2008 Kasım Anneleri

günaydın kızlarr ..
dün çök yoğun bir iş temposundan sonra koştur koştur eve gittim ama cimcimem uyuyordu
bende başında bekledim resmen uyansın da seveyim diye. bizimki gözlerini açtı önce bir gülümseme gülücük şöleni ardından birden bire ağlamaya başladı neye uğradığımı şaşırdım.kucağıma aldığımda hanfendi resmen sarılıyor ya çok kötü oldum ((akşam annemdeydik gece 11 e kadar ben ilgilendim sonra yıkadık küçük hanımı ve kucağımda uyuttum.öle masum ki ama yine annemde bırakmak zorunda kaldım ağlaya ağlaya eve geldim ve yine işteyim.havalar çok soğuk kızı hergün sabah akşam ev-annem arası götürüp getirmek istemiyorum,annemde teyzemler var ev kalabalık ben kalamıyorum çok fenayım anlayacağınız. ((

bi yandan geçmişi okumaya çalısıyorum da julicim bakıcınız hayırlı olsun allah gönlüne göre verdi bak
dilokscum yiğenin hayırlı olsun allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin

canım ben nukun cam biberonunu kullanıyorum kauçuk değil yalnız silikon uçlu emziği de nuk benim kız kauçuku pek sevmiyor damaklı olanı yuvarlak uçlu olanı değil bence kullan ben birkaç arkadaşıma daha tavsiye ettim memnunlar yanii...

selam kızlar
önceki gün sütlerimin taşmasından mıdır nedir dün öğleden sonra hiç sütüm yoktu emzirmeye çalıştım fayda etmedi pompayla sağdım akşama kadar çıkan süt 120 cc falandı kızı banyo falan yaptırdık bende hala süt yok bende bekledim baktım kız ağlamaktan harap oldu mama yaptım 120 cc 95 ccye yakın içti akşam 10,30da bir uyudu gece hiç uyanmadı sabah saat 8de kalktı kuzum emzirdim kayınvalideme indirdim annem uyutmuş bi sağayım dedim 225 ccye yakın süt çıktı bundan sonra her sağmadan yada emzirmeden sonra 20-30cc ne çıkarsa saklmaya çalışacağım çünkü bazen öyle bir zaman geliyoki hiç sütüm olmuyoo 10-20 cc ne varsa atın kızlar dondurucuya :ecrin_bebek::ecrin_bebek:

günaydın kızlar
oğluşumlayım bugün kuzum pek bi mutlu ama yarından haberi yok :;(((
gecemiz kötü idi çünki babamız çok hastaydı o öksürdükçe yavru kuşumda uyandı rahatsız oldu bi birine bi birine bakmaktan ben yorgun düştüm.
az sonra hazır evdeyim bi ağdaya gideyim dedim valla hiç canım istemiyo ama valla bu salak kıllar can istemesine bakmadan uzayıp gidiyo. şuna masrafsız acısız bi çare bulamadılar ya ben ona yanıyorum gereksiz ne kadar çok icatlar yapıyorlar halbuki :mymeka: tübitak falan bi el atsa yaparlar belkime beee

zeyna geçmiş olsun umarım en yakın zamanda atlatır eşin hastalığını...
aman ağdacıyla ne işin var benim anacım yapmıştı ağdamı ahhhh ahhhh tabi sen utanıyon demi annenden hadi bakem doğru ağdacıya tabana kuvvet

bugün hero baby kargosu geldi içinde bir sürü şey var ama 3 ünün skt nisanda bitiyo ya nasıl iş anlamadım

herkese günaydınnnnn off be bir gün tatil yaptım ne kaynatmışsınız öle oku oku bitmedi, birazını okuyamadım dün oğluşumlaydım akşama kadar gezdik,tozduk,eğlendik. Doktoruna götürdüm ek gıdalar için,sadece aptamil 2'ye geç dedi cici bebe falan için erken dedi hazımsızlık yapabilir dedi. Anneme anlşattım umarım dinler artık. Biberon konusunu konuşmuşsunuz ben avent kullanıyorum ve çok memnunum önce nuk almıştım onu almadı oğlum. neyse şimdi öğle arasına kaçıyorum oğluşuma yine görüşürüz

napıyonuz kızlar benim 5gündür moralim çok bozuk allah bu DALİN'İN cezasını versin.aklınız varsa dalinin hiçbirşeyini kullanmayın sakın.oğlumun yüzünü bir kez dalinin ıslak mebdiliyle silmek gibi bir hata yaptım bebişimin yüzü 5gündür kıpkırmızı kağıt gibi sert ve kabarık yanakları çenesi burnu bi görseniz içim cız ediyo her seferinde.nete girip bi araştırma yaptım herkes dalinin herşeyinden şikayetçi.her şikayet sitesinde enaz 5-6 şikayet var dalinle alakalı.ah bileydim sürermiydim oğluşumun kadife tenine o lanet olasıca şeyi.çok asabım bozuk.bi maila attım daline ağzıma geleni söyledim.cevap olarak çocuğumun cildinin aşırı hassas olmasından dolayı böyle bişey olduğu dalinin standartlara uygun üretildiği gibi şeyler yazmışlar.bende dedim sizin ürününüzden haberiniz yok girin de bi nete araştırın hakkınızda sayfa sayfa şikayet var dedim.daha cevap gelmedi.ama acayip sinirliyim.şimdi nivea aldım onu kullanıyorum.doktorlar sıkı sıkı tembih ediyolarmış sakın dalin kullanmayın diye.ya nivea ya sebamed kullanın diyolarmış

atacım bende dalin ıslak mendili kullanıyorum yüzünü falan siliyorum boynunun ama bir sorun olmadı canım bence
bebeğinin teniyle alakalı bir durum

ben dalinin mendilini kullanıyorum ama asla yüzüne sürmem
doktorumuzda ıslak mendille pek ilgilenmedi acıkcası
hangi mendil olursa olsun poposunu sildikten sonra bile kuruluyorum bi de zeytin yağı sürüyorum
bi zararını görmedim şimdiye kadar inşallah görmem
ama özel olarak yüz için gelistirilmemişse yüze sürmemek lazım
bi de senin bebişin kıyamam cildi hassas heralde
gecmiş olsun

slmlar
tam pc yi açtım uyandı benim fıstık,bide numaradan ağlıyo hem gülüyo hem ağlıyo aynı anda nasıl beceriyosa:))

bencede çok ii beleş gibi gibisi fazla kaydirigubbakcemile3 pirayecim bigün görüşelim cnm
bana beklerim çok yakınız istediğin zaman özelden mesaj at bana cnmcım

gelmek isterim cnm senide beklerim bana,hava güzel olduğunda dışarı da çıkarız bebişlerle bakırköye falan da gideriz...

evet cnm şanslıyım bu konuda masraf olmuyo.bebişinizde hayırlı olsun cnm analı babalı büyüsün

asortik anne
bana kargo falan yollamıyo bu mamacılar yaa
hem sen demiştin ya
son kullanma tarihi yakın seyler yolluyolar diye
bi işi de düzgün yapamıyolar yaneee

kızlar benim bu sorun kullandığım 4. pakette oldu.nete girip araştırırsanız herkes farklı paketlerde farklı sorunlarla karşılaşmış.bi girin şikayet sitelerine.ben zaten normalde sılak mendille silmiyorum bikaçkere niveayla sildim bişey olmamıştı.ogün de batu kustu ağız bezini bulamadım ıslak mendili yanımdaydı hemen onunla sildim.yoksa zaten yüzünü silerken kullanmıyorum.buarada o paketi bırakıp nivea aldım hemen.bari dedim boşa gitmesin ben kullanayım benim cildim hassas falan değil çünkü bi kere ağzımı sildim 1 saat içinde dudağımda uçuk çıktı....walla gerisini siz düşünün çünkü oğlumun poposunu da kızarttı bu dalin,ki sebamed pişik öncesi kremini her altını açtığımda kullanıyorum.walla benden söylemesi.siz de böyle acı bişey yaşamayın çünkü bebeğimin her yüzüne baktığımda içim cız ediyo ve daline bikere daha küfür ediyorum

buarada oğlum alerjik bi bünyeye sahip değil çünkü başka markalarda hiçböyle bişey yaşamadım.nette okudum doktorlar sakın dalin kullanmayın diye sıkı sıkı tembih ediyolar anneleri.hatta şikeyet sitesinin birine bi pediatrist girmiş lütfen dalin kullanmayın hergün 10kişi dalinin yaptığı iltihaplanmalar ve alerjiler yüzünden bize geliyor demiş.siz düşünün artık.dalin eski dalin değil.bugün bişey olmayabilir ama ya yarın kızarıverirse çocuğunuzun biyeri.vicdanınız sızlar walla bile bile kullanmayın.

ewt ya milupa da aynı şeyi yaptı hep yakın tarihleri ellerinde kalanları numune die
bize kakalıyorlar valla göndermesinler daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…