- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #19.421
azocum hoşgeldin kontrolünüz iyi geçmiş gözleride geçer inşalah
bişi sorcam bu rota aşısının bi zamanı var mı kızanlar ya ben şimdi yaptırsam ilk dozunu bi sorun olur mu acep
ay rota aşısını iki haftadır hava muhalefetinden erteliyoruz valla..azo sen nisada yaptırdın değilmi ..fiyat 130 dediler banada muayene ile 155 oluyo dimi ..dr mu yaptı yoksa başkasımı ?bu cumartesi gitmem lazım artık ..ne kadar erken olursa o kadar iyi ..
Maşallah Lavinya benim pompam elektrikli en fazla 60 cc çıkardım şimdiye kadar ya ben beceremiyorum yada sütüm yok birde manuel alıp deniyeceğim
öf kızlar işlerim var şu evi topliim acık yemekte yapıcm fırsat bulursam juli kafa artık eskisi gibi koşturamıyom genede vercenmi banusumu bize:)))
bende chicconun manuel pompasını kullanıyorum çokda mmnunum açıcası çok sütü olan bi kadın değilim çünki evde de olsam mama atı süt veriyorudum o zaman benden bu kadar çıkması normal yani.
evet jülicim bugün işe gelince birden gözüğmde cc ler oluşmaya başladı :))
mmf sağol canım tavsiyelerin için.
masajı bide senin dediği gibi denicem.
solüsyonunda ismini aldım.bizimkiler fayda etmezse onuda denerim.inş. geçer.
pirayecim ben ssk lıyım sadece.anlaşmalı falan değil.kaan ıda babasını üzerine yaptık.yani emekli sandığı..ama bu aşıyı karşılamıyomuş.dr.eczanedende alsanız bu fiyat.dünyada tek dedi.
maşallah canım senin kuzuyada(
evet az yiyince illa farkediyo.benimde bu sabah 10 da sağdığım az çıktı.ama benim oğlan dün gece gaz sancısıydı sanırım sabaha kadar çok huysuzdu ve sürekli uyandı,emzirdim.süt az birikti sanırım.bugün her günkünden az götürücem sütü sanırım eve..
allahtan evde 4 poşet dolapta yedek süt var.
ama öle çok stok yapamadım.anca günlük sağdığım günü geçiriyo..
geceleride kalkıp emdiği için kaan...
napalım.allah rızkını verir..
merhaba kızlar
july gözün aydın canım bakıcına içinin ısınmasına çok sevindim çok önemli içinin huzurlu olması
gelelim bana bizim bakıcıda bu sabah başladı çok iyi bir kadın oğluşumda çok sevdi ama bir sıkıntımız var oğlum biberonu almıyor 2 gündür deniyorum almıyor ona canım çok sıkıldı öyle oluncada öğlen uykusuna geçemedi huysuzlandı mecburen emzirdim ne yapacağımı bilemiyorum olmazsa kaşıkla verecek ama nereye kadar sonunda biberonu alması lazım
NEOLUR BANA BİR FİKİR VERİN BİBERONA NASIL ALIŞTIRAYIM HANGİ BİBERON EMZİĞİNİ KULLANIYORSUNUZ CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM
Kızlar bu sağdığımız sütlerin bir öğün yetebilmesi için 100-120 cc olması lazım herhelde.Benim ise en fazla 90 cc oda iki göğüsten ancak çıkıyor göğüs ucu morarana kadar çekiyorum.O 90 cc sütü buzdolabına koyup üzerine sonra tekrar ekleyip sonra dondurucuya koyabilirmiyim ???
kıslar rato aşısı ne yaww doktorumuz öyle bişeyleden bahsetmedi bilgi verirmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?