2008 Kasım Anneleri

bu akşam dı demi ask-ı memnu
bakalım noolcek

bu arada benim o dizide sinir olduğum bişe var
peyker
hani yeni oğlu oldu
kadın doğum yapmış ama
maşallah menken gibi
süs püs o biçim
gezmeler tozmalar
bi de yardımcısı var ya
bebeğe mama yediriyo altını değiştiriyo
ayyy
sinir oluyorum:mymeka:
hiç gercekci değil yani.klava:

elifcim ben peykerin güzelliğine hayranım hem güzel hemkibar bi hatun maşallahda bi kere kaynanasına bırakıyo bebeğini defalarca buzdolabında süt var onu oda sıcaklığında bi süre bekletip öyle ver dedi :1shok:nası yaaniiii oldum cahal karıııı dedim :mymeka:ulen buzdolabından çıkarılıp verilirmi çocuğa süt oda sıcaklığında olsa bile verilirmi manyamışlar çocuk bakmaktan bi haber

ama çok heyecanlı bi dizi
ben her perşembe anneme geliyom ya babamdan diziyi izleyemiyorduk abimler falan bizde para toplayıp ananmin mutfağına küççük bi lcd taktırdık bu akşam rahat rahat izleyecem sevgili babam otursun habaer izlesin rahat rahat her hafta kavga dövüş izliyorduk ohhh be
ben işe başlayınca arada gelecem onun dışında zaten mama ile daha çok besleniyo kalimerocum
ayrıca bende peykere hayranım hiç doğurmuş gibi değil bide bize baksanıza

senin neyine bakalım len:mymeka:50 kilo olmuşun daa ne istiyon allahtan boydan biraz fukarasın gerçi sende benimgibinkaydirigubbakcemile3

kızlar ya 2009 kasım anneleri başlığı açılmış ama herkes ihtimal üzerine yazmış hamile olan yok
doğru dürüst nasıl iş anlamadım ben

zeyna bunda basa kakılacak bır durum yok kı canım
bende noydan fukarayım ayrıca da 50 kıloyum
ne guzel mınyon tıplı hatunuz ıste hıc yaslanmayacagız hihoyyyt

asortıe o behlul varya o behlul benım kocama cok benzıyor
gumus dızısınde oynarken bıtıyordum ona sevgulume benzıyor dıye o zamanlar sevgulumdu tabe o
le sarı bısı benım koca :asigim:

kızlar bu arada memoşumu dra götürdümdü arada kaynadı tabii benim hastalığımdan yaşıtlarını yakalamış benimmikroskobik oğlum maşallah subhanallah anne sütüne devam sadece tattırabilirsin elma armut bide parmağımın ucu bunu zorla izninialdım yoksa izin vermiyodu ben sofrada parmağımın ucuyla herşeyden tattırıyorum ona olmaz dedi ama oluyoo dedim zorla ikna ettim destekli oturtmayı yürüteci kahvaltı ve ek gıdaları martın 17sinde aşısı var rota o zaman anlatıcak 5.5 aylık olucak o zaman zamanmı çabuk geçti benmi geride kaldım bu çocuk ne zmaan büyüdü bukadr

kızlar ya 2009 kasım anneleri başlığı açılmış ama herkes ihtimal üzerine yazmış hamile olan yok
doğru dürüst nasıl iş anlamadım ben

bence cok erken actılar başlığı
daha bu zamanda nası netleşicek hamilelik anlayamadım
en az bir ay var bence o başlığın dolmasına
Allah bize yaşattı
dileyen herkese verir inşallah..

maşallah subanallah mehmet akife büyüdü paşa Allahın izni ile artık hiç korkma dağ gibi 3 tane erkeğin var ardında
ben öle diyom bazen 3 tane erkeğim var arkamda desteğim diye sonra bi güven geliyo içime

asortıe evet zor oluyor ama ben onu degıl o benı kıskanıyor hep nedense
halbusu o cok daha yakısıklı ama yastan kurtarıyorum ben
bır de kucuk gosterıyorum dıye bozuluyor nedense

2009 kasım daha cok erken ama bence olur yıen bayagı kısı
su an erken oldugu ıcın kımse yok gıbı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…