı ,maç varmış akşam dışarda izliycekmiş

hatunlar merhaba test yaptım biraz önce bekliorm bakalım ne çıkacakayy herkesin sefgililer günü mübarek olsun ben bugün kocişle kavgalı başladım
kavgalı bitireceğim kavganın alasını yapardım ama annem vardı dua etsin
bağıramadım ona yanıyorum halaÇok üzgünüm çoook
mmmf cim bende onu izliyorum ,geçen haftada ilk bölümü vardı onu izledim ölmüştüm gülmekten,şimdi eşim de bende yine koptuk , gözlerim yaşardı valla,süper bişey..
ay o yarışmaya bende bayılıyorum valla çok komik oluyoo

canım fıstığım lokumum bu kadar yeter çok sağol

canım başınız sağolsun

elifcim başın sağolsun canım ,allah geride kalanlara sağlık versin ,mekanı cennet olsun ..

diloks doğru dedinde anacım ah bide ben kaçabilsem ahh ahhhhh..

3. ayını kutlayanlara , Allah yaşlarını da göstersin inşşşşşş...

asorti sonuç çıkmadımı daha? umarım kavganız uzun sürmez

eylül teşekkür ederim

asorti, zeyna 3. aylarınızı kutlarımhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

ben daha doğurmamıştım bu saatte sancı çekiyordum:)

hadi bakalım gözün aydınhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyytbelliydi bişey olmayacağı ama insan korkuyor, bizede heyecan yaşatmış oldun valla

Romantik gacılar uğramamışlar bugün buralara. Ne iş. Ay denizanası senm şimdi içersin şarap marap hak getire. Nasıl olsa emzirmiyorsun bari böyle güzelliklerini yaşa :) Ay bu arada ne aldın hediye çok merak ettim

Mmmf sen de çok gençmişsin canım ya. 2 çocuğa o nasıl çıtırlık o nasıl hamaratlık öyle :) Sarı şeker. Bu boyattığın hali mi saçlarının yeni mi yani?
Ülkeri'in malt içeceği ne kadar bu arada?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…