2008 Kasım Anneleri

kızlar ya 2009 kasım anneleri başlığı açılmış ama herkes ihtimal üzerine yazmış hamile olan yok
doğru dürüst nasıl iş anlamadım ben
he yaw bende anlamadım emme yazdım bide sırnaşık şey

maşşallah paşaya ;

bende artık yürüteç hoppala zıppala ne varsa bir an önce başlamak istiyom kucakta nereye kadar

ay geldim çok şükür... azıcık kızı aşıya götürdüydüm de ... anm kız çok ağladı beee... ay yavrum ayağını sallıyoır hala ... şimdi azıcık uyuttumda ... sizlerler iki lafın belini kırayım dedim...

bende öyle diyorum canım bazende işlerinden korkuyorum bunların ona koş buna koş şu halde kalıp-tatlicadiarzu- yaşlanmaktan korkuyommj

hoşgeldin ablacım kır valla bende kaç gündür yoktum özledim bu safiyeleri

aşkı memnudan konuşmuşsunuz herkesmi izliyo bu diziyi yaw peykere bende sinir oluyorum süslenip püslenip geziyo bebeyide bakıcıya bırakıyo ohh valla...peyker benim kocişin muavininin yani işte yardımcısının ablası çocuk 27 yaşında kızda 30 vardır heral

selamlar,ne işler yapıyonuz..
ne o 2009 kasım annelerine ziyaretemi gittiniz..:)) gerçi çoğu umutla bekleyenlermiş neyse Allah gönüllerine göre versin bir zamanlar bende öyle sabırla bekledimdiiii...
kızlar dün çamaşır maceram vardı okuyanlar bilir gece sanki hamileliğimdeki gibi burnum tıkandı oda dar geldi nefes alamadım.. ateş bastı.. sonra kalktım elimi yüzümü yıkadım iki kendi kendime sakinol dedim bebişlere mama hzırladım mama vakitleri geliyordu zor attlattım yavs.. sanırım odamız küçük ee koca bir yatak iki bebek yatağı kocaman bir dolap birde tepemde yanan ufooo bunaldım heralde... bir kabın içine su koyuyorum bebişlerinde burnu tıkanıyor çok.. birde gündüzleri havalandırıyorum ama yinede uzun zamandan sonra gece çok bunaldım gündüzün yorgunluğuda çıktı sanırım..

nazlımelekcim aynen bizimde tepede bi ufo var daraltıyor beni havalar ısınsada kurtulsak ya
bide çıt pıt zart zurt sesler çıkaryo uyuyamıyorum bi süre allahta yatak odamız salon kadarda rahatım o konuda

asorticim evet birde sesli çalışıyor bazen birden kalkıyorum bebişlerdenmi geliyor diye..sen şanslısın genişmiş odan valla evlendim evleneli bu ikinci evim şöyle geniş bir yatak odam olmadı yaa.. yazı dört gözle bekliyorum zaten bebişleri arabalarına atıp dışarı çıkacağım bol bol inşallah.. gerçi ikiz arabasıyla iki bebyle nasıl olacak şimdiden kestiremiyorum ama bakacaz işde..:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…