- 1 Kasım 2007
- 9.319
- 604
- 448
- 40
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #18.801
eylül o kolay be kızanım ayakta salla hem pc ye bak tv seyret rahat olur ama dieri mazallah
ya bu adamın gömlekleri ve kotlarını ütülemekten nefret ediyorum ayy ütüye gıcık oldum
hele bazı gömlekleri var ütüle ütüle açılmıyoryakıp atasım gelio valaa
Canım bizim kız da banyodan sonra feci ağlıyordu şimdi daha havluya sarmadan ağzına emziğini veriyoruz ağlamıyor artık. Bir de ıslak kalmaktan nefret ediyor. Hemen bi havluya sarıyorum, üstüne bikat daha havlu yapıyorum sanki öyle yapınca daha az ağlıyor...... ya bende kızı bir gün durup bir gün yıkıyordum bir grip oldu hafta da 1 e düşürdük.birde banyodan sonra yırtılırcasına ağlıyor giydirene kadar canım çıkıyor.kafasını yıkayınca kıza bir hal oluyor. hele en son banyodan sonraki ağlamasından sonra korkuyorum valla yıkamaya,
Mmf'cim maşallah paşana canım, erkenden yakaladı yaşıtlarını oğluşun... Bu arada çok geçmiş olsun, elevit falan içmeyi ihmal etme canım...kızlar bu arada memoşumu dra götürdümdü arada kaynadı tabii benim hastalığımdan yaşıtlarını yakalamış benimmikroskobik oğlum maşallah subhanallah anne sütüne devam sadece tattırabilirsin elma armut bide parmağımın ucu bunu zorla izninialdım yoksa izin vermiyodu ben sofrada parmağımın ucuyla herşeyden tattırıyorum ona olmaz dedi ama oluyoo dedim zorla ikna ettim destekli oturtmayı yürüteci kahvaltı ve ek gıdaları martın 17sinde aşısı var rota o zaman anlatıcak 5.5 aylık olucak o zaman zamanmı çabuk geçti benmi geride kaldım bu çocuk ne zmaan büyüdü bukadr
Ben de hep yakışıklı koca istemem dedim, dünya çirkini adamlarla çıktım, sonunda gittim Brad Pitt'in Türkiye şubesiyle evlendim... Ama ben çok kıskanç biri oldum şu son zamanlarda. Derhal kilolarımı verip yeniden kendime güvenimi kazanmam lazım yoksa benim yok yere kıskançlık krizlerim ikimizi de fena yıpratacak. Bu arada Brad Pitt konusunda ciddiyim, hemi de tescilli eski manken.yok be ya benim o kadar yakışıklı kocam olmasını istemem doğrusu
Walla ben inat ettim hiç sallamadım, bıraktığım yerde uyuyo minik aşkımvalla benim kızda nerde sallasan uyurdu yeterki sallansın ama 3-4 gündür annemdeyim ayakta sallamaya alıştırdı şimdi ayakta sallamadan nadir uyuyo ..neyseki tek kişilik bir aktivite kaydirigubbakcemile2
Şekerim ben onu deniyeli 1 ay oldu.Bizimkide battaniyeyle sallanmadan uyumuyor.Sallanan beşiği var ama ondada istemiyor yerde yastıkla sallanmadan nefret ediyor illaki battaniyede sallanacak çok hoşuna gidiyor ya ne yapalım bir kişi daha lazım .
şekerim sana daha çok kolay gelsin valla artık bir kerede bile herşeye alışıyor bu kuzular
keşke denemeseydin ama yapacak bişe yok artık
evet bende bu adamdan sonra ütüden neferte ettim anlamıcak olsa mmmf gibi bedne çöpe sallıcam ama haytta unutmaz ve fark eder çünki öle açılmayan 2 gömlek bende de var ama artık aklımda o marka gömlek almıcam bunlar eskisin yeterya bu adamın gömlekleri ve kotlarını ütülemekten nefret ediyorum ayy ütüye gıcık oldum
hele bazı gömlekleri var ütüle ütüle açılmıyoryakıp atasım gelio valaa
ayy yaa p.tesiden itibaren benimkide bbaannede kalmaya başlıcak biz daha hiç ayakta sallamadık hatta yatağında bile çok nadir sallıyoz sallanmayı bilmiyo ya ayağında sallarsa ve akşamları bizden isterse ya bizimkide salıncak kurarsa ve meyilli bi yapısı var biz kocişle ne yaparız valla veririm ayaklarına onun anası alıştırmış olur nasılsa bana ne aman biz genede sıkı sıkı tembih edelim bari
evet canım s ve ö baş harfleri iki kelimeden oluşuozeyne kafa markası s ile mi başlıo
kolbastı öğrenecem karar verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?