2008 Kasım Anneleri

bende hippe üye oldum almanca bi sitesi var sözlükten cümle cümle ne demek istediklerini çıkarıp üye oldum zor oldu bu kadr uğraşa inşallah kolimi yollarlar yoksaaaakötükedihüso

Zeynacım şuna benzer birşeyler yaz

İyi günler
Bebeğim için ürünlerinizden numüne gönderirseniz sevinirim.
Teşekkürler.

Altınada isim açık adres telefon bilgilerini yazki kargo problemi olmasın

bende hippe üye oldum almanca bi sitesi var sözlükten cümle cümle ne demek istediklerini çıkarıp üye oldum zor oldu bu kadr uğraşa inşallah kolimi yollarlar yoksaaaakötükedihüso

Canım bilseler bu kadar uğraştığını değil koli bütün fabrika ürünlerini gönderirlerkaydirigubbakcemile3

ay bende dün akşam anneme geldim ,akşam dönücem misafirim var,dün gece uyuyamadım valla uyku tutmadı ,koyunları sayayım dedim başaçıkamadım ,biri atlıyo ikincisi atlıyo 3. atlamıyo ,bide hepsi bi yana dağıldı onları topla derken bi dürlü dalamadım..kaydirigubbakcemile2

:roflol::roflol::roflol:formundasın eylülcüm maşallah

he yaw öle oldu mefoş cum ..ay bende babamı bekliyom gelip bizi alsada eve gitsek ,piraye hira ve annesi oturmaya geliceklerde

ay allah aklıma ne geldi şimdi ; dün akşam kocişle konuşuyoz süper lotoda 30 trilyon bize çıksa naparız diye ,önce etilerden bi ev aldık ,sonra araba ve yat ,sonra ben kıza bakıcı ve eve hizmetçi aldım ,kocamın rus hizmetçiye sulanmasıyla hayalimiz orada sonlandı..mirmirmirmir

eylülcüm niye bozmuşsun hayalini Rusu beğenmezsin sen şöyle kara kuru birşey alırsın bebeğini korkutmasın yeter :))))

selam kasım gacıları nasılsınız bakiim 1 saat önce açtım burayı ama benim
kızan durmadı kucağında gezdir dedi onu gezdirdim yatırdım
kocişi bim e yolladım radyatör kurutmalığı varmış tam bana lazım olandan ama
kalmamış malesef çok üzüldüm çok iyi olacaktı valla olsaydı neyse artıkın
:)))) yok kız ne ajanı, muhabirim ben. 00795 juli hehehehee
senin ajan olduğunu düşünmekteyim juli kafakaydirigubbakcemile3
benimle de röportaj yapmak ister misin bi bakiim randevularımasırnaşık şey

ayyy çok sevindim bende 5.ayda yaptırıyım bari üzülmüştüm zamanı geçti die sağol lokumhihoyyyt
mmmf kafa ordasın işte bişiler yaz
benim kargom geldi az önce
akşama resim çeker koyarım :teytey:
kızan hangi kargo yaa ödüllü soru kargosu mu ki
içinde ne var kııı senin oradan bana gelirler artıkın

asorti kafalı msn açtı ama buralarda gözükmüyo
kızanım izin vermedi buraya girmeme gacı
he yaw öle oldu mefoş cum ..ay bende babamı bekliyom gelip bizi alsada eve gitsek ,piraye hira ve annesi oturmaya geliceklerde
maşallah piroşla iyi takılıyonuz eylül gacısı

o nasıl hayal anam baştakiler iyide sonda ki rus fln ne işÇok üzgünüm çoook

ya herkeslere bıryerlerden kargo gelıyor bana gelen prosmosyon, hedıye, tanıtım bılumum urunlerınden hıcbır tane bıle gelmedı bılıyormusunuz :1no2:
ve benım hıc kırmızı ayakkabım olmadı bılıyormusunuz (kuyruklu yalan) sengözlerimebaksanab
ve ben hıc usta katılı olmadım ama potansıyel katıl adayıyım bılıyormusunuz Çok üzgünüm çoook

oglum anneannesıne benden cok guluyor
ve ben kıskanıyorum sanırım bana tepkı gosterıyor onu bırakıp gıdıyorum dıye

ooOoOoO maşallah kızlar allah nazarlardan saklasın herkes formunda bugün ..aman maşallahhh dilimi ısırıp popomu kaşıyayım bende :)

aynen eylülcüm geçen hafta sayısal oynadık ve evde hayallere daldık triplex evimiz hizmetçimiz 2 jipimiz olacaktı kociş armatör olacaktı bendende yaşlı armatörün genç ve güzel karısı diiceklerdi :)) ben trafikten korktuğum için şöför tutarız dedim yok sen beni şöförle aldatırsın dedi:1ninca:ama çocukklara bakması için moldovyalı bakıcı fikrine ağzı kulaklarına vardı bende yok dedim sayısal mayısal zaten sayısalada 2 tane 3 çıktı 7liraylada süper loto oynamıştı belkide 30 trilyon bizim haberimiz yok

Selam kızlar ben de sabahtan beri açık kk ama fırsat bulup bişi yazamadım. Kızıyla mı uğraşırsın babasıyla mı uğraşırsın sec beğen. Ay Eylül siz şimdi Piroşun anasıyla yer içer oturursunuz. Kızlar birbirini görünce ne yapıyor. Çok merak ediyorum kendi yaşıtı yani aydaşı :) birini görse napar diyeç Aynada kendini görünce gülüyor ama.

Dün gece vicdan azabından uyuyamadım ben de. 9 da başladım gece 12 ye kadar sallıyorum bırakıyorum 10 dk sonra viyak. Annem diyor ki bir de iyice sallamaya alıştı. Sanki ondan başka kim alıştırdıysa klava: Yine sabırla devam ettim ama 20 dk sonra yine aynı şeyi yapınca sabrım taştı. Kociş de başka odaya gitmişti yasrın çok işim var diye biraz da ona sinirlendim ondan oldu galiba. Aman dedim ağla bakim sonunda uyuyacaksın. Oy kıyamam kuzum 10 dk ağladı. Arada görünüp memesini veriyorum ama yok durmuyor. Bu yöntemi de kim çıkarmışsa gerçekten çok vicdansızmış benden uzak olsun 10 dk sonunda baktım artık iç çekiyor eşim de dayanamadı. Aldık kuzuyu kıyamam hala iç çekiyor koynumda. 10 dk zulüm gibi geldi. Kim bebeğini öyle uyutuyorsa helal olsun ama ben yapamadım.

Ama biraz önce farklı bişi denedim. Karnını doyurdum, yanına yattım, ninni söyledim, emziğiyle oynadı biraz. Sonra yanından kalktım bu sefer hiç ağlatmadan mızırdandıkça yanına gittim. Baktım en son gitmemden sonra uyumuş. Ne güzel hep buna alıştırmıştım sonra annem ayağında sallayınca unutmuştu inşallah buna devam eder artık.
Bakıcı da dün bana size çok acıyorum çok yoruluyorsunuz bir de yarın bütün gün ayağınızda sallamak zorunda kalmazsınız inşallah demişti. Başka bişi dileseymiş olacakış kadının.

:roflol::roflol:

ayy aynen valla bide olmayan parayla kavga ediyoruz .o 100 tane dana alıp besicilik yapcakmış :roflol:ben sosyeteyim ya restaurant açıcam sonra bi kavga o işte para yok yok hayvancılık şöyle böyle sanki çok yapmış ,ben holding kuruyom binbir yapı holding,sonra şehrazat gibi giyiniyom kaydirigubbakcemile3 hayalleeerrr hayalleeerrr sonra bir ses ingaaaaaaa ne o melis kaka yapmış b..kk temizle olacak işmi hayalin en güzel yerinde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…