2008 Kasım Anneleri

Ellerinize sağlık kızlar maşallah size.

benim pilim bitiyo eve geldiğim ilk 1 saat içinde.

Eve geliyorum Ceren ciyak ciyak sustur doyur gazını al derken bende hiç bi iş yapma hevesi kalmıyor.Evi nok götürüyo resmen.teşbihte hata olmamış:)

ay ortalık ne kadar güzel aşk havasına büründü be yaa :asigim:

valla bu evler bizi mahvedecek ne olcek bu temizlik ev hali ben bilmiyom

-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-Böle olcaz yakında.

Ya Juliye aklım takıldı hala 2 saatte 1 sağıyorum demiş ya.
Bizim bebekler artık daha geç acıkıyorlar Juli acaba fazla mı yükleniyo memişlere?

Kızlar sadec emzirenler ne kadar aralılarla?Ortalama olarak,emziriyorlar?
Ve günde kaç öğün emziriyorsunuz?

Juli doktor bişi demedi mi 2 saate 1 emzirmene.neden bu kadar merak ettim biliyomusun, çok zor sağmak ya ondan.ben bi ara sağdım ya harap oluyo iinsan çok zor cidden canım ya.Nasıl yapıyosun sen ?
Neyseki önemli bişeyin yokmuş tatlım.Aman dikkat et kendine.Onlar bizim en değerli organımız şimdikaydirigubbakcemile3

kızlar benim makinada en son maceramdan sonra tıkanmış yeniden attığım çamaşırlarım yıkanmış ama sıkma olmamış yeniden sıkmaya ayarladım ama bir türlü yine sıkmadı.. bende yine bir şalterler attı..delikafadulden
Allahtan kocişin elinden her iş gelirde akşam gelince makinanın alt tahliye vanasını açtı bir görseniz süngerler madeni eski 100 lira ve dünyanın suyu boşaldı birden sonra çamaşırlarım tekrar yıkandı ve sonunda asabildim....
bugün bebişlerin izin verdiği yemek yapma hakkımı çamaşırları ve banyoyu süngerden arındırmaya harcamış oldum.. yemeğide eşim gelince yaptım şimdi o bebekleri severken bir bakım dedim hadi hepinize iyi akşamlar.. ben bugünün yorgunluğunu diz seyrederek ve çay içerek atacağım.

ben geldimmm uleynnnn -tatlicadiarzu-aynen şu vaziyetteyim bittim bittim bööle bişey görmedim 2.biemre kadr da bi daha sokağa çıkarsam kociş götürürse giderim yoksa bu bebebyle çıkıp hem kendimi hem onu hasta ettim baksanıza .5 günlük 40 derece kendini bilmeden ateş alev yattıktan sonra bugün bi gözümü açtım çok şükür elhamdüliilahhhh:Saruboceq:Allahım bidaha göstermesin ne bana ne kimseye nede bebelerimize bende hepinisi seviyom beni sefen yokmuu:asigim:

darkcım sağol ateşim geçti ayağa kalktım ağladım resmen yaa Allah kimseyi yalnız bırakmasın kapıya baktım hep biri gelsede 2 dk baksada uyusam diye çok zordu

dark ben her istediğinde emziriyorum 5 ya da 6 kez oluyo
Juli o zaman çok sık mı sağıyor? acaba?
Canım ya çıkma bi daha ortalık hala mikrop kaynıyo.
Çok çok geçmiş olsun yalnızlık zor cidden
Ben varım ben
sefiyorum seni yarrr gözlerim sana ağlaaarrr :roflol::roflol:

çooooooooook geçmiş olsun şekerim mmmfem Allahım ne sana ne bize ne bebelerimize göstermesin böle hastalıklar.
valla benimde her yanım dökülüyo başım ağrıyo ıhlamur ağrı kesici falan içtim umarım olmam bende hasta.
güzelim sen 5 gün yattın kimse gelip akife bakmadımı yardım etmedimi sana ? ayıp yazık valla sende bakma yardım etme kız kimseye kötükedihüso
ben seni seviyorum seni hiç çıkarmadım aklımdan :asigim:
ay çok fenayım be yaa :bbo: daha oğlan yıkancak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…