2008 Kasım Anneleri

ya bu adamın gömlekleri ve kotlarını ütülemekten nefret ediyorum ayy ütüye gıcık oldum
hele bazı gömlekleri var ütüle ütüle açılmıyoryakıp atasım gelio valaa

ya bu adamın gömlekleri ve kotlarını ütülemekten nefret ediyorum ayy ütüye gıcık oldum

aramızda kalsın kocişin 2 beyaz gömleği beyazlarla yıkanmaktan haşat olmuştu açılmıyodu bende attımçöpe o kadar çok gömlek varki şimci anlamıyo ama baharda hatırlarsa ne diicem bilmem kaydirigubbakcemile2

Kızlar ben geldim ama fazla kalamıycam yarm saate kalmaz gelir kociş...
Sabahtan beri canım çıktı valla ütüden. Kızı yarın odasında yatırmaya başlıycaz, uyku takımları, çamaşırları, bi de bizim çamaşırlar sırtım koptu valla...
Bu arada siz ne güzel dizi falan seyredebiliyosunuz. Bizde kocişten dolayı her akşam bi film izleniyo. Oyle çok film izliyoruz ki oscar jürisine bizi seçebilirlerdi :)

Canım bizim kız da banyodan sonra feci ağlıyordu şimdi daha havluya sarmadan ağzına emziğini veriyoruz ağlamıyor artık. Bir de ıslak kalmaktan nefret ediyor. Hemen bi havluya sarıyorum, üstüne bikat daha havlu yapıyorum sanki öyle yapınca daha az ağlıyor...

Mmf'cim maşallah paşana canım, erkenden yakaladı yaşıtlarını oğluşun... Bu arada çok geçmiş olsun, elevit falan içmeyi ihmal etme canım...

yok be ya benim o kadar yakışıklı kocam olmasını istemem doğrusu
Ben de hep yakışıklı koca istemem dedim, dünya çirkini adamlarla çıktım, sonunda gittim Brad Pitt'in Türkiye şubesiyle evlendim... Ama ben çok kıskanç biri oldum şu son zamanlarda. Derhal kilolarımı verip yeniden kendime güvenimi kazanmam lazım yoksa benim yok yere kıskançlık krizlerim ikimizi de fena yıpratacak. Bu arada Brad Pitt konusunda ciddiyim, hemi de tescilli eski manken.

valla benim kızda nerde sallasan uyurdu yeterki sallansın ama 3-4 gündür annemdeyim ayakta sallamaya alıştırdı şimdi ayakta sallamadan nadir uyuyo ..neyseki tek kişilik bir aktivite kaydirigubbakcemile2
Walla ben inat ettim hiç sallamadım, bıraktığım yerde uyuyo minik aşkım

öylede ben tekim sallıycak birini bulmam çok zor oluyo du bende odanın ortasına salıncak yaptım millet ileri gidiyo ben geri yakında odaya ipde asarım çamaşırlarıda oraya asarımsırnaşık şey

evet bende bu adamdan sonra ütüden neferte ettim anlamıcak olsa mmmf gibi bedne çöpe sallıcam ama haytta unutmaz ve fark eder çünki öle açılmayan 2 gömlek bende de var ama artık aklımda o marka gömlek almıcam bunlar eskisin yeter

ayy yaa p.tesiden itibaren benimkide bbaannede kalmaya başlıcak biz daha hiç ayakta sallamadık hatta yatağında bile çok nadir sallıyoz sallanmayı bilmiyo ya ayağında sallarsa ve akşamları bizden isterse ya bizimkide salıncak kurarsa ve meyilli bi yapısı var biz kocişle ne yaparız valla veririm ayaklarına onun anası alıştırmış olur nasılsa bana ne aman biz genede sıkı sıkı tembih edelim bari

canım sıkı sıkı tembih et eger alışırsa yandın kendimden biliyorum ev işini yemek yapana kadar neler çekiyorum

BENİM UFAKLIKTA KENDİ KENDİNİ SALLIYOR BEŞİĞİNDE BİLE BEN SALLASAM AÇIP GÖZÜNÜ BENİ SEYREDİYOR AMA ORAYA BIRAKIYORUM KENDİ KAFASINI SALLAYA SALLAYA UYUYOR kaydirigubbakcemile3 ÇATLAK BİRAZ BENİM OĞLUM

ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiim yine kaynamış anam oku oku bitmio valla bende de annem var dün gelmişti bugünde ablam geldi ardayı bi güzel banyo yaptırdık yatıo kuş gibi yavrum
kız asoti bende bayılıyorum behlüle daha doğrusu kıvanç tatlıtuğa benim kocamnın sarışın versiyonu ama ben sarışınlarıda severimmm

kolbastı öğrenecem karar verdim

ASORTİE BEN ÖĞRETEYİM SANA ACAYİP OYNARIM SÖLEMESİ AYUPP:)
BURDA BİZİM DÜĞÜNLERDE ÇOK ÇALINIR DÜĞÜNÜMDE ÇOK OYNAMIŞTIM İNAN HİÇ OTURMAMIŞTIM DÜĞÜNE GELENLER KOCİŞE SENİ ÇOK SEVİYOR BU KIZ DEMİŞLER HİÇ OTURMADAN OYNADIĞIM İÇİNkaydirigubbakcemile3

YA KIZLAR KENDİMİ ÇOK PASPAL HİSSEDİYORUM BEN YA ÖNCEDEN İŞE GİTMEDEN ÖNCE SAAT 7DE KALKIP ANCAK 1 SAATE HAZIRLANIYORDUM AMA ŞİMDİ CANIM HİÇ İSTEMİYOR ÜSTÜME BAŞIMA DAHİ ÖZENEMİYORUM SAÇ DESEN FASA FİSO GÖBEK DE KALDI AHHH AHHH RUH HALİM KÖTÜ ANLAYACAĞINIZ-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…