2008 Kasım Anneleri

maşallah hiç yorulmuyorlar yaa.benimki de gündüz neredeyse hiç uyumaz.Allahtan gece uyuyor,geç yatıyor,geç kalkıyor.şimdiden bööle genç kız olunca napıcaz bakalım,tembel olcak benimki galiba :))

genç kız olunca peşlerinde koşucaz zıpırların, o günleri görürüz inşallah sağlıkla..
iyi geceler canım sana da tatlı rüyalar, ben de yatıcam birazdan..

ay ay ay nostaljik olsun dedim .. okudum bu sayfaları... ah annem neler yaşamışız be... mide bulantıları ... iştahsızlıklar... sonra çok yemelr... geçti gitti işte... şimdi de yumurcaklar kucağımızda...

nezire muazzezim tekne kazıntım...süprizzzzz

gunaydın
gulbeseker maasallah senın tekne kazıntısına
allah bagıslasın canım cok seker cıkmıssınız

bende dun aksamkı banyo olayı ıle bıttım
hadı yıkayalım dedım basladım yıkamaya
ben odada yıkadım ama su ıle ılgılenırken annem cocugun ustune cıkarmaya basladı
meger badısının ust cıt cıtını acmamıs oglum agladı bende anneme kızdım
annem de bana kustu hala kusuz
aksam o kadar ugrastırdı kı oglum benı pılım tamamen bıttı
ben de su alınca gozumu acamaz hale geldım kocısa uyutmaya calıstı ama saat kacta basarılı oldugunu bılmıyorum

mmfcım cok cok gecmıs olsun canım
hem sana hem ogluna ama o kadar agır hastayken yanına kımselerın gelmemesı cok kotu
cok ayıp etmısler canım sana

zeyna bır salgın oldugunu ve bu salgının vucut kırgınlıgı ıle basladıgını hatırlatırım canım
dıkkat et ınsa allah ıse baslamadan evvel hasta olmazsın

-
Kızlar sadec emzirenler ne kadar aralılarla?Ortalama olarak,emziriyorlar?
Ve günde kaç öğün emziriyorsunuz?

canım ben 8,00 gıbı emzırıyorum ama ıkı gogsumu bırden verıyorum cıkıyorum
11,30 - 11,45 gıbı gelıp yıne ıkı gogsumu verıyorum
ama ben gelene kadar dayanamazsa eger annem saat 10,00 - 10,15 gıbı 50 cc sut verıyor stoktan
sonra 14,45 - 15,00 gıbı yıne emzırmeye baslıyorum
aksam 15,30 gıbı emzırıyorum
sonrasında saat tutmuyorum cunku aksamları cok huysuz oluyor ve ne zaman ıstese verıyorum
ama araları mutlaka 1 saat oluyor
gecelerı de kalkıyor benım oglus o zamanda emzırıyorum en az 2 kez
toplamda gunde 8 kez falan emmıs oluyor sanırım

günaydın güzeller döndüm artık yeşil sahalara :lepi:ıhlamur adaçayı zemcefil kuşburnıu çayım var bu aralar siyah çayımolmuyo isteyen olursa verebilirim .:içelim:
öksürük kaldı çok fena sökülemiyoda ciğerlerim güm güm ötüp duruyo karda yattık sanki oğlanda öksürüyo.inşallah iiyileşiriz biranönce.biz iyileştik zeynayımı yolladık bu saate gelirdi
geçmişe şöylebi baktımda geçmiş olsun dilekleriniz için çokçokçok teşekkür ederim canlarım a.s.
bu arada gözümden kaçmadı eylül cadısı kaç gündür girmemiş bi durummu varda ben kaçırdım acaba

Mmf geçmiş olsun canım ya eee kendine vakit ayırmazsan olacağı buydu atom karınca gibisin maşallah uzatıver ayaklarını birazda kocişin yapsın işleri demi ama:)))şaka bi yana geçmiş olsun canım
ilanı aşk günü dünmüş ama bende hepinizi çok seviyorum kalimero seni ve mmf sende dahil hepinizi çok seviyorum kızlar ya

NEZİRE HANIM ÇOK TATLI MAŞALLAH ALLAH BAĞIŞLASIN ABLACIĞIMa.s.

Günaydın kızlar. Koştur koştur geldim yine ama bugün daha rahatım iş yerinde. Bugün kuzuyla zor ayrıldık. Emziriyorum uyuyor normalde ama gözlerini açıp açıp benim orada olup olmadığımı kontrol ediyor, gülüyor, sonra yine uyumaya devam ediyor. Annemin bile gözleri doldu, ana kuzusu işte ayrılamıyor diye. Sonra işe geç kalıcam diye hooop diye alıverdi kızım beni gene kovdu evden :)

Gülbeşeker çok güzel çıkmışsınız gerçekten. Maşallah hem kızına hem sana. Çok büyük bir şans senin için ne kadar güzel.

Mmmf özlemiştik canım seni hoşgeldin. İnşallah öksürüğü de atlatırsınız. Dinlen hiçbişecikler yapma ne olacak.

yok bee daha bişeycik yuapmıcam canımı sokakta mı bulmuşum ne manyaklık yani mükemelliyetçilere duyurulur hanımlar kendinize bakın kendinize kimse madalya takmıyıo

Sağol canım, sen başlattın demiiiiii bu ilan - ı aşk gününü :))) :asigim: Ay kızlar hepinizi seviyorum ben de. Sevmesem bu yoğunluğun içinde bile ne yapıp allem edip kallem edip gelir miydim yanınıza. Valla biriniz gelmeseniz hemen özlüyorum. Bu arada ben bir de çileği çok seviyorum yaa. Biz kocaman aileyiz de sanki çilek de evin küçük kızı gibi geliyor.

julıcım canım gogsunde rahatsızlık olmamasına sevındım canım
merak ettım manuel pompayı hıc kullandın mı
problem senın pompadamıymıs acaba

Canım arkadaşımın çocuğu hastalanmış o kendi derdine düştü. Ben de ona sormadım. şimdilik benimkiyle yapıyorum faaliyete geçmedim yani manuel konusunda. Bir de iş yerinde zaten 40 dakika sağım yaptığım için manuel olsa süresi ikiye çıkacak ondan korkuyorum :roflol:

Evet canım haklısın sağmak çok zor bir iş. Burada aşağı katta ara sıra boş olan bir toplantı odası buldum orada sağıyorum. Bazen de müdürümü odasından çıkartıp onun odada yapıyorum. Adam sağda solda duruyo ben sağıcam diye. Gerçekten şu dönemde onlara manevi olarak çok şey borçlandım.

2 saatte bir işine gelince zaten benim kız çoğunlukla 2 saatte bir acıkıyor. 3 saatte oluyor elbette ama ben ilk gün 3 saatte bir sağdım ikinci gün 2 saatte bir sağdım çıkan süt miktarı aynıydı hatta 2 saatte bir sağdığımda biraz daha fazla çıktı. İlk sağmam 3 saat sonra diğer ikisi 2 saatte bir oluyor. Zaten eve gidince de kızım memelerde biriken sütü bulunca kendini cennette sanıyor memeden ayrılmıyor :) Ben evdeyken de en az 8 ama genellikle günde 9-10 sefer emzirirdim. Bir de bu aralarda grip olduğu için sık emzirmemi söylemişti doktor. Ben de öyle yaptım. Belki mamayla her öğünde 3-4 saati bulur acıkması ama memeyle daha çabuk acıkıyorlar. Sen emzirdikten sonra kaç saatte acıkıyor Ceren?

Dün eve gittim. Annem dedi aç değil sen yemeğini ye. Aldım yanıma. Kızım gözlerini bile kırpmadan beni seyrediyor. Ben ona baktıkça ellerini çırpıyor beni al diye. Kucağıma aldım bu sefer de meme isteyen sesi çıkardı. Hadi memeyi vereyim dedim nasıl kaptı halbuki 2 saat önce 125 cc yi hüpletmişti. Bence 3 saat durması lazımdı ama durmadı. Belki fiziksel belki psikolojik bir ihtiyaçtı zaten oynaya oynaya emdi.

Kalimero bazen benim kızım da aynısını yapıyor yani memeyi almak istemiyor, diliyle itiyor. Hiç biberona alışıyor mudur diye aklıma getirmek istemiyorum. Heralde çok aç değil diyorum ya da ilgisi dağılıyor diyorum. Ha bir de bazen annemden kıskanıyorum bebeğimi ben ya. Benim kucağımdayken ananeye gülücük yapıp hpep ona bakınca valla sinir oluyorum. Aramızda kalsın sengözlerimebaksanab

günaydın kızlar..

mmmf çim tekrarr hoş geldin.yokluğun belli oluyor hani..çokçok geçmiş olsun cnm..özledik
ayy devam edemeyeceğim kucağımda kıvranıyoo...

Günaydın herkeze
Allaha şükür dün akşam hasta yattım ama sabah iyiydim şu anda bi sersemlik var ama dün akşam ki gibi olsam kesin hastayım derdim.
anneme geldim kahvaltıya hava çooook soğuk be. iznimin son günlerini değerlendiriyorum.
mmmfcim seni tekrar sahalarda görmek çok güzel. yokluğun kendini hissettiriyor.
banlı eylül büyük ihtimalle anasına gitti ve hava soğuk çıkıp geri gelemiyordur.

herkese selaamm..kız uyanmadan bir bakayım dedim :)))uyanıyor fırşıntı sesleri geliyor :)))mmmfçim hoşgeldin cnm.eylül cadsını düngecede köşede gördüm ben,hiç çaktırmadan konu okuyordu kötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…