2008 Kasım Anneleri

günaydınn kızlar
evet bende aynı şekilde size iş yerinden bildirmekteyim. resmen burnumun direği şuanda sızlıyor.ve bende işi n acı tarafı kızımı geceden annemde bırakmak zorunda olmam ( dün geceden beri kızım annemde ve ben zerre uyuyamadım bugün nasıl geçecek hiçbir fikrim yok

ahh lelalcim seni çok iii anlıyorum benimde burnum sızlıo ama en çokda nedense göğüslerim sızlıyoo Allahım bizde bu duruma bir an önce ayak uyduralım inşallah.

günaydın kızlar

zeyna, lelal allah kolaylık versin benim 3. haftam ama hala zor geliyor oğlumu bırakıp çıkmak
lelal senin işin dahada zor canım yaa geceden beri görememek çok kötü

benim bugün işim dışarıda sabah keyfimizi yaptık bir saate kadar çıkacam

ya canım ya siz bazen dışarda çalışıyonuz falan ya nasıl iş ben annamıyorum

ya canım ya siz bazen dışarda çalışıyonuz falan ya nasıl iş ben annamıyorum

bilyorsun anaokulu öğretmeni yetiştiriyoruzya, onlar anaokullarında staj yapıyorlar bizde haftanın belli günleri onların koordinatörlüğünü yapıyoruz, pazartesi günü ve salı öğleden sonra dışarıdayım, bugün birbirine yakın olan 3 anaokulum var, birde yarınki oda yakın olduğu için bugünden halledecem,
iyi oluyor hem saatleri kendim palanlıyorum hemde nefes almak için fırsat oluyor

Günaydın kızlar artık pek uğrayamaz oldum annem gdince kayınvalidemde yiyip içiyorum eve birtek yatnak için çıkıyorum eve çıkıp çocuğunu uyutup yatana kadar saat 12 oluyo sonrada kociş izin vermiyo girmeme..
Annem gittiğinden beri çok moralim bozuk dün eltilerim bizdeydi birazda olsa keyfim yerine geldi şimdi kızıma babnnesi bakıyo oda çok ii allah var ama ne bileyim sanki annem gibi bakamayacakmış gibi geliyor

NE GÜZEL YA AMA BENDE SALI-PERŞEMBE ÇALIŞMIYACAĞIM HAZİRANA KADAR SONRASI 5 GÜN

ALLAH HERKEZİN YARDIMCISI OLSUN:Saruboceq:

günaydınlarrr
zeynacım,lelalcim ilk iş gününüz hayırlı olsun çabucak geçsin...

valla bende çıkarmıştım hemde 2 haftalıkken çatalca ya gitmiştik,25 günlüktü markete alışverişe gitmiştik halada hep çıkıyoruz dikket ettikten sonra bişey olmuyo korkmayın,kız hatta sana geldiğimdede hava baya kötüydü o zamanda çıkmıştım mesela amma gezme meraklısıyım bende beaa...ama buara tıkıldım kaldım evde kocişin hayati önem taşıyan bi sınavı var habire ona çalışıyo bende yalnız çıkamıyorum malesef ama artık çok sıkıldım ya bu çarşamba ya da bi dahaki çarş.çatalcaya gelcem sanada gelirim cnm hava iyi olursa parka marka gideriz,cicilerinide güle güle kullansın tombalak surat melis bende çıkıp bişeyler almak istiyorum ama işte sınavın geçmesini bekliyorum

ay saolun kızlar az önce evi aradım ne yapıyor cimcimem diye uyuyormuş hanfendü :)) anneme diyorum ki gece hiç uyuyamadım annem gayet rahat kızın valla mışıl mışıl uyudu dio :))) ay dedim o uyusun ..
bende ctesi pazar zaten izinliyim şimdilik perşembe günleri de süt iznimi kullanıcam .. ama sabah 9- aksam 6 çalısıyorum bi de diorum ya annem kıza bakıcak ama annemle ben uzak oturuyoruz annem acıbadem ben ümraniye ara mesafe uzak ev arıyorum acıbadem de bütçemi zorluyor ay durumlar çok çok fena yani ...

amin pirayecim teşekkür ederim
bugünü bi atlatsam sorun yok alışıcam biliyorum
bu arada valla bende daha duru 19 günlüktü caddeye gezmeye çıkarmıştım zaten çıkış o çıkış ne zaman havayı güneşli görsek kendimizi dışarı atıyoruz biz kaydirigubbakcemile3

Kızlar ya şu kanguru hakkında birşey soracağım.Kanguruda bebekler nasıl uzun süre durabiliyorlarmı benimki sabit pozisyonda durmaz gibime geliyor

zaten sürekli evde tutupta birden çıkarınca daha kötü hemen hasta olurlar arada çıkarmak en iyisi lelalcim

Kızlar ya şu kanguru hakkında birşey soracağım.Kanguruda bebekler nasıl uzun süre durabiliyorlarmı benimki sabit pozisyonda durmaz gibime geliyor

bende çok merak ediyorum seyracım o kadar para veripte bi köşeye atmak istemiyorum hala kararsızım alıp almamakta,deneyenler yazsın bakalım fikirlerini

salam lokum kafalar nasılsınız bakiim
zeyna kafam canım benim ya iş günün hayırlı olsun inşallah hemen akşam olur her zaman
benim başlayasım gelmio valla sizi gördükçe bi süre sonra alışırsınız inşallah

SAĞOL ASORTİ KAFA UMARIM ALIŞACAĞIZ OĞLUMLA GERÇİ ONU ARIYOM SIK SIK MAŞALLAH KEYFİ YERİNDE Bİ ÖZLEYEN BENİM HERHALDE :çok üzgünüm:

canım ilk iş günün hayırlı olsun ..yavaş yavaş geçicek canım üzülme ,ilk gün ya ondan kötü oldun sen..

canım sende üzülme herşey bebişlerin geleceği için

evet bana geldiğinde hava çok kapalıydı hatta yağmur filan yağıyordu
valla gel canım ben evdeyim hep ,ama benim kociş dışarda insanlar montsuz gezene kadar parka ,sokağa ,bakkala çakkala yok,ancak ben varsam arabayla diyo sinir ediyo beni..sen gel evde otururuz..

bende evde kullanmak istiyorum ,uyanıkken iş yapamıyorum çünkü ,ama zaten büyüdü ,biraz daha bekleyip yürüteç olayına girişcem ..

dağ gibi olan ütülerimi tepe gibi yaptım geldim
ya ne çok ütü yapıyorum yaa uffff çok sıkıldım ütü yapmaktan
oysa ki çok severdim bu ütü işini

canım ilk iş günün hayırlı olsun ..yavaş yavaş geçicek canım üzülme ,ilk gün ya ondan kötü oldun sen..
teşekkür ederim canım yaaa valla saat geçtikce sakinleşeceğime içim daha bi acıyo nasıl olcak alışcam bilmiyorum

az önce sağdım kendimi sabah beri ilk kez sağdım 2 göğüsten toplam 90 cc çıktı. ya normalmidir iyimidir bi 2 saat sonra gene sağacam bakalım.biliyorum bu tüm gün için doyurmaz ama en azından 2 öğün olsa yeter alsın anne sütünü dimi ya.ooff şimdide bu dert oldu cc ciler nerdesiniz bana bişi diyin :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…