- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #18.701
-
Kızlar sadec emzirenler ne kadar aralılarla?Ortalama olarak,emziriyorlar?
Ve günde kaç öğün emziriyorsunuz?
ay ay ay nostaljik olsun dedim .. okudum bu sayfaları... ah annem neler yaşamışız be... mide bulantıları ... iştahsızlıklar... sonra çok yemelr... geçti gitti işte... şimdi de yumurcaklar kucağımızda...
nezire muazzezim tekne kazıntım...süprizzzzz
ayy jüli zaten kaç gündür otururken bile hamileliğimin son günlerindeki gibi nefes nefeseyim seni okurken iyice nefes nefese kaldım.allah yardımcın olsun.ayrıca bende seni seviyorum:1hug:ilanı aşk gibi oldusırnaşık şey.
BENDE HEPİNİİZİ SEVİYORUMMM.
demekki insan görmediği tanımadığı insanları da sevip dostluk kurabiliyormuş
julıcım canım gogsunde rahatsızlık olmamasına sevındım canım
merak ettım manuel pompayı hıc kullandın mı
problem senın pompadamıymıs acaba
-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-Böle olcaz yakında.
Ya Juliye aklım takıldı hala 2 saatte 1 sağıyorum demiş ya.
Bizim bebekler artık daha geç acıkıyorlar Juli acaba fazla mı yükleniyo memişlere?
Kızlar sadec emzirenler ne kadar aralılarla?Ortalama olarak,emziriyorlar?
Ve günde kaç öğün emziriyorsunuz?
Juli doktor bişi demedi mi 2 saate 1 emzirmene.neden bu kadar merak ettim biliyomusun, çok zor sağmak ya ondan.ben bi ara sağdım ya harap oluyo iinsan çok zor cidden canım ya.Nasıl yapıyosun sen ?
Neyseki önemli bişeyin yokmuş tatlım.Aman dikkat et kendine.Onlar bizim en değerli organımız şimdikaydirigubbakcemile3
günaydın güzeller döndüm artık yeşil sahalara :lepi:ıhlamur adaçayı zemcefil kuşburnıu çayım var bu aralar siyah çayımolmuyo isteyen olursa verebilirim .:içelim:
öksürük kaldı çok fena sökülemiyoda ciğerlerim güm güm ötüp duruyo karda yattık sanki oğlanda öksürüyo.inşallah iiyileşiriz biranönce.biz iyileştik zeynayımı yolladık bu saate gelirdi
geçmişe şöylebi baktımda geçmiş olsun dilekleriniz için çokçokçok teşekkür ederim canlarım a.s.
bu arada gözümden kaçmadı eylül cadısı kaç gündür girmemiş bi durummu varda ben kaçırdım acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?