- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #19.801
bak şimdi de ki ; annem yok benim ,babam yok benim , mamam yok benim mama yollayın ,emrah oğlum sivilcen çıkmış ,sivilcem yok benim ..:roflol::roflol:
bende hippe üye oldum almanca bi sitesi var sözlükten cümle cümle ne demek istediklerini çıkarıp üye oldum zor oldu bu kadr uğraşa inşallah kolimi yollarlar yoksaaaakötükedihüso
Canım bilseler bu kadar uğraştığını değil koli bütün fabrika ürünlerini gönderirlerkaydirigubbakcemile3
ay bende dün akşam anneme geldim ,akşam dönücem misafirim var,dün gece uyuyamadım valla uyku tutmadı ,koyunları sayayım dedim başaçıkamadım ,biri atlıyo ikincisi atlıyo 3. atlamıyo ,bide hepsi bi yana dağıldı onları topla derken bi dürlü dalamadım..kaydirigubbakcemile2
senin ajan olduğunu düşünmekteyim juli kafakaydirigubbakcemile3:)))) yok kız ne ajanı, muhabirim ben. 00795 juli hehehehee
ayyy çok sevindim bende 5.ayda yaptırıyım bari üzülmüştüm zamanı geçti die sağol lokumhihoyyytben geldümmmmmmmmmmm bugün oğlumu aşıya götürdüm piroş bende nisa hastanesine gittim müberra hanım mysever önermişti çok şeker bi doktor çok memnun kaldım ist.da olanlara tavsiye ederim ordan atrıuma gittim ordanda yengeme sonrada eve geldim allaha şükür herşey yerinde oğluşumun kilosu boyurotavirüz aşısını yaptır dedi 5.ayında ilk dozunu 6.ayda 2 dozunu yapıcaz zamanı geçmedimi dedim 7.aya kadar yapılabiliniyor dedi
kızan hangi kargo yaa ödüllü soru kargosu mu kimmmf kafa ordasın işte bişiler yaz
benim kargom geldi az önce
akşama resim çeker koyarım :teytey:
kızanım izin vermedi buraya girmeme gacıasorti kafalı msn açtı ama buralarda gözükmüyo
maşallah piroşla iyi takılıyonuz eylül gacısıhe yaw öle oldu mefoş cum ..ay bende babamı bekliyom gelip bizi alsada eve gitsek ,piraye hira ve annesi oturmaya geliceklerde
ay allah aklıma ne geldi şimdi ; dün akşam kocişle konuşuyoz süper lotoda 30 trilyon bize çıksa naparız diye ,önce etilerden bi ev aldık ,sonra araba ve yat ,sonra ben kıza bakıcı ve eve hizmetçi aldım ,kocamın rus hizmetçiye sulanmasıyla hayalimiz orada sonlandı..mirmirmirmir
ay allah aklıma ne geldi şimdi ; dün akşam kocişle konuşuyoz süper lotoda 30 trilyon bize çıksa naparız diye ,önce etilerden bi ev aldık ,sonra araba ve yat ,sonra ben kıza bakıcı ve eve hizmetçi aldım ,kocamın rus hizmetçiye sulanmasıyla hayalimiz orada sonlandı..mirmirmirmir
aynen eylülcüm geçen hafta sayısal oynadık ve evde hayallere daldık triplex evimiz hizmetçimiz 2 jipimiz olacaktı kociş armatör olacaktı bendende yaşlı armatörün genç ve güzel karısı diiceklerdi :)) ben trafikten korktuğum için şöför tutarız dedim yok sen beni şöförle aldatırsın dedi:1ninca:ama çocukklara bakması için moldovyalı bakıcı fikrine ağzı kulaklarına vardı bende yok dedim sayısal mayısal zaten sayısalada 2 tane 3 çıktı 7liraylada süper loto oynamıştı belkide 30 trilyon bizim haberimiz yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?