- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #19.441
nası yani ya biraz açarmısın :1shok:of yaa ruhum daraldı öyle bi mengenedeyimki ama benibu mengeneye soıkanı varyaaaaa öylebiokuyorumki 7 ceddine ne yazıkkiokuduklarım benimde ceddim ttöööbeee yaaa
ayyyy yavrum kıyamam ona ben ya bizimkide uykudan uyanınca öle ağlıyo içim gidiyo vallaoylarız be gülüm neden oylamayalım asorti kafa
ayy kızlar kaynanama gittim yavru kuşum uyuyordu. yarım saat sonra uyandı onu izliyordum gözlerini açtı beni gördü ve öle bi büze büze dudağını ağladı gölzerinden yaşlar akıyo annatamam bende başladım onla senağlama kıyamam çok içlenmiş. babaannesini hiç üzmemiş ama bensizliğe çok içerlemiş. Allahtan yarın evdeyim yavru kuş yarın üzülmeyecek.
bugün 120 cc sağdım yarında bi öğün daha yaparsam 2 öğün olur.yetmezse mama verir çarşamba günü böle böle ertesi güne bugünden yatırım yapacağım.geceleri sağamam jülicim çünki dediğim gibi az sütüm anjca yetiyo geceleri anca yarın uğraşcam emmediği sürelerde.ayy şu 6 ayı bitirsem başka bişi istemiyorum dua ediyorum o zamana kadar yatse sütüm mama takviye falan.
jülicim senin bakıcı işine çok sevindim annatamam.ben açıkcası 2 yaşına kadar kaynanam bakar diyordum ya o şimdiden ilkokulu bile düşünüyo.onların orda devletin ama özleden bi farkı olmayan ilköğretim var oraya yazdırırız planı bilem yapmışdelikafadulden
bence doktoruna sor zeynacımya şimdi size bişi sorcem bana bi akıl verin
rota virüsün 2. dozunu 1 ay ara ile mi 2 ay ara ilemi vurdurmam lazım
yoksa yarın doktoeunu mu arayıp sorayım süprizzzzz
neyse ben gidimde kocişimle:asigim: ilgileniyim beni çok öslemiş
bende kocişimle ilgilendim geldim :1closedeyes:
dilokscum gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün ..
zeynacım minik kuşu getirdim gözümün önüne çok duygusal bir sahne olsa gerek değilmi ..
bu arada oylamaya bende katıldım ilkim üstünlüğüne karşı melis dedim
bizde yapıyoz ara sıra sert basıyo adım atar gibi yapıyo ,erken yürütcez biz bu bebeleri söyliyim..eylülcüm hoşgeldin cnmcım bende melis dedim aralarında en güzeli melis gerçi ben duru beren isimlerini çok beğeniyorum
hadi kocişleride aradan çıkarttınız
ya bişey sorucam ardayı böle yürür pozisyonda tutuyoruz adım atıyo ya siz denedinizmi
Ben de İlkim'i oyladım kulağa hoş geliyor. Ben hep ılgım isterdim kıızım olursa diye ama eşim benim adımı verince koyamadım 2. ye artık kaydirigubbakcemile3
yaşasın yaşasın İLKİM kazansın :dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?