- 21 Nisan 2008
- 5.352
- 1.396
- 373
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #18.681
beni seven yok galiba senağlama
hihoyyytŞeniz bende seni sizi seviyorummmmmmmmmm
Kolay gelsin canım.ben veledi yıkayıp geliyom görüşürüz
Sağol canım dikkat ediyorum olduğu kadar ama bi mutfağa girince heemn başlıyo burnum akmaya.bana bakın kendinize dikkt edin geçmiş olsun ikinizede valla çok zor .bebek seni ister sen uyumak istersin Allaha şükürkli ayağa kalkabildim inş.tekrarlamaz.bende kaçanzi bebek gene beni istiyo:))
mmmfcim hoş geldin canum çok geçmiş olsun havalar berbat dikkatli olmak gerek valla bugün arkadadış oturmaya çağırdı arabayla gelip aliim seni die yok anam bu havada çıkan hasta olur neme lazım zaten biraz önce arda yemyeşil sıvı yapmış mokunu
Walla benim kız hızlı çıktı anacım benide geçti.boynuz kulağı geçer derlerdi de inanmazdım :)))maşallah kızına dark bizi bile geçmiş kaydirigubbakcemile3
valla yıkadım pakladım emşiyoz şincik ve dalması için dua ediyorum yatmak dinlenmek istiyorum
Ay ne bilim geldim baktım kimse yok bende Kkda gezintiye çıkmıştım.Bi gittim herkes gelmiş.nerdesiniz hu hatunlar
Başı yok olayın zaten:))aaa
mmmf gelmiiş
bacım gecmiş olsun
iyileştiniz inşallah
zeyna bende yıkadım
tırnaklar kesildi
yıkanıldı
yağlama masaj
sac kafa bakımı
emişme
bu kadar seyden sonra ben gözümü acamam
hanfendi hala bakıyo
babası sallıyo uyur inşallah
darkcım sedacım nassınız??
olayın başını okumadım ama
ben de seviyom sizi:))
kitap alıcam da
D&R ın sitesinde pek bişe yok
nerden alsam acep
hem kendime hem de kızkardeşimin doğum günü ona alıcam
cıkamıyoz alışverişe
bari burdan sipariş verelim
Bende kaçtım sedacım hadin öptüm hepinizi.anam kimse kalmamış kocişte yatıo madem kimse yok bende yatıp dinleniiiiiiiim barem hade hepinize allah rahatlık versin mujuks
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?