2008 Kasım Anneleri

mucize cnm cevap yazarken yazığın kutunun altında gelişmiş cevap yazan yeri tıkla.oraya yazarsan renlendirme yapabilirsin.

puan kısmını ben de bilmiyorum.

ayrıca seni de seviyoruzzzz:)))
:sm_cool:

Bir cee yapıp çıkayım dedim demin dar vakitte herkese bir şeyler yazmıştım ki sayfa kapandı, zaten acele de işe dönmem gerekti. Ay çok özledim ama ben sizi ya. Birden iş hayatına dönünce 4 ay evdeki insan hiç ben değilmişim gibi geldi.

Memeler biraz daha iyi çünkü bugün Allah'tan çok süt birikmedi ve rahatım biraz. Azo'nun önerdiği sıcak kompresi de yaptım. Çıkan süt miktarı yine aynı. Kızımın 2 öğününü çıkarabiliyorum. Bir öğün de stoktan tüketiyor. Sadece anne sütü aldığı her gün Allah'a şükrediyorum. Buna da şükür günlük düşünüyorum artık. Zaten 9 gün sonra 4. ayımız doluyor. Sağmaya ve emzirmeye devam ama içim biraz daha rahat olacak.

Doktora gittim göğüslerimdeki birikmenin şu an apse ya da iltihaplanma gibi bir durumu olmadığını söyledi. Ne yapacağım dedim. Emzireceksin dedi. delikafadulden Ben sanki bilmiyorum emzirmeyi deli mi ney yauww.

Kızlar temizlik konusunu gerçekten takmayın. Dün akşam halının üzerindeki tozlara bakıp aman da pek güzelsiniz aman aman birkaç gün daha durun orada dedim. Çok yoruluyorum. Sabah 7 de kalk, kahvaltı kızı emzir, otları hazırla, giyin derken kızı bir kez daha emzir tabii bu arada servisi kaçır koştur koştur işe gel. Tüm gün işlerin yanı sıra 40 ar dakikadan 3 kere sağmaya git. Akşam koştur koştur eve. Yemek kızı emzir, bulaşık, evi biraz topla, duş al, defalarca kızı emzir, gece yemek yap, kalan süt varsa sağ derken en erken 1 de yatma. Gece artık yatakta olduğuma bile inanamıyorum. Ha şikayetçi miyim. HAYIR :))) Kızım süt emdiği sürece çalışırken çok mutlu oluyorum. Ama tek derdim sütünü emebilmesi. Sağolsun iş yerimdekiler de çok destek oluyor. 11 de geliyorum işe.7 de çıkıyorum. Normal şartlarda 9 da gelmem lazım. Cuma süt iznim, cumartesi kendi iznim derken yarından sonra bu haftayı hayırlısıyla bitirmişiz kabul edeceğim :) İşe başlamaktan korkmayın bence, her şey tüm korkular başlayana kadarmış. Hele eve gelip emzirecekseniz hiç korkmayın.

Atom karınca kaçar, mucizecim seni çok seviyorum tatlım :)))

Nazlımelek geçmiş olsun ay tam facia yaşamışsın.

Asortie senin de tempon müthişmiş haaa :)

mucize cnm cevap yazarken yazığın kutunun altında gelişmiş cevap yazan yeri tıkla.oraya yazarsan renlendirme yapabilirsin.

puan kısmını ben de bilmiyorum.

ayrıca seni de seviyoruzzzz:)))
:sm_cool:
teşekkür ederim canım ya

sağol canım biraz acele ettim ğaliba.

ayy jüli zaten kaç gündür otururken bile hamileliğimin son günlerindeki gibi nefes nefeseyim seni okurken iyice nefes nefese kaldım.allah yardımcın olsun.ayrıca bende seni seviyorum:1hug:ilanı aşk gibi oldusırnaşık şey.

BENDE HEPİNİİZİ SEVİYORUMMM.
demekki insan görmediği tanımadığı insanları da sevip dostluk kurabiliyormuş

bende geldım
oldum bugun ya cok yorucu bır gundu yıne
ve zor olanı da kolumun cok agrıması
anladım kı (cok gec oldu ama) bır daha ası yaptırmayacagım dayanamıyorum kolumun agrısına
hele bır de usuyunce agrısı sıddetlenıyor sankı
yogun ıs tempom eve gec kalmam ve emmeyen cocuguma yetısmeye calısmam yetmezmıs gıbı kocıste tel acıp sıparıs verınce ben patlayıverdım nedense

neyse bakem neler konusulmus ben yokken gelıyorum

ben geldimmmm ama ara ara bakıp çıkıcam annem bende fazla duramıom sonra benle ilgilenmiosun dio asortikçim bende haftada bir yaptırıyorum pek içime sinmiyo ama hasta olmasınıda istemiorum doktorda haftada bir normal dedi soğuk havalarda

asorti kafa arkamdan laf yapmışsın gelmiş kaçmış falan yok öle bişi ben girdim tam okuyacaktım oğluş acıktı çıkmak zorunda kaldım sonra kendime ıhlamur yaptım bende hasta olacağım sanırım her yerim ağrıyo çok fena ya başım tepeden fırlayıp çıkcak sanırım gözlerimi hiç annatamam.
ilanı aşklar yapılmış.
bizde seviliyormuyuz ?:çok üzgünüm:

Oyun oynuyo bıdıklar canım genelde çok aç değilse yapıyorlar bunu.benimkide karnına az süt gittimi sabahları yapıyo bu oyunu:)

Walla az bile atmış şalterin.Allahtan bebişler izin vermiş de toplamışsın yoksa da fena olurdun.

hoşgeldin dark
ben seni seviyorum :asigim:
Hoşbuldum Zeynacım Ben de Seni SEviYoRuM a.s.:1hug:

bende seni seviyorum asorti kafa
ben sana nasıl kızarım canımbenim takıldım ölesine
mmmf iyileşmeden bende mi girp oluyorum ne her yanım dökülüyo bu ütü üstü temzilik bozdu beni senağlama

Alla alla temiz evi ne diye süpürmüş madem zamanı yokmuş.

Dağınık insan yaratıcı olur canım üzülme kaydirigubbakcemile3

zeyna kafa ne kızıon yaasenağlama
ben dark senide sefiom zeyna kafayıda:asigim:
Bis de seni SefiyoRuzzzzŞenizkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…