- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #18.761
he yaw bende anlamadım emme yazdım bide sırnaşık şeykızlar ya 2009 kasım anneleri başlığı açılmış ama herkes ihtimal üzerine yazmış hamile olan yok
doğru dürüst nasıl iş anlamadım ben
maşşallah paşaya ;kızlar bu arada memoşumu dra götürdümdü arada kaynadı tabii benim hastalığımdan yaşıtlarını yakalamış benimmikroskobik oğlum maşallah subhanallah anne sütüne devam sadece tattırabilirsin elma armut bide parmağımın ucu bunu zorla izninialdım yoksa izin vermiyodu ben sofrada parmağımın ucuyla herşeyden tattırıyorum ona olmaz dedi ama oluyoo dedim zorla ikna ettim destekli oturtmayı yürüteci kahvaltı ve ek gıdaları martın 17sinde aşısı var rota o zaman anlatıcak 5.5 aylık olucak o zaman zamanmı çabuk geçti benmi geride kaldım bu çocuk ne zmaan büyüdü bukadr
maşallah subanallah mehmet akife büyüdü paşa Allahın izni ile artık hiç korkma dağ gibi 3 tane erkeğin var ardında
ben öle diyom bazen 3 tane erkeğim var arkamda desteğim diye sonra bi güven geliyo içime
ay geldim çok şükür... azıcık kızı aşıya götürdüydüm de ... anm kız çok ağladı beee... ay yavrum ayağını sallıyoır hala ... şimdi azıcık uyuttumda ... sizlerler iki lafın belini kırayım dedim...
gülbeşeker abla hoşgeldin uzun zamandır yoktun ayol ekim annelerine takılıyon herhal
ben bi markete gidip gelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?