- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #19.341
ya canım ya siz bazen dışarda çalışıyonuz falan ya nasıl iş ben annamıyorumgünaydın kızlar
zeyna, lelal allah kolaylık versin benim 3. Haftam ama hala zor geliyor oğlumu bırakıp çıkmak
lelal senin işin dahada zor canım yaa geceden beri görememek çok kötü
benim bugün işim dışarıda sabah keyfimizi yaptık bir saate kadar çıkacam
ya canım ya siz bazen dışarda çalışıyonuz falan ya nasıl iş ben annamıyorum
NE GÜZEL YA AMA BENDE SALI-PERŞEMBE ÇALIŞMIYACAĞIM HAZİRANA KADAR SONRASI 5 GÜNbilyorsun anaokulu öğretmeni yetiştiriyoruzya, onlar anaokullarında staj yapıyorlar bizde haftanın belli günleri onların koordinatörlüğünü yapıyoruz, pazartesi günü ve salı öğleden sonra dışarıdayım, bugün birbirine yakın olan 3 anaokulum var, birde yarınki oda yakın olduğu için bugünden halledecem,
iyi oluyor hem saatleri kendim palanlıyorum hemde nefes almak için fırsat oluyor
bugün inanırmısınız 20 günlük bebekleri bile çıkarmışlar dışarı ,biz nerdeyse 5. aya gircez hala tereddüt ediyoruz ..valla ben çok sakınmıycam artık havalarda düzeliyo yavaş yavaş..lcw de yüzde 70 indirim var öyle ciciler aldıkki sormayın ,yeni sezon süper tavsiye ederim..bide yeni oyuncaklar kızıma ,dışarı çıkmak yaramıyo bana valla ..
amin pirayecim teşekkür ederim
bugünü bi atlatsam sorun yok alışıcam biliyorum
bu arada valla bende daha duru 19 günlüktü caddeye gezmeye çıkarmıştım zaten çıkış o çıkış ne zaman havayı güneşli görsek kendimizi dışarı atıyoruz biz kaydirigubbakcemile3
Kızlar ya şu kanguru hakkında birşey soracağım.Kanguruda bebekler nasıl uzun süre durabiliyorlarmı benimki sabit pozisyonda durmaz gibime geliyor
SAĞOL ASORTİ KAFA UMARIM ALIŞACAĞIZ OĞLUMLA GERÇİ ONU ARIYOM SIK SIK MAŞALLAH KEYFİ YERİNDE Bİ ÖZLEYEN BENİM HERHALDE :çok üzgünüm:salam lokum kafalar nasılsınız bakiim
zeyna kafam canım benim ya iş günün hayırlı olsun inşallah hemen akşam olur her zaman
benim başlayasım gelmio valla sizi gördükçe bi süre sonra alışırsınız inşallah
canım ilk iş günün hayırlı olsun ..yavaş yavaş geçicek canım üzülme ,ilk gün ya ondan kötü oldun sen..Günaydın kızlar
size iş yerinden bildiriyorum(( sabah saat 8.30 da bıraktım eşyalarıyla oğlumu ve 9 da iş başı yaptım ama çok tuhaf oldum ya senağlamaoğlumu özledim kokusunu bözledim aklıma gelince göğüslerim acıyo sanki aman çok tuhaf ya ilk gün belikide o yüzden ama ne bilim beee zor geldi işte
canım sende üzülme herşey bebişlerin geleceği içingünaydınn kızlar
evet bende aynı şekilde size iş yerinden bildirmekteyim. resmen burnumun direği şuanda sızlıyor.ve bende işi n acı tarafı kızımı geceden annemde bırakmak zorunda olmam( dün geceden beri kızım annemde ve ben zerre uyuyamadım bugün nasıl geçecek hiçbir fikrim yok
günaydınlarrr
zeynacım,lelalcim ilk iş gününüz hayırlı olsun çabucak geçsin...
valla bende çıkarmıştım hemde 2 haftalıkken çatalca ya gitmiştik,25 günlüktü markete alışverişe gitmiştik halada hep çıkıyoruz dikket ettikten sonra bişey olmuyo korkmayın,kız hatta sana geldiğimdede hava baya kötüydü o zamanda çıkmıştım mesela amma gezme meraklısıyım bende beaa...ama buara tıkıldım kaldım evde kocişin hayati önem taşıyan bi sınavı var habire ona çalışıyo bende yalnız çıkamıyorum malesef ama artık çok sıkıldım ya bu çarşamba ya da bi dahaki çarş.çatalcaya gelcem sanada gelirim cnm hava iyi olursa parka marka gideriz,cicilerinide güle güle kullansın tombalak surat melis bende çıkıp bişeyler almak istiyorum ama işte sınavın geçmesini bekliyorum
Kızlar ya şu kanguru hakkında birşey soracağım.Kanguruda bebekler nasıl uzun süre durabiliyorlarmı benimki sabit pozisyonda durmaz gibime geliyor
teşekkür ederim canım yaaa valla saat geçtikce sakinleşeceğime içim daha bi acıyo nasıl olcak alışcam bilmiyorumcanım ilk iş günün hayırlı olsun ..yavaş yavaş geçicek canım üzülme ,ilk gün ya ondan kötü oldun sen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?