2008 Kasım Anneleri

SELAM KIZLAR NASILSINIZ DÜNDEN BERİ BEN ÖLMEK ÜZEREYİM YAAA O KADAR YOĞUNUMKİ KAFAMI KAŞIYACAK VAKTİM YOK ŞİMDİ VA<KİT BULABİLDİM BURAYA BİLE GİRMEYE OFF DELİRİCEM YAA DİYOR BAS İSTİFAYI BIRAK GİT ÇOK YORULUYORUM YAA ÇOK YÜKLENİYORLAR YAA:mymeka:

ay bu çalışan annelere çok üzülüyorum ya allahtan bizim kendi işimizde gitmek zorunda değilim
allah yardımcınız olsun kızlar ya

aşkı memnuya bakıyorum canım ailemde güzel sanki ama sanırım ogün başka dizi izliyorum ben denk gelmiyor.. cnbcede çok güzel diziler var hoşuma gidiyor benim onlara takılıyorum...

bende oglumu gordum geldım
ama dısarısı cok soguk donuyorum ya gıt gel
elımde bır semsıye kosa kosa gıt oldum valla bu hafta
hava ısınsa benım gıdıp gelısım de kolaylasacak sankı
eve gırer gırmez alamıyorum cocugu ellerım soguk dıye
yavrum bakıyor bana annem al benı dıye

selam tekrar millet;

ay memelerim sallanıyor bomboş yaw nolduki acep ..anamdan gelmem işe yaramadı..
dizilerden bahsedilmiş kanal d de yeni bi dizi başladı bir bulut olsam diye..pazartesi günleri ..ilk bölümü izledim sürükleyici geldi..tavsiye edilir..favorim binbirgece ,yaprak dökümü , aşkı memnu ..

misafirim vardı..şimdi gittiler.
ben de burada aktif kalmışım onca saattir..
aşkı memnuyu bende çok seviyorum ama yarın asi var onu daha çok seviyorum

ay bu çalışan annelere çok üzülüyorum ya allahtan bizim kendi işimizde gitmek zorunda değilim
allah yardımcınız olsun kızlar ya

SAĞOL VALLA ASORTİE CİM HEM ÇOCUKTAN AYRILDIM ONA ALIŞMAYA ÇALIŞIYORUM BİRDE YENİ BİR İŞE BAŞLADIM BENDEN ÖNCEKİLER SAĞOLSUNLAR HİÇBİRŞEY YAPMAMIŞLAR BÖYLE YARI DÖNEMDE İŞ ALINCA BÖYLE OLDU, HERŞEY BİRİKMİŞ ŞİMDİ YETİŞMESİ GEREKEN O KADAR ÇOK ŞEY VAR Kİ OFFF BİRİ BENİ KURTARSIN, BURDA PARA KAZANAYIM DERKEN PSİKOLOJİMİ KAYBEDECEĞİM VALLA YAA :a015:

selam şekerler
nasılsınız öyle bi hata yaptımki sormayın öylımde bari siz yapmayın bir hafta önce kaynanamla misafirlige gittik orda kızım huysuzluk yaptı kaynanamda battanıyede sallayın dedi bir kereden alışmaz dedi bizde salladık eve geldim kızım durmadı gece yarılarına kadar bende dayanmadım esimle salladık sallayış o sallayış bi alıştıkı sormayın ne ayakta sallanmayı kabul ediyo nede gögsümde yatmayı birini bulucamda sallıycam diye canım öıktı bir haftadır baktık olmuyo odanın tam ortasına tavandan salıncak yaptık :bbo: bi tek onda uyuyo sakın benim yaptıgım hatayı yapmayın
hepimize kolay gelsin

şekerim sana daha çok kolay gelsin valla artık bir kerede bile herşeye alışıyor bu kuzular
keşke denemeseydin ama yapacak bişe yok artık

Şekerim ben onu deniyeli 1 ay oldu.Bizimkide battaniyeyle sallanmadan uyumuyor.Sallanan beşiği var ama ondada istemiyor yerde yastıkla sallanmadan nefret ediyor illaki battaniyede sallanacak çok hoşuna gidiyor ya ne yapalım bir kişi daha lazım .

valla benim kızda nerde sallasan uyurdu yeterki sallansın ama 3-4 gündür annemdeyim ayakta sallamaya alıştırdı şimdi ayakta sallamadan nadir uyuyo ..neyseki tek kişilik bir aktivite kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…