2008 Kasım Anneleri

azo bende nerdeyse 2 aydır sağarak veriyordum benim kuzumunda kilosu en son 10 gün önce 7,500 grdı benimde sütüm çok yarıyor doktorum öle sölemişti dün sütüm çok fazlaydı 2 saat bir 150cc felan sağdım çıktı ama akşam canım pek birşey istemiyordu yemedim buda sütümü etkiledi gece emzirdim sabah 7,30da kalktım sağdım 150 cc,öğlen gittim sağdım uyuyordu kızım 110cc,1,5 saat sonrada 75 cc süt çıktı saat 3,5-4e kadar yeter sanırım ama bugün pek iştahım yoktu sabah doğru dürüst bişey de yemedim ama öğlen yediğim yemeğin hattı hesabı yok tabi:)))akşama taşacak memeler
kızlar bu arada ben pompam chicconun manuel pompası çok memnunum kızımdan daha ii çekiyor bence pompa kociş biberona gelen serum yerini iyice sıkıştırdı ondan sonra daha ii çıkmaya başladı şiddetle tavsiye ediyorum

Maşallah Lavinya benim pompam elektrikli en fazla 60 cc çıkardım şimdiye kadar ya ben beceremiyorum yada sütüm yok birde manuel alıp deniyeceğim

Canım manuelden menun kalacaksın emin ol benim kızım beni pek ememk istemiyor biberona alıştı sadece uyku sersemiyken bide ayakta gezerek emiyor unun dışında ssağarak veriyorum allahtan böyle bir problemim yok umarım manuel alınca memnun kalırsın canım

selamkızlar nasılsınız zeyna ve lelal ciğim inşallah kısa zamanda alışırsınzı .
azocum mehmetakif doğduğundan beri kabus gibi üzerimize çöken bi gözyaşı tıkanıklığımız vardı en sonunda şubatta göz druna götürdüm bu zamana kadr nee merhemler ne damlalar sürekli kullandık durduk .göz dru lıd-care diye bi solüsyon verdi inan cuma gittik dra pazar günü şikayetlerimiz geçmişti sabah akşambu solüsyonla temizledim gözünü ve günde 3 kere sert bieşekilde masaj hiçkıyamıyodum mıymıy masaj yapıyodum göz dru acımıcaksın dedi ve göz pınarlarını görene kadr bastırdı banada gösterdi benimüzerimde benim bile canım acıdı sende yumuşak yapıyosan masajı sertleştir canım şimdi sadece çocukdrumuzun önerisiyle hergün masaj yapıyorum ama maşallah bişey yok tekrlamasın diye bi önlem sadece solüsyonuda kullan canım çok faydasını gördümkendi içinde gazlı bezleri var ve birde solüsyonu var ssk karşılamıyo 24ytl ama değdi

maşallah ömer kaan'a cnm kilo alımı iyiyse bencede 6.ayda başla piraye fazla kilo almıyo bu ay mesela 650 gr almış o yüzden başlayın demiştir bize dr fazla kilo almıyo ama herkes tombik diyo balık etli olcak heralde bizim hatun etli görünüyokaydirigubbakcemile3
yavaş yavaş tattırıoyrum herşeyden bakalım ek gıdadan sonra kilo almaya başlarsa ya sütüm yaramıyo ya da yetmiyo

öf kızlar işlerim var şu evi topliim acık yemekte yapıcm fırsat bulursam juli kafa artık eskisi gibi koşturamıyom genede vercenmi banusumu bize:)))

bende chicconun manuel pompasını kullanıyorum çokda mmnunum açıcası çok sütü olan bi kadın değilim çünki evde de olsam mama atı süt veriyorudum o zaman benden bu kadar çıkması normal yani.

evet jülicim bugün işe gelince birden gözüğmde cc ler oluşmaya başladı :))

mmf sağol canım tavsiyelerin için.
masajı bide senin dediği gibi denicem.
solüsyonunda ismini aldım.bizimkiler fayda etmezse onuda denerim.inş. geçer.
pirayecim ben ssk lıyım sadece.anlaşmalı falan değil.kaan ıda babasını üzerine yaptık.yani emekli sandığı..ama bu aşıyı karşılamıyomuş.dr.eczanedende alsanız bu fiyat.dünyada tek dedi.

selam kızlar ben gittim geldim

azo maşallah paşaya, bizde rota aşısını 3. ayımız bitince yaptırdık benim obur oğlum büyük bir iştahla yedi yalana yalana :))

130 tl idi ama bizim muayenemizde vardı 35 tl ücreti almadılar hastanede sadece aşı ücretini ödedik

asorti ilk dozun 3,5 aya kadar yaptırılabileceği gibi bir bilgi kalmış bende, senin prenseste 3,5 aylık şu an iki gün geçmiş yaptırmak istiyorsan hemen git bence

bu arada bende oğlumu 23 günlükken kız kulesine götürmüştüm, kırkı çıkmadan iki kezde meydan avm ye gittik şimdide hergün sabah çıkıyor yavrum dışarı allaha emanet ama dikkat edince bişey olmuyor, çok sakınmak daha kötü bence

ya bişi sorcem ben rota aşısını geçen ay 3 şubattı yaptırdım 2 dozlu olanlardan şimdi tam 2. ayda yani yarında alıp vurdurmam lazım dimi bide bölmediler dimi hepsini içirdiler?

maşallah canım senin kuzuyada(
evet az yiyince illa farkediyo.benimde bu sabah 10 da sağdığım az çıktı.ama benim oğlan dün gece gaz sancısıydı sanırım sabaha kadar çok huysuzdu ve sürekli uyandı,emzirdim.süt az birikti sanırım.bugün her günkünden az götürücem sütü sanırım eve..
allahtan evde 4 poşet dolapta yedek süt var.
ama öle çok stok yapamadım.anca günlük sağdığım günü geçiriyo..
geceleride kalkıp emdiği için kaan...
napalım.allah rızkını verir..

ya bişi sorcem ben rota aşısını geçen ay 3 şubattı yaptırdım 2 dozlu olanlardan şimdi tam 2. ayda yani yarında alıp vurdurmam lazım dimi bide bölmediler dimi hepsini içirdiler?

bizim dr 2 ay arayla yaptıki karmalarla çakışmasın diye martın 17sinde yaptırıcaz gene 17 18 19 istediğiniz bigün gelin dedi günügününe olması şart diil herhalde bu arada bizimkide 2 doz 3 doz yaptıran varmı

martın 17 sinde de aşımız var bizim ama 2 hafta ara ile olmuş olcak herhalde bi sorun olmaz ya çarşamba gidince danışayım bari sağlık ocağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…