2008 Kasım Anneleri

atacım korktum valla
esim indirimde diye en az 15 paket almıştı dalinden belki daha fazla
onları nası kulancam şimdi benbenneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımki

walla sen bilirsin bizde 2 alana 1 bedava diye paket paket aldık meğer bundan ucuzmuş.c.tesi de bi duyum aldım dalin ürünlerinin içinde kimyasal maddeler var diye.ama tabii geç kalmıştım(

ben kullanıyorum bi sorum yok sizde sadece dötünü silin anacım

kızım poposunu da kızarttı diyorum hemde sebamed krem kullandığım halde.niveaya geçtim kızarıklık da geçti.sen kullancaksan kullan.ben duyarlı arkadaşları uyarmak istedim sadece.sonuçta bile bile bunu başka çocuğu olan arkadaşlardan saklasaydım vicdanım rahat etmezdi.ama sen okuma rahatsız oluyosan.

ŞikayetVar
TÜKETİCİ Hakları ve Şikayetleri www.sikayetim.com

bunlarda okuduğum şikayetler siz de okuyun isterseniz.zaten başka bişey de yazmıycam bu konuyla ilgili.amacım sizi uyarmak sizin bebeklerinizin de böyle bir olayla mağdur olmamasını sağlamaktı sadece.kimsenin gırtlağına yapışamam herhalde kullanmıycaksınız diye.isteyen kullanır isteyen kullanmaz.ama uyarmak benim insanlık görevim sonuçta

atacım çok geçmiş olsun.
benim oğlumunda ilk ay gaz çıkartsın diye omzumuza aldığımızda yüzü kazaklarımıza değdiğinden yüzü tahriş olmuştu.dediğin gibi çok sert ve kızarık.sebamed in soft kremi varya..popoyada günlük bakım için kullanılan.ondan sürdüm her gece yatarken 1 haftada geçti canım.hiçbir zararıda yok.hatta gözlerindeki çapağı silerken gözünün kenarı kızarmış.oraya bile sürdüm geçenlerde hemen geçirdi.sende sürebilirsin canım.

ben geldimmm
sabah dersim vardı 4 saat 12 de bitti geldim karnımı doyurdum, ortalığı toparlayacam oğlum babaannede uyuyormuş akşamayemekte yine ordayız zaten, işimi bitirince ramazanda çileğin bol bol yaptığı şekerpareden yapıcam geçen yaptım çok güzel olmuştucokacimcoook

kızlar akşam benim lokumun boynunun çok kötü kızrmış olduğunu gördük, kuruladık kremledik falan sabah iyiymiş ben bakamadım çıkarken uyuyordu, eşim söyledi, çok üzüldüm yaa içim sızladı onu öyle görünce, akşama organik zeytinyağı ile bakım yapacam,
inşallah hemen geçer

ben şu ıslak mendil işini tutturamadım bir türlü,ilk nivea ile baŞLADIM ÇOKTA MEMNUNUM ama çok pahalı yahu o yüzden birkaç mendil değiştirdim arada dalinde kullandım allahtan mendiller oğluma bişey yapmıyor ama dalinden pek hoşnut değilim diye vazgeçmiştim iyiki geçmişim. bütün markalar kampanya yapıyor ama nivea yapmadı. bir de methylparaben ve paraben çeşitleri var bu mendillerin içeriğinde,mesela o kanserojen bir maddeymiş canada'da yasaklanmış migrosta ben mendil seçerken kadının biri anlattı. içeriğine bak o varsa alma dedi,ama anacım olmayan yokki birtek unibaby lotion'lu var onda yok oda nivea kadar iyi olmasada çok kötüde değil. zaten o psaraben çeşitleri şurubun içine bile koymuşlar ohaa dedim yani,maddelerin daha uzun süre dayanması için bir maddeymiş. Olmayanını nasıl bulacağız bilmiyorum, şimdi huggies kullanıyorum ben dikiş tutturana kadar oğlan büyüyecek heralde. denemek istediğim iki marka kaldı, pampers ve johnsons baby onların da ıslak mendillerini deneyeceğim ve nihai kararımı vereceğim naniknanik

:roflol::roflol::roflol: hay allah iyiliğini versin .tübitakın işi yok senin kıl tüyünle uğraşcak..kır k..çını evde yap benim gibi..
canım yaa üzülme geçer ,bepanthen filan sürsen,ben yüzünü çizdiğinde sürmüştüm hemen kızarıklığı almıştı,ayrıca ara sıra popoyada sürüyorum..bu arada uyardığın için çok sağol ,ben hiç kullanmadım e bundan sonrada kullanmam heralde ..

gelmek isterim cnm senide beklerim bana,hava güzel olduğunda dışarı da çıkarız bebişlerle bakırköye falan da gideriz...
höyyyyytttttt noluyo orda ,olmaaazzzz arda'da hala gözümüz var piroşla buluşamazlarrrrr.nayırrrrr..

yaaaaa kızımın burnu akıyooo ya napcammmm
cicim petidus kullan gribe çevirmesin geçmiş olsun..

kızlar ben ıslak mendili sadece poposunu silerken kullanıyom.ardından sebamed soft her seferinde sürüyorum.(önceden pudra döküyodumda sizin yazdıklarınızdan sonra bıraktım)
çok şükür hiç pişik olmadı.yüzünüde sabah akşam şu ağız mendilleri varya onu beyaz sabunla yıkayıp,iyice durulayıp ılık suyla..öle siliyorum.boynunu ,ellerinide..
bişey olmadı çok şükür.nekadar olsada ıslak mendillerin bi kokusu ,tadı oluyo.oğlumun elleri sürekli yüzünde ve elleri ağzında..

kıslar ben geldım ben jansın kullnıyorum bır kere huggıes aldım pişik yaptı cok kotu bez evy baby ıslak mendıl jansın neyse benım daha onemlı bır derdım var kıslar ben gecen ay 30 da adet oldum bu ay bu gunlerde olmam gerek ama daa olmadımya kıslar emzırıyorum bebıs olma ıhtımalı yoktur degılmıya zaten dogru durust bırseyde olmadı ama cokk kokrkuyorum az once hastaneyı aradım det olunca gel kntrolunu yapalım takalım spıral dedıler kıslar

canım test yaptınmı?

ay ben doğumdan beri hiç adet olmadım yaaa ..ne zaman gelecek bilmiyorum 4 ay oldu :çok üzgünüm:

azo pek yakışıklı oğlun ama biz artık aramıyoruz ..kime el attıysak kertiği varmış bizde vazgeçtik free takılıyoruz

Atatanem canım geçmiş oılsun bende ilk önce nivea kullanıyordum ama tuzlu geldi sonra bir süre huggies kullandım memnundum o bitince geçende migrostan 3lü dalin,nivea pure zome aldım tanesi 6,5 tl birde chicconun fabrika satış mağazasından 3lü ıslak mendil aldım üçüne 20 tl ödedim neyse dalini kullanmayayım bari risk almanın bi anlamı yok
ben pişik kremi chicconunkini kullanıyorum oldukça menunum geçende kızımın pişik kremi bitmişti burada küçük yer olınca chicconunkini bulamadım popolin aldım kızımın popişini mahvetti aldım hemen çöpe attım en iyisi daline bulaşmamak...
Bundan sonra niveayla devam etmeyi düşünüyorum evet biraz tuzlu fakat 1 paket sigara fiyatı kızımdan değerli değil ya zaten kocişimde bende sigara falan kullanmıyoruz kendimizi böle teselli ediyoruzşakkıdışakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…