2008 Kasım Anneleri

Ay kıyamam yaaa sen içerledi diye düşünme belki uykusunu alamayınca üzülmüştür züğürt tesellisi işte ( İçim acıdı valla kız Zeyna. Benimki o kadar aramıyordu beni ananedeyken pazar günü babada da aramamış. O aramayınca ağlamayınca sen de raha çalışıyorsun şimdi seni düşünemiyorum bile.

Sağol canım evet ya Allah gönlüme göre verdi çok şükür. Anlaşılan senin babane dee alıştı 1 günde ani ben bakamam diyordu :))

ehehehehe ne meraklısın Zeyna :)))

Ben de İlkim'i oyladım kulağa hoş geliyor. Ben hep ılgım isterdim kıızım olursa diye ama eşim benim adımı verince koyamadım 2. ye artık kaydirigubbakcemile3

YOK KIS ÇOK GÜZEL UYUMUŞ BENİM YARU KUŞ UYKUSUNU ALMAMA ŞMKANI YOK BENDE BÖLE TESELLİLER ARADIM AMA BULAMADIM İNAN ŞİMDİ DEDİĞİN GİBİ ÇARŞAMBA GÜNÜ BANA AKŞAM OLMAYACAK ALLAHIM YARDIM ETSİN

EVET BABANNE İSTEMEM İSTEMEM YAN CEBİME KOY OLMUŞ TAM delikafadulden

of yaa ruhum daraldı öyle bi mengenedeyimki ama beni bu mengeneye soıkanı varyaaaaa öyle bi okuyorumki 7 ceddine ne yazıkki okuduklarım benimde ceddim ttöööbeee yaaa

ya şimdi size bişi sorcem bana bi akıl verin
rota virüsün 2. dozunu 1 ay ara ile mi 2 ay ara ilemi vurdurmam lazım
yoksa yarın doktoeunu mu arayıp sorayım süprizzzzz

mmmf yi dumanladılar yine. Ay emzikli kadını kim koydu mengeneye canım. Bu arada işte fena mı kız incelirsin accık mengene de :)))))) Tamam tamam iğrenç biliyorum :))

Ya bu arada dilekcim hayırlı olsun ve gözün aydın yazamadım bir türlü sana. Allah analı abalı büyütsün yeğenini.

hmmm sanki bende öle duymuştum ama sağlık ocağı 1 ay dedi nedenkü en iyisi ben bide emin olmak için doktoruna sorayım

dilekçim valla arada laf karıştı bende yazacaktım kendi derdime düştüm gözünüz aydın Allah analı babalı sağlıkla büyütsün inşallah

ayyyy yavrum kıyamam ona ben ya bizimkide uykudan uyanınca öle ağlıyo içim gidiyo valla
ya şimdi size bişi sorcem bana bi akıl verin
rota virüsün 2. dozunu 1 ay ara ile mi 2 ay ara ilemi vurdurmam lazım
yoksa yarın doktoeunu mu arayıp sorayım süprizzzzz
bence doktoruna sor zeynacım
neyse ben gidimde kocişimle:asigim: ilgileniyim beni çok öslemiş

asorticim kocişleri yalnız bırakmya gelmez anam git ilgilen

bende kocişimle ilgilendim geldim :1closedeyes:

dilokscum gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün ..

zeynacım minik kuşu getirdim gözümün önüne çok duygusal bir sahne olsa gerek değilmi ..

bu arada oylamaya bende katıldım ilkim üstünlüğüne karşı melis dedim

eylülcüm hoşgeldin cnmcım bende melis dedim aralarında en güzeli melis gerçi ben duru beren isimlerini çok beğeniyorum
hadi kocişleride aradan çıkarttınız
ya bişey sorucam ardayı böle yürür pozisyonda tutuyoruz adım atıyo ya siz denedinizmi

bizde yapıyoz ara sıra sert basıyo adım atar gibi yapıyo ,erken yürütcez biz bu bebeleri söyliyim..

Ben de İlkim'i oyladım kulağa hoş geliyor. Ben hep ılgım isterdim kıızım olursa diye ama eşim benim adımı verince koyamadım 2. ye artık kaydirigubbakcemile3

Eşin bebeğine senin adınımı verdi vay be helel olsun :1rolleyes:

yaşasın yaşasın İLKİM kazansın :dance:

Ben Melise oy verdim.Kızmın adını Melis koyacaktım direkten döndü Beril koyduk
Melis kazansın:dance:

[

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…