- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #18.641
teşekkür ederim canım yamucize cnm cevap yazarken yazığın kutunun altında gelişmiş cevap yazan yeri tıkla.oraya yazarsan renlendirme yapabilirsin.
puan kısmını ben de bilmiyorum.
ayrıca seni de seviyoruzzzz:))):sm_cool:
mucize bu birinci sorunun cevabı burada
http://www.kadinlarkulubu.com/sik-s...-egik-buyuk-vs-yapmak-icin-ne-yapmaliyim.html
sağol canım biraz acele ettim ğaliba.bu da dier sorunun cevabı
http://www.kadinlarkulubu.com/sik-sorulan-sorular-cevaplar/84490-rep-nasil-verilir.html
demek ki seviyormuşuz
ayy jüli zaten kaç gündür otururken bile hamileliğimin son günlerindeki gibi nefes nefeseyim seni okurken iyice nefes nefese kaldım.allah yardımcın olsun.ayrıca bende seni seviyorum:1hug:ilanı aşk gibi oldusırnaşık şey.Bir cee yapıp çıkayım dedim demin dar vakitte herkese bir şeyler yazmıştım ki sayfa kapandı, zaten acele de işe dönmem gerekti. Ay çok özledim ama ben sizi ya. Birden iş hayatına dönünce 4 ay evdeki insan hiç ben değilmişim gibi geldi.
Memeler biraz daha iyi çünkü bugün Allah'tan çok süt birikmedi ve rahatım biraz. Azo'nun önerdiği sıcak kompresi de yaptım. Çıkan süt miktarı yine aynı. Kızımın 2 öğününü çıkarabiliyorum. Bir öğün de stoktan tüketiyor. Sadece anne sütü aldığı her gün Allah'a şükrediyorum. Buna da şükür günlük düşünüyorum artık. Zaten 9 gün sonra 4. ayımız doluyor. Sağmaya ve emzirmeye devam ama içim biraz daha rahat olacak.
Doktora gittim göğüslerimdeki birikmenin şu an apse ya da iltihaplanma gibi bir durumu olmadığını söyledi. Ne yapacağım dedim. Emzireceksin dedi. delikafadulden Ben sanki bilmiyorum emzirmeyi deli mi ney yauww.
Kızlar temizlik konusunu gerçekten takmayın. Dün akşam halının üzerindeki tozlara bakıp aman da pek güzelsiniz aman aman birkaç gün daha durun orada dedim. Çok yoruluyorum. Sabah 7 de kalk, kahvaltı kızı emzir, otları hazırla, giyin derken kızı bir kez daha emzir tabii bu arada servisi kaçır koştur koştur işe gel. Tüm gün işlerin yanı sıra 40 ar dakikadan 3 kere sağmaya git. Akşam koştur koştur eve. Yemek kızı emzir, bulaşık, evi biraz topla, duş al, defalarca kızı emzir, gece yemek yap, kalan süt varsa sağ derken en erken 1 de yatma. Gece artık yatakta olduğuma bile inanamıyorum. Ha şikayetçi miyim. HAYIR :))) Kızım süt emdiği sürece çalışırken çok mutlu oluyorum. Ama tek derdim sütünü emebilmesi. Sağolsun iş yerimdekiler de çok destek oluyor. 11 de geliyorum işe.7 de çıkıyorum. Normal şartlarda 9 da gelmem lazım. Cuma süt iznim, cumartesi kendi iznim derken yarından sonra bu haftayı hayırlısıyla bitirmişiz kabul edeceğim :) İşe başlamaktan korkmayın bence, her şey tüm korkular başlayana kadarmış. Hele eve gelip emzirecekseniz hiç korkmayın.
Atom karınca kaçar, mucizecim seni çok seviyorum tatlım :)))
Nazlımelek geçmiş olsun ay tam facia yaşamışsın.
Asortie senin de tempon müthişmiş haaa :)
Oyun oynuyo bıdıklar canım genelde çok aç değilse yapıyorlar bunu.benimkide karnına az süt gittimi sabahları yapıyo bu oyunu:)ben geldım canım cok sıkıldı yaa
eve gıttım oglusumu emzırmeye saat tam 3'te basladım emzırmeye
2 dk surmedı bıraktı basladı gulmeye falan
zorladım olmadı, sesten vs dıkkatı dagılıyordur dıye baska odaya gectım olmadı
ayaga kalktım kucagmda ugrastım olmadı, yatırdım emzırmeye yıne calıstım olmadı
almadı beyefendı kafayı cekıyor donuyor dıger tarafa etfarı ızlıyor yaaa
annem uyanınca 2 gıbı 60 cc sut vermıs dun aksamdan kalma
annem onun ıcın emmıyor dıyor ama dunde vermıstı o kadar sut ve benı emmıstı
ne oldu anlamadım 4.ay sendromu mu yoksa bıberon mu kolay geldı de benı ıstemıyor benneyaptımki
Walla az bile atmış şalterin.Allahtan bebişler izin vermiş de toplamışsın yoksa da fena olurdun.:1shokfffffffffff kızlar benim şalterler öyle bir attıki sormayın.. delikafaduldenmakineye renklileri atmıştım az olunca bebişleri salladığımız küçük minder yastığıda yıkansın diye içine attım güzel güzel yıkandı diye düşünürken bir baktım minder hıza dayanamayıp yırtılmış minderin içindeki küçük sünger parçaları makinenin içindeki tüm çamaşırlara yapışmış açtım makineyi banyo tüm sünger oldu çamaşırlar batık kafam döndü valla kafamçokkarıştı.. Allahtan bebişin biri uyuyordu diğeride tvyle oyalanıyordu çamaşırları süngerden arındırıp tekrar makineye attım minderi çöpe attım..:jeyyar: hemen bebiş uyanmadan banyoyu yıkadım çıktım.. şimdi suyum kaynıyor kahvemi alıp oturacağğım tabi bebişde her an uyanabilir..
Hoşbuldum Zeynacım Ben de Seni SEviYoRuM a.s.:1hug:hoşgeldin dark
ben seni seviyorum :asigim:
Alla alla temiz evi ne diye süpürmüş madem zamanı yokmuş.günaydın kızlar
sabah sabah bi sürü iş hallettim geldim
3 gün rapor aldım
hafta sonuna kadara idare etsin beni
pazartesi de ücresiz izne ayrılıyorum inşallah
neyse sabah 8de kayınvalidem geldi
hanfendinin işi varmış10a kadar anca bakarım dedi
kızım 3bucuk aylık daha ilk defa bakıcak
daha önce sadece 5-10 dk sevmek için almıştır kucağına
neyse bizde koştur koştur gittik geldik
kızı uyutup elektrik süpürgesi acmış evi süpürmüş
ayy
sinir oldum yaaklava:
sanane
2 saat cocuga bakıcan ne diye gelip süpürge falan acıyosun
benim evi pislik mi götürüyo
anlamadım yaaa!!!klava:
hem dün acmıştım zaten ben
iyilik mi yapmaya calısıyo
nedir niyeti bilemedim vallamirmirmirmir
Dağınık insan yaratıcı olur canım üzülme kaydirigubbakcemile3elmalıcım bu konuda esımın hakkını yıyemeyecegım
cunku esım yemekte superrr olmak uzere, temızlık ve utu konusunda da ıyıdır şakkıdı
tek sorunumuz dagınık olması
dagınık ama her aradıgını buluyor nasıl oluyorsa kafamçokkarıştı
Bis de seni SefiyoRuzzzzŞenizkaydirigubbakcemile5zeyna kafa ne kızıon yaasenağlama
ben dark senide sefiom zeyna kafayıda:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?