- 1 Kasım 2007
- 9.319
- 604
- 448
- 40
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #19.481
kızlar benim bu sorun kullandığım 4. pakette oldu.nete girip araştırırsanız herkes farklı paketlerde farklı sorunlarla karşılaşmış.bi girin şikayet sitelerine.ben zaten normalde sılak mendille silmiyorum bikaçkere niveayla sildim bişey olmamıştı.ogün de batu kustu ağız bezini bulamadım ıslak mendili yanımdaydı hemen onunla sildim.yoksa zaten yüzünü silerken kullanmıyorum.buarada o paketi bırakıp nivea aldım hemen.bari dedim boşa gitmesin ben kullanayım benim cildim hassas falan değil çünkü bi kere ağzımı sildim 1 saat içinde dudağımda uçuk çıktı....walla gerisini siz düşünün çünkü oğlumun poposunu da kızarttı bu dalin,ki sebamed pişik öncesi kremini her altını açtığımda kullanıyorum.walla benden söylemesi.siz de böyle acı bişey yaşamayın çünkü bebeğimin her yüzüne baktığımda içim cız ediyo ve daline bikere daha küfür ediyorum
buarada oğlum alerjik bi bünyeye sahip değil çünkü başka markalarda hiçböyle bişey yaşamadım.nette okudum doktorlar sakın dalin kullanmayın diye sıkı sıkı tembih ediyolar anneleri.hatta şikeyet sitesinin birine bi pediatrist girmiş lütfen dalin kullanmayın hergün 10kişi dalinin yaptığı iltihaplanmalar ve alerjiler yüzünden bize geliyor demiş.siz düşünün artık.dalin eski dalin değil.bugün bişey olmayabilir ama ya yarın kızarıverirse çocuğunuzun biyeri.vicdanınız sızlar walla bile bile kullanmayın.
ben kullanıyorum bi sorum yok sizde sadece dötünü silin anacım
napıyonuz kızlar benim 5gündür moralim çok bozuk allah bu DALİN'İN cezasını versin.aklınız varsa dalinin hiçbirşeyini kullanmayın sakın.oğlumun yüzünü bir kez dalinin ıslak mebdiliyle silmek gibi bir hata yaptım bebişimin yüzü 5gündür kıpkırmızı kağıt gibi sert ve kabarık yanakları çenesi burnu bi görseniz içim cız ediyo her seferinde.nete girip bi araştırma yaptım herkes dalinin herşeyinden şikayetçi.her şikayet sitesinde enaz 5-6 şikayet var dalinle alakalı.ah bileydim sürermiydim oğluşumun kadife tenine o lanet olasıca şeyi.çok asabım bozuk.bi maila attım daline ağzıma geleni söyledim.cevap olarak çocuğumun cildinin aşırı hassas olmasından dolayı böyle bişey olduğu dalinin standartlara uygun üretildiği gibi şeyler yazmışlar.bende dedim sizin ürününüzden haberiniz yok girin de bi nete araştırın hakkınızda sayfa sayfa şikayet var dedim.daha cevap gelmedi.ama acayip sinirliyim.şimdi nivea aldım onu kullanıyorum.doktorlar sıkı sıkı tembih ediyolarmış sakın dalin kullanmayın diye.ya nivea ya sebamed kullanın diyolarmış
:roflol::roflol::roflol: hay allah iyiliğini versin .tübitakın işi yok senin kıl tüyünle uğraşcak..kır k..çını evde yap benim gibi..günaydın kızlar
oğluşumlayım bugün kuzum pek bi mutlu ama yarından haberi yok :;(((
gecemiz kötü idi çünki babamız çok hastaydı o öksürdükçe yavru kuşumda uyandı rahatsız oldu bi birine bi birine bakmaktan ben yorgun düştüm.
az sonra hazır evdeyim bi ağdaya gideyim dedim valla hiç canım istemiyo ama valla bu salak kıllar can istemesine bakmadan uzayıp gidiyo. şuna masrafsız acısız bi çare bulamadılar ya ben ona yanıyorum gereksiz ne kadar çok icatlar yapıyorlar halbuki :mymeka: tübitak falan bi el atsa yaparlar belkime beee
canım yaa üzülme geçer ,bepanthen filan sürsen,ben yüzünü çizdiğinde sürmüştüm hemen kızarıklığı almıştı,ayrıca ara sıra popoyada sürüyorum..bu arada uyardığın için çok sağol ,ben hiç kullanmadım e bundan sonrada kullanmam heralde ..napıyonuz kızlar benim 5gündür moralim çok bozuk allah bu DALİN'İN cezasını versin.aklınız varsa dalinin hiçbirşeyini kullanmayın sakın.oğlumun yüzünü bir kez dalinin ıslak mebdiliyle silmek gibi bir hata yaptım bebişimin yüzü 5gündür kıpkırmızı kağıt gibi sert ve kabarık yanakları çenesi burnu bi görseniz içim cız ediyo her seferinde.
höyyyyytttttt noluyo orda ,olmaaazzzz arda'da hala gözümüz var piroşla buluşamazlarrrrr.nayırrrrr..gelmek isterim cnm senide beklerim bana,hava güzel olduğunda dışarı da çıkarız bebişlerle bakırköye falan da gideriz...
cicim petidus kullan gribe çevirmesin geçmiş olsun..yaaaaa kızımın burnu akıyooo ya napcammmm
kıslar ben geldım ben jansın kullnıyorum bır kere huggıes aldım pişik yaptı cok kotu bez evy baby ıslak mendıl jansın neyse benım daha onemlı bır derdım var kıslar ben gecen ay 30 da adet oldum bu ay bu gunlerde olmam gerek ama daa olmadımya kıslar emzırıyorum bebıs olma ıhtımalı yoktur degılmıya zaten dogru durust bırseyde olmadı ama cokk kokrkuyorum az once hastaneyı aradım det olunca gel kntrolunu yapalım takalım spıral dedıler kıslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?