2008 Kasım Anneleri

kızlar teşekkür ederim iyi dilekleriniz için...

biberon konusunda ben de sorun yaşıyorum..ilk 1,5 ay çok rahat aldı .hem de deligibi saldırıyordu.
2,5aydır da ağzına sürmüyor..aç olmasına rağmen ne sütü ne mamayı veremedim biberonla.
benimkiler chicco ve bebedordu.ikisini de seviyordu.
halbu ki çok istemiştim alışsın deyu...

bir ara çıkıp nukun biberonunu alacağım.ucu diğerlerine göre farklı.
umarım ona alışır.

piroşçum ne güzell.
burada öyle donanımlı hastaneler yok.
2 tane özel var ama doktor bulamadım.
ben de askeri has. doktoruna gidiyorum muayenehanesine.
ama tahlil falan özele gidiyorum malesef.

ben her ay 80 tl ödüyorum((

denizannem unuturmuyum buraları yaa.çok özlüyorum.resmen bir parçam olmuş.

asortik çok merak ettim gidip birbakayımşu damat ve gelin adaylarına:)

kızanlar nereye kayboldunuz aman bi yemek yaptım çorba taştı sağolsun dolmamda dibine tutmaya ramak kalmış

ay kızlar öldümanacım yemek yap akife bak mutfağa koş salona koş durmuyo bu oğlan yemek yaparken yanıma almadımmalum
abisinin yatak başına dönencesini taktımkarşıdan benide görüyoama nafile kucakımı istiyo ben buna bi zıppala aliimde aklı başına gelsin ama 17sinde drye bi soriimde sonra

şu çilek karısı bi naber der dedik ama nafile anasının kucağından kalkamadı zannımca 1.5 aymı kalcaktı o zaman bu ayın ortalarında falan gelir herhal

azocum hoşgeldin kontrolünüz iyi geçmiş gözleride geçer inşalah
bişi sorcam bu rota aşısının bi zamanı var mı kızanlar ya ben şimdi yaptırsam ilk dozunu bi sorun olur mu acep

herkese selaaamm :)) geçen hafta sormuştum dr.umuza geçmiş zamanı dedi.3,5 ayı geçitiğinde yapılırsa bağırsak karışması olabiliyormuş Allah korusun bilginiz olsun.

işte olup bebişleri özleyenler akşam oldu bile :))) çok zor valla işiniz

yaa eşimin doktor ve eczacı halası var onlar yaptırmayın dedi bu aşı yeni aşı yapıldığında çocuk bağışıklık sistemi kazanıyor dedi ilk başta yaptırmamaya karar vermiştim sonra yaptırayım dedim şimdi doktorda böle söyleyince yaptırmıcam ama kafam çok karıştı

Maşallah Lavinya benim pompam elektrikli en fazla 60 cc çıkardım şimdiye kadar ya ben beceremiyorum yada sütüm yok birde manuel alıp deniyeceğim

canım pompanın etkisidir eminim ben de elektrikli de senin dediiğin kadar çıkarıyordum hatta içinde biriken sütten az kalsın mastit olacaktım pompayı değiştirdim şimdi rahatım.

öf kızlar işlerim var şu evi topliim acık yemekte yapıcm fırsat bulursam juli kafa artık eskisi gibi koşturamıyom genede vercenmi banusumu bize:)))

Canım ya umarım bizim gözümüz de gecer o kadar üzülüyorum ki olmazsa senin damlayı dr a sorayım onu alayım. bu arada kızımı vermicem oğlunu alıcam ben şimdilik :))) eee 20 yıl sonrasına da iyileşirsin artık. Zırt pırt hastalık çıkarma valla ben anlamam. Bu arada evin başka odalarında yapma canım gene etkilermiş. balkonda yapsana rahat oluyo :)

ay sonunda anlıyorsunuz beni keşke sende işe başlamadan biraz yedekleseydin canım. Suyunu çok içiyor içiyor musun rezeneyi falan ihmal etme.

canım ben emekli sandığından ssk ya geçirmeyi ciddi ciddi düşünüyorum

telaşlanma canım o zaten doyar bence senin sağdıklarınla da ekstra keyifini içmez belki yoksa mutlaka doyar az bile olsa.

Ecemim ben ikinc, ayda falan biberonla verdim arada alışsın diye. Yine de kauçuk uçları sevmedi kızım silikonları sevdi. Fakat işe başlamadan önce verdiğimde aradan zaman geçmişti ve unutmuş biberonu. İçmek istemedi ama zorladım açken sonunda aldı. Annem söyledi ilk günler zor alıyormuş ama alıyormuş. Açken mi verdin? Birkaç dakika zorla bakalım belki alır

Canım koyabilirsin ama yeni sağdığın süt vücut sıcaklığında olduğundan azıcık dolapta bekletip ikisinin aynı sıcaklıkta olmasına dikkat et. Birleştiriken de çalkala ki yağı kalmasın.

kıslar rato aşısı ne yaww doktorumuz öyle bişeyleden bahsetmedi bilgi verirmisiniz

Canım rota virüsü viral kaynaklı ishal hastalığına karşı yapılan br aşı. Bizim bildiğimiz ishal mikrop kayaklı olduğundan hafif geçiyor ama bu ateşli kusmalı oluyor ve uzun sürüyor.

Valla ben size yetişicem diye yazmadım.
Bakıcımız gitti 6 gibi. Yedik içtik :) Kızla oynadılar ben yemek yaptım sonra kızı ben uyuttum. Hala çok seviyorum onu. Kadın diyor ki kamera koyabilirsiniz. İçiiniz rahat eder diyor o kadar iyi. Yok dedim gerek yok. İlla yemek de yapıyım size diyor. Yok dedim yeter ki kızıma iyi bakın başka bişey istemem gerçi hiç de fena olmazdı ya :))

Kızı uyuutuyorum şimdi ayağımda ne yazıkki annemle sallanmaya iyice alışmış.

Aha Zeyna kafa gelmiş. Naptın canım Yiğit özlemiş mi seni. Şimdi yarın mama mı vereceksiniz. Eğer gece uzun uyuyorsa arada sen uyanıp sağabilirsin ben öyle yapıyorum.

oylarız be gülüm neden oylamayalım asorti kafa

ayy kızlar kaynanama gittim yavru kuşum uyuyordu. yarım saat sonra uyandı onu izliyordum gözlerini açtı beni gördü ve öle bi büze büze dudağını ağladı gölzerinden yaşlar akıyo annatamam bende başladım onla senağlama kıyamam çok içlenmiş. babaannesini hiç üzmemiş ama bensizliğe çok içerlemiş. Allahtan yarın evdeyim yavru kuş yarın üzülmeyecek.
bugün 120 cc sağdım yarında bi öğün daha yaparsam 2 öğün olur.yetmezse mama verir çarşamba günü böle böle ertesi güne bugünden yatırım yapacağım.geceleri sağamam jülicim çünki dediğim gibi az sütüm anjca yetiyo geceleri anca yarın uğraşcam emmediği sürelerde.ayy şu 6 ayı bitirsem başka bişi istemiyorum dua ediyorum o zamana kadar yatse sütüm mama takviye falan.

jülicim senin bakıcı işine çok sevindim annatamam.ben açıkcası 2 yaşına kadar kaynanam bakar diyordum ya o şimdiden ilkokulu bile düşünüyo.onların orda devletin ama özleden bi farkı olmayan ilköğretim var oraya yazdırırız planı bilem yapmışdelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…